- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 105
Thread: Πλουτωνιος άντρας
-
11-02-2008, 10:57 PM #1
Πλουτωνιος άντρας
Ο αντρας μου έχει σελήνη στον Σκορπιο, και φορτωμενο 8ο (ακμη 26,07 παρθενος)μεσα στον οποιο κανει συζυγια ο Πλουτωνας (29,33 παρθενου) με τον Ηλιο του (29,54 παρθενου). Μπορει να θεωρηθει "Πλουτωνιος τυπος"; Μπερδευομαι γιατι η ακμη του ωροσκοπου του που βρισκεται στον Υδροχοο κανει συζυγια με τον Αρη και τον Βορειο δεσμο (αρα εχει κιαρισια χαρακτηριστικα)
Σας ευχαριστω πολυ
-
12-02-2008, 12:12 AM #2
Re: Πλουτωνιος άντρας
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
12-02-2008, 12:36 AM #3
Συγνωμη αλλα τα χαρακτηριστικα ενος πλουτωνιου τυπου ειναι ολα ακαταλληλα για ανηλικους; Επειδη δεν κατεχω την αστρολογια και τοσο καλα, ειναι μονο αυτο που καταλαβα ( με υπονοουμενο) ; Κατι καλο και ουσιαστικο;
-
12-02-2008, 03:08 AM #4
Όχι, δεν είναι όλα ακατάλληλα για ανηλίκους. Τα περισσότερα αποφεύγονται να λέγονται σε δημόσιους χώρους γιατί θα είναι αιτία παρεξήγησης από εκείνους που είναι Πλουτώνιοι. Ούτε κατ' ιδίαν πρέπει να τα λέει κάποιος, γιατί κινδυνεύει να χαρακτηριστεί κουτσομπόλης και διαβολέας ατόμων που δεν είναι παρόντες. Αν και όλες μου οι σχέσεις ήταν με Πλουτώνιους, δεν νομίζω πως έχω κάτι καλό να πω γι αυτούς. Θα έλεγα πως παίζει ρόλο και το σύνολο του ωροσκοπίου ίσως, αν δεν είχα την κακή τύχη να κάνω σχέση και με κάποιον που είχε έξι πλανήτες στο Σκορπιό και τρεις στον Λέοντα, συμπεριλαμβανομένου και του ωροσκόπου στο Σκορπιό, με συνέπεια οι μισοί Σκορπιοί να είναι στον δωδέκατο και οι υπόλοιποι στον πρώτο (οι Λέοντες ήταν στον δέκατο). Ούτε και μπορώ να πω πως ο δικός μου χάρτης θεωρητικά είναι αντίθετος με τους Λέοντες και τους Σκορπιούς, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Να έκανε όλη τη ζημιά ο ¶ρης του στο Ζυγό σε αντίθεση με τον δικό μου δεν το πιστεύω. Αν έχει λοιπόν κάποιος άλλος να πει κάτι καλό γι αυτούς ας το πει, γιατί εγώ είμαι προκατειλημμένη.
-
12-02-2008, 09:49 AM #5
Θα προσπαθήσω να σταθώ μόνο στον συγκεκριμένο χάρτη:toung:
Ο τονισμένος 8ος οίκος προσδίδει κάποια στοιχεία Σκορπιού.Αυτό σημαίνει την τάση του ατόμου να μεταμορφώσει το περιβάλλον του, την ενασχόληση του με χρηματοοικονομικά τρίτων, δυναμισμό και ίσως να θέλει εχει τον έλεγχο των καταστάσεων η να αναζητά την εξουσία.
Λόγω συνδυασμού παρθενου που βρίσκεται ο 8ος ίσως κάποια εμμονή με την τελειότητα ή ίσως την ανάγκη να ταξινομεί σε κατηγορίες ανθρώπους,πράγματα και καταστασεις, να αναλύει τους άλλους και συχνα να τους κριτικάρει.Ίσως κάπως κλειστός χαρακτήρας,που αποφεύγει να εκδηλώνει συχνά τα συναισθήματα του ή τις σκέψεις του.
