s
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ....
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ...

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ...

1)ΕΧΩ ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

2)Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΖΥΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΜΗ ΤΟΥ 9 ΟΙΚΟΥ

3)Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ , ΑΙΓΟΚΕΡΩ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ;

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΣΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Όνομα:
    Βασίλης

Re: ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ....

Καλή σου ημέρα, Adora.. Μήπως πρέπει να μας γράψεις την ημ/νία γέννησης σου καλύτερα για να δούμε μήπως υπάρχουν και άλλα σημεία που έχουν σχέση με τον Πλούτωνα, που αναφέρεις;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Μια που υπάρχει ήδη θέμα για τον Πλούτωνα θλεω να ρωτήσω το εξής. Ένας Πλούτωνας στον 5ο οίκο, τί δηλώνει? ότι παθιαζόμαστε πχ με τα hobby μας?

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    Μια που υπάρχει ήδη θέμα για τον Πλούτωνα θλεω να ρωτήσω το εξής. Ένας Πλούτωνας στον 5ο οίκο, τί δηλώνει? ότι παθιαζόμαστε πχ με τα hobby μας?
    Ο 5ος οικος δεν εχει να κανει μονο με τα χομπυ! Ειναι η δημιουργικοτητα, το φλέρτ, ο ερωτας, η αποκτηση παιδιων κλπ. Ριξε μια ματια στα αρθρα για την σημασια των οικων. Ο Πλουτωνας δινει βαθος, δειχνει εμμονες και δυνατοτητα αναγεννησης στα θεματα του οικου. Και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο το ζωδιο στο οποιο βρισκεται.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Ο 5ος οικος δεν εχει να κανει μονο με τα χομπυ! Ειναι η δημιουργικοτητα, το φλέρτ, ο ερωτας, η αποκτηση παιδιων κλπ. Ριξε μια ματια στα αρθρα για την σημασια των οικων. Ο Πλουτωνας δινει βαθος, δειχνει εμμονες και δυνατοτητα αναγεννησης στα θεματα του οικου. Και φυσικα παιζει μεγαλο ρολο το ζωδιο στο οποιο βρισκεται.
    Αγαπητή Starfish σε υπέρ ευχαριστώ!

μιας και ο λογος για τον πλουτωνα ,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?εχω ξαναφραψει γι αυτο το θεμα αλλα,καθως ειμαι ασχετη δεν μπορω να ξαναβρω την καταχωρηση.λοιπον εχω συνοδο ηλιου (28.11 μοιρα,παρθενος) με πλουτωνα(29.29 παρθενος) και απο κοντα και η αφροδιτη (4.58 ζυγος) .τρεμω την διελευση του κρονου ,κυριως γιατι ο πατερας μου εχει προβληματα υγειας.μηπως μπορει να με διαφωτισει καποιος? α!αυτη η συνοδος γινεται στο τελος του τεταρτου οικου,η αφροδιτη ειναι στην αρχη του πεμπτου.ευχαριστω προκαταβολικα.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    μιας και ο λογος για τον πλουτωνα ,μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?εχω ξαναφραψει γι αυτο το θεμα αλλα,καθως ειμαι ασχετη δεν μπορω να ξαναβρω την καταχωρηση.λοιπον εχω συνοδο ηλιου (28.11 μοιρα,παρθενος) με πλουτωνα(29.29 παρθενος) και απο κοντα και η αφροδιτη (4.58 ζυγος) .τρεμω την διελευση του κρονου ,κυριως γιατι ο πατερας μου εχει προβληματα υγειας.μηπως μπορει να με διαφωτισει καποιος? α!αυτη η συνοδος γινεται στο τελος του τεταρτου οικου,η αφροδιτη ειναι στην αρχη του πεμπτου.ευχαριστω προκαταβολικα.
    Μηπως θα ηταν καλυτερα να κανεις την ερωτηση σου στο " αστρολογος σπιτι σας"; Για την ερμηνεια της αντιθεσης και οχι για την υγεια του πατερα σου.:bigsmile:

Για την ερμηνεια της συνοδου θα εννοεις.χμ,ναι,δεν θελω να γινω γραφικη,εχω ηδη θεσει ενα ερωτημα,ωστοσο πιο πολυ με απασχολει αυτη η διελευση που προκειται να γινει.Οπως και ναχει,ευχαριστω για τη συμβουλη.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Για την ερμηνεια της συνοδου θα εννοεις.χμ,ναι,δεν θελω να γινω γραφικη,εχω ηδη θεσει ενα ερωτημα,ωστοσο πιο πολυ με απασχολει αυτη η διελευση που προκειται να γινει.Οπως και ναχει,ευχαριστω για τη συμβουλη.
    Ναι, εννοουσα την αντιθεση του Διελ. Κρονου με την συνοδο Η-Π!!
    **Τις τελευταιες μερες εχω ενα προβλημα επικοινωνιας......:nuts::nuts:

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    KATERINA2
    πήγαινε στα forums, στην κατηγορία πλανήτες και πλανητοειδής υπάρχει άρθρο "η σημασία του πλούτωνα στους οίκους". Μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό που ρωτάς.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)