s
παράδοξο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

παράδοξο

Αν και πιστεύω το θέμα θα ταίριαζε καλύτερα στην ''αστρολογια με χιουμορ'' αναγκαζομαι να το ανεβάσω εδω γιατι εκεί δε με αφήνει
    Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο δίδυμο και είναι Αιγόκερως με ωροσκόπο λέων.
    Πως γίνεται να λέγεται πως ταιριάζει ο ταυρος με τον αιγόκερω αφού είμαστε και οι δύο πολύ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ και εγωιστες (οι ταύροι λιγότερο),με αποτέλεσμα κανεις να μη κανει πίσω για να μη ρίξει τον εαυτό του και έτσι απο χαζες αφορμές να μη μιλάμε καθόλου μεταξύ μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αν και ταυρος αναπολώ τους υδροχόους γιατι με αιγόκερω δε μπορω να βγάλω άκρη.
    Πώς εξηγείται το γεγονός που ενώ είμαι ζώδιο της γης να μην αντέχω τους αιγόκερους και τους παρθένους?:blink:
    Αλλα αυτος εκτός απο του ότι ειναι αιγόκερος εχει ωροσκόπο λέων και υποτίθεται οτι κάποιος με ωροσκόπο λέων ταιριάζει με κάποιον με ωροσκόπο δίδυμο σαν εμένα.:blink:
    Εγω γιατι δε μπορω να συννενοηθω????????????????????????????
    Παρακαλώ να μου απαντήσει όποιος μπορει.
    (πιθανότατα να χρειαστει μεταφορα του θέματος.και πάλι συγγνώμη που το ανεβασα εδώ):unsure:

Re: παράδοξο

Μήπως το πρόβλημα βρίσκεται στα χιαστί;
    Τι θέλω να πω: Μήπως ο Ταύρος και το Λιοντάρι έχουν την τάση να αλληλοεξοντώνονται; ¶σε πια ο Αιγόκερως με το Δίδυμο, αδύνατο να συνυπαρξουν κάτω απ' την ίδια στέγη.
    Σίγουρα θα υπάρξουν και πιο εμπεριστατωμένες απόψεις με βάση επιμέρους όψεις της συναστρίας, μια πρώτη ιδέα έριξα...

Προσωπικά, δεν ξέρω τι λένε αυτοί που εκτιμούν τους Αιγόκερους σαν.... τα καλά παιδια:toung:, εγώ δεν τους αντέχω, οπότε σε καταλαβαίνω...
    .
    Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό

ευχαριστω για την απαντηση.ναι ξέρω αν το πάω χιαστι δεν κολλάμε αλλα αν αντιστοιχίσω ζώδιο με ζώδιο και ωροσκόπο με ωροσκοπο κολλάει.δε ξέρω ώρα γέννησης να το έψαχνα απο τον χαρτη αλλα δε μιλαμε τωρα ΚΛΑΣΙΚΑ.
    Παντως το χιαστι το αφήνω δε με συμφέρει καθόλου!!!!

Όνομα:
    Μαργαρίτα

εε...βασικα ο ηλιος του για να εχεις ωροσκοπο διδυμο θα πρεπει να ειναι στον 7 η 8 σου...αρα δεν ειναι και τοσο παραλογο.Η ακμη του 8 σου στον αιγοκαιρω τον οικο που "βγαζει" σχεσεις μισους,αγαπης ΙΣΩΣ εξηγει γιατι εισαι προδιαθετιμενη ετσι..

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    εε...βασικα ο ηλιος του για να εχεις ωροσκοπο διδυμο θα πρεπει να ειναι στον 7 η 8 σου...αρα δεν ειναι και τοσο παραλογο.Η ακμη του 8 σου στον αιγοκαιρω τον οικο που "βγαζει" σχεσεις μισους,αγαπης ΙΣΩΣ εξηγει γιατι εισαι προδιαθετιμενη ετσι..
    ο ήλιος μου είναι στον 12 οίκο και ο ήλιος του δε ξέρω γιατι δε μου το βγάζει στο χαρτη επειδή δε ξέρω την ώρα γέννησης.
    στη περίπτωση μου σε σχέση μίσους οδηγεί αλλα δεν εχει σημασία πλέον

Όνομα:
    Γεωργία

Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αστρολογία και εγώ πίστευα αυτό το ποιηματάκι ότι ταύρος με παρθένο πχ ταιριάζουν ή κριός με ζυγό και τέτοια, αλλά στο τελος όλα αυτά είναι εντελώς άσχετα, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.Επειδή εδώ μας λες για συναστρία θα μπορούσε να υπάρχει περίπτωση που να ταίριαζε ο συνδυασμός σας..Πέρα από το γεγονός ότι για να βγεί η συναστρία "λάδι" είναι πολύ δύσκολο, μπορεί ηλιακά (δηλαδή σαν προσωπικότητες) να έχετε κοινή βάση αλλά μπορεί μία σχέση να κρατήσει μόνο επειδή τα άτομα έχουν κοινή βάση στο χαρακτήρα τους΄;;;Εξάλλου πάιζουν ρόλο εκτός απο τον προσωπικό χάρτη,τα βιώματα και τα ερεθίσματα που αυτός πήρε από το περιβάλλον του...Και εγώ προσπαθώ δεν λέω με όσες γνώσεις έχω να βγάζω και εγώ συμπεράσματα για άτομα που γνωρίζω, αλλά ποτέ δεν είμαι σίγουρη και ποτέ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά!Θα δείς αν παρακολουθείς ερωτήσεις και απαντήσεις εδώ στο φόρουμ ότι τίποτα δεν κρίνεται μεμονωμένα και θα σου φέρω ένα παράδειγμα για αυτό:Γίνεται να πείς ότι ταιριάζεις με ένα ανθρωπο επειδή μόνο πχ στους καυγάδες δεν φέρεται εγωστικά;;;Όχι βέβαια.αυτός έχει και άλλα στοιχεία!
    Έτσι είναι και η αστρολογία! Ποτέ από ένα μόνο στοιχείο δεν κρίνουμε το όλον!

Φιλικά!
    Γεωργία!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Λυπάμαι γιατί μπορεί να σε απογοητεύσω αλλά και εγώ ζυγός με ωροσκόπο ζυγό και εκείνη παρθένος με 13 χρόνια λιγότερα και ωροσκόπο ζυγό, με βάση τα δεδομένα, έπρεπε να είχα χτυπήσει φλέβα χρυσού. Αντί γι αυτό κόντεψα να χτυπήσω ενέσεις. Συμπέρασμα; Καλά τα αστέρια και οι πλανήτες, ανάδρομοι ή όχι, αλλά όσο μετράει τα βοιώματα από παιδική ηλικία του καθενός μας, δεν μετράει τίποτα άλλο

ουτως ή αλλως τα ζωδια και οι ωροσκοποι δε λενε απο μονα τους τιποτα....
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)