Αν Πλουτώνιο τύπο ανθρώπου,θεωρούμε αυτον που στον χάρτη υπάρχει εντονο στοιχείο σκορπιού,ή τονισμένος 8ος ή συνδεση του Πλουτωνα με προσωπικούς πλανήτες, τότε θα μπορούσαμε να πούμε πως το συγκεκριμένο άτομο όντως παρουσιάζει σε εναν βαθμό Πλουτώνια στοιχεία.
Τέλος ο Σκορπιός σαν ζώδιο του νερού είναι ενα συναισθηματικό ζώδιο, η τουλάχιστον έχει σαν κίνητρο την βίωση συναισθημάτων και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο. Ενας πλουτώνιος τύπος λοιπόν, δεν στερείται συναισθημάτων, το αντίθετο μάλιστα,αλλά απλά είναι στην φύση του να τα αποκρύπτει ή να καποτε να τα απορρίπτει/αγνοεί, γιατί τον κανουν να αισθάνεται ευάλωτος κατι που θεωρεί εμποδιο, καθώς θέλει να έχει τον έλεγχο του εαυτού του και των άλλων.
Αυτά ως προς τα καλά και ουσιαστικά απο μέναεπικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
12-02-2008, 11:15 AM #6
Ένα πλουτώνιο άτομο έχω την αίσθηση ότι μπορεί να αναγνωριστεί κι από τη συμπεριφορά του. Οι πλουτώνιοι τύποι έχουν την τάση να χάνονται μέσα σε κάποιο ή κάποια θέματα που τους απασχολούν και να μην μπορούν να αποστασιοποιηθούν. Δείχνουν εξωτερικά ήρεμοι όταν ζητούν κάτι, αλλά όσο οι καταστάσεις εμφανίζουν εμπόδια, αυτοί, αντί να παραιτούνται, επιμένουν περισσότερο. Κινούνται αργά και διαβρωτικά, δε βιάζονται και δεν σπαταλούν τις δυνάμεις τους. Δείχνουν μεγάλη αντοχή και δεν αφήνουν όσους αγαπούν ανυπεράσπιστους.
Αντίθετα ένα άρειο άτομο θα κοιτάξει να τα δώσει όλα με μία προσπάθεια κι αν αποτύχει πιθανόν να απογοητευτεί. Δεν έχει πολύ υπομονή για να ξαναπροσπαθήσει. Νευριάζει και φεύγει. Αν και στις καλές του είναι γενναιόδωρο άτομο, στην αποτυχία του πιθανόν να φορτώσει και στους γύρω του την κατάσταση.
Αν πάλι ήταν ουράνιο το άτομο, θα κοίταζε να βρει κρυμμένους παράγοντες και να τους φέρει στην επιφάνεια (εκνευρίζοντας τους πλουτώνιους γύρω του), θα ρωτούσε τις γνώμες των άλλων (επίσης εκνευρίζοντας τους πλουτώνιους που επιθυμούν να συγκεντρώνουν εξουσία, αντί να τη μοιράζουν) ή θα αποστασιοποιούνταν από το πρόβλημα και ενδεχομένως να παραιτούνταν και από την επιδίωξη (πράγμα αδιανόητο για τον πλουτώνιο, που η βασική επιδίωξη του είναι η άσκηση της θέλησης). Το ουράνιο άτομο προσπαθεί να βρει την αλήθεια (θίγοντας καμμιά φορά τα συμφέροντα του και αυτά των δικών του ανθρώπων) κι όχι να πραγματοποιήσει τη θέληση του.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
19-02-2008, 11:46 AM #7
Σας ευχαριστω όλους για την κατάθεση της γνώμης σας αλλά και των γνώσεων σας. Μελετώντας τις απόψεις σας, αντιλαμβάνομαι οτι τα χαρακτηριστικά δεν είναι ολοκληρωτικά. Η ανάλυση της αγαπητής Roadrunner καλύπτει σε απίστευτο βαθμό τον σύζυγό μου. Ο λόγος που έθεσα αρχικά το ερώτημά μου ειναι αυτός στον οποίο αναφέρεται ο κύριος Παπαδολιάς : Η απίστευτη εσωτερική δύναμη και επιμονή, η τάση για έλεγχο των καταστάσεων γύρω του αλλά και η τρομερή προστασία που μου παρέχει ( μου είχε δηλώσει απ την πρωτη στιγμη οτι ανθρωπους που αγαπά τους υπερασπιζεται μέχρι θανάτου ). Απαντώντας τώρα στην Argiro, ολοι οι ανθρωποι έχουν και τις ευαίσθητες χορδές τους, και από προσωπική εμπειρία στον άνθρωπο που είδα αρχικά σαν τοίχο απροσπέλαστο κατάφερα να αγγίξω σημεία της ψυχής του που κρατουσε κρυμμένα απο όλους γιατι τον αγαπώ πραγματικά και γιατί έσκυψα να δω τι κρύβεται κάτω απ΄την επιφάνεια. Νομίζω οτι κανείς δεν είναι θηρίο, αρκει να βρουμε τα θετικα στοιχεία. Βεβαια, ειναι κιολας τι ζητάμε εμείς απο τους άλλους.
