- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 36 of 36
Thread: 2012
-
14-02-2008, 10:54 AM #31
Re: 2012
Και πάλι διαφωνώ...αρχικά δεν μπορεί κανείς να μιλά για όόόόλους με τα ίδια λόγια ...Κανένα παιδί όταν επιλέγει επάγγελμα δεν είναι σίγουρο γι αυτό που επιλέγει... το"γράμματα σε έναν νέο ποιητή" το έχεις διαβάσει?προφανώς όχι...Πιστεύω πως ένας ευαίσθητος άνθρωπος "μέσα" σε μια τέτοια επιλογή μπορεί να κάνει θαύματα με την πνευματική του ανάπτυξη...:idea:
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
08-09-2008, 06:53 PM #32
γεια σας διαβαζα πολλα θεματα για το 2012 εγω πιστευω πιο πολυ στο πλανητη niburou και οχι σε εξωγιηνους και νεκρανασταση,,πολυ θα τραβανε δανεια να μεταφερθουν σε αλλον πλανητη αλλη θα πανε σε υπογειες στοες και ειδικα αυτη που ειναι μεγαλα κεφαλια που κηριαρχουν τα κρατοι...παντως ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να μην γινει κανετα τετοιο..ετσι και αλλιως αντι να ειμαστε ποιο αγαπημενη σαν λαος και να αποτρεπουμε τα κακα πχ. καταστροφες τις γης θα ειμαστε καταδικασμενη................
-
08-09-2008, 08:33 PM #33
Μια προσωπική άποψη για το «πρόβλημα του 2012» είχα γράψει λίγο πριν σε κάποιες στιγμές μεταμεσονύχτιας χαλαρότητας (παραβλέψτε την). Για να μην μεταφέρω εδώ όλο το μήνυμα
http://www.myhoroscope.gr/86-%F4%E1-...html#post64237
όποιος νομίζει ότι μπορεί να την στηρίξει ή να την αντικρούσει αστρολγικά θα ήμουν ευγνώμων. Εγώ δεν έχω τις γνώσεις.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
05-11-2008, 12:35 AM #34
...Και από εδώ στην φυσική τους θέση μέχρι να πάρετε την άδεια των ιστότοπων απ' όπου έγιναν copy - paste και να δημοσιευτούν πλήρη, νόμιμα, και επώνυμα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
09-11-2008, 01:22 AM #35
Πάντως όσοι θέλουν να ακούσουν διάφορες απόψεις περί του 2012 ας βάλουν το Alter...
-
11-11-2008, 02:09 PM #36
Οι πηγες μου ,προερχομενες απο τον Λευκο Οικο ,δεν μπορω να πω παραπανω..λενε οτι το 2012 θα ερθει στη γη μια τεραστια σκουπα και θα ρουφηξει τους...ρατσιστες ,τους συγκαμενους,τους ελληναραδες που διακατεχονται απο περισσεια αγενεια και φερονται ως κανιββαλοι στους δρομους,αυτους που κακομεταχειριζονται παιδακια και ζωα...κατι ανωμαλους που θελουν να σκασουν κατι δις για να φτιαξουν μικρογραφια της γης απο αμμο ενω λιγα χιλιομετρα πιο κατω παιδακια πεθαινουν,τους πολεμοχαρεις και οτιδηποτε τελοσπαντων εμποδιζει την προοδο αυτου του ερημου πλανητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.