Κλείνοντας, όσον αφορά στην περίπτωση μου, έχει την "ουράνια" τάση να ρωτά τη γνωμη των άλλων μέχρι να αποφασίσει τι θα κανει και αυτό μέχρι στιγμής του έχει κάνει αρκετές φορές κακό γιατί διαθέτει καλο ενστικτο το οποιο δυστυχως δεν εμπιστεύεται.
Ευχαριστώ και πάλι
-
19-02-2008, 06:51 PM #8
Ενδιαφέρον θέμα. Ο άντρας σου σίγουρα είναι Πλουτώνειος - σελήνη στο Σκορπιό και Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον 8ο, τι άλλο θες; Έχω γνωρίσει πολλούς Πλουτώνειους, όντας και εγώ γυναίκα με σύνοδο Ήλιου-¶ρη-Πλούτωνα. Πρόκειται για έντονους και βαθείς ανθρώπους. Ανάλογα με τι ψάχνεις απ'αυτούς και τι θέλεις και εσύ γενικά απ'τη ζωή σου, μπορεί να είναι ο,τι καλύτερο αλλά και ο,τι χειρότερο σου έτυχε ποτέ! Σίγουρα δεν είναι χλιαροί. Πρέπει να έχεις υπόψη σου πως ένας άνθρωπος με σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, πόσο μάλλον στον 8ο, είναι πολύ πιθανό να έχει κρυφή ζωή ή μάλλον να υπάρχουν ολόκληρα κομμάτια της προσωπικότητάς του που εσύ αγνοείς. Είναι οι άνθρωποι που όντας 30 χρόνια παντρεμένοι εξακολουθούν να μην έχουν αποκαλύψει στο σύντροφό τους κάτι βασικό -και συνήθως σκοτεινό- για το παρελθόν τους, πως πχ υπέστησαν σεξουαλική βία όταν ήταν παιδιά (για παράδειγμα). Είναι γενικά άνθρωποι που δεν μπορείς να πεις "αυτόν, τον ξέρω". Ο φίλος μου (που έχει Πλούτωνα στον ωροσκόπο του σε σύνοδο με τη Σελήνη του) λέει για μένα πως υπάρχουν ολόκληρα κομμάτια της προσωπικότητάς μου που ούτε οι στενοί μου φίλοι δεν γνωρίζουν. Αυτό είναι σε μεγάλο ποσοστό αλήθεια, αλλά απ΄την άλλη όντας και εγώ Πλουτώνεια θεωρώ πως αυτά τα πράγματα επάνω μου είναι "φανερά" για ένα στοιχειωδώς παρατηρητικό μάτι με στοιχειώδη ικανότητα εμβάθυνσης. Τα υπόλοιπα μάτια... δε με πολυαφορούν
Κάπου είχα διαβάσει πως ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα είναι ο άνθρωπος που κρύβεται. Από τους άλλους αλλά καμιά φορά κι από τον εαυτό του, απ'τη ζωή την ίδια. Όχι με την έννοια του Ποσειδώνιου τύπου που μπορεί να είναι ο κοινώς λεγόμενος ψεύτης. Ο Πλουτώνειος είναι αρκετά "περήφανος" για να μπει σε διαδικασία να πει ψέματα, και δεν του αρέσουν τα ψέματα γενικά. Έχει όμως πολύ μεγαλύτερη ανάγκη από άλλους ανθρώπους για μια απαραβίαστη ιδιωτικότητα, για τον "προσωπικό του χρόνο και χώρο". Είναι ο άνθρωπος που αν δεν έχει μια δικιά του ντουλάπα στο σπίτι του, που να κλειδώνει, μπορεί να αρρωστήσει. Ακόμα κι αν δε βάζει τίποτα το επιλήψιμο μέσα, ή τίποτα γενικώς. Αν όμως δεν έχει αυτό το δικαίωμα να διαθέτει ένα "άβατο" (υλικό ή συμβολικό) που οι αγαπημένοι του θα το σέβονται, νιώθει ασφυκτικά, νιώθει στριμωγμένος, ή μάλλον - νιώθει αποκεκαλυμμένος. Για έναν Πλουτώνειο τύπο, αυτό είναι δυσβάσταχτο. Όταν κάποτε εξαιτίας λαθεμένων προσωπικών μου επιλογών βρέθηκα να αισθάνομαι πως δεν είχα πουθενά να κρυφτώ από τον άνθρωπο με τον οποίο τότε συγκατοικούσα - ασθένησα βαριά. Το σώμα μου με πήρε σηκωτή από εκείνη την κατάσταση, ακόμα κι αν χρειάστηκε να με αρρωστήσει πρώτα.
-
19-02-2008, 09:26 PM #9
Και κάτι ακόμα: οι Ήλιοι-Πλούτωνες έχουν την τάση να αναγεννούν περιοδικά τον εαυτό τους, σαν το φίδι που αλλάζει δέρμα. Υπάρχει μια αίσθηση ανικανοποίητου και μια τάση να καταστρέφουν δομές που οι ίδιοι με κόπο έχτισαν, για να φτιάξουν στη θέση τους καινούριες.
¶λλωστε ένας γνωστός Ήλιος-Πλούτωνας, o Mick Jagger, δεν ήταν που τραγούδησε: "I can't get no satisfaction / And I try, and I try, and I try, and I try / But I can't get no satisfaction!" :unsure:
Πάντως μόνο αυτά που πρέπει να γκρεμιστούν, γκρεμίζονται. Αυτά που αποδείχτηκαν διαμάντια και όχι... άνθρακες, μεταφέρονται στην επόμενη φάση της ζωής του ατόμου, ατόφια - αν και ορισμένες φορές με αλλαγμένο ρόλο. Π.χ. ο εραστής που άξιζε σαν άνθρωπος κρατιέται ως καλός και αγαπημένος φίλος, και το Πλουτώνειο άτομο του δείχνει την ίδια αφοσίωση και εμπιστοσύνη - απλά έχει αλλάξει πια ο τύπος της σχέσης. Από την άλλη η αναγέννηση αυτή μπορεί να αφορά πολύ πιο απλά πράγματα. Είναι πχ ο άνθρωπος που εν μία νυκτί θα αλλάξει ολόκληρη την εμφάνιση της κατοικίας του ριζικά, θα πετάξει πράγματα στα σκουπίδια και θα μεταποιήσει τα υπόλοιπα, δηλώνοντας ρητά πως "η προηγούμενη φάση τελείωσε". Συμπεριφορά ίσως ακατανόητη για ανθρώπους που λειτουργούν πιο ομαλά, πιο γραμμικά.
-
19-02-2008, 10:15 PM #10
Φιλοι και φιλεs ολα αυτα που γραψατε ειναι πολυ σημαντικα και με βαθοs.Μηπωs εχετε καποια ιδεα για την περιπτωση οροσκοπου στο σκορπιο και συνοδο πλουτονα με μεσουρανιμα?Θα με ενδιεφερε να την μαθω και σαs ευχαριστω!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.