s
ωροσκόπος κατα προσεγγιση
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

ωροσκόπος κατα προσεγγιση

καλησπέρα
    επειδή δεν εχω πάει στο ληξηαρχείο για να μου δώσουν ακριβή ώρα γέννησης ήθελα να ρωτήσω κάτι που ίσως με ξεμπερδέψει προς το παρόν.
    βάση ωρα γεννησης την μητέρας μου μεταξύ εξι με εφτά βγαίνει ωροσκόπος υδροχόος, απο την αλλή ο πατερας μου λέει οτι γεννηθηκα γυρω στις οχτω που αυτο δίνει ωροσκόπο στους ιχθυς.
    γενικά είμαι άτομο που αυθυποβάλλεται έντονα απο καταστάσεις και είμαι πολύ φοβιτσιάρα.
    είμαι λέων στο ζωδιο.
    έχω την αίσθηση οτι κάποιες φορές απο κεκτημένη ταχύτητα να ζήσω τα γεγονότα γίνομαι αυτοκαταστροφική.
    αυτά είναι δειγματα οτι εχω ωροσκόπο ιχθυς ή υδροχόο;
    πάντως μόνο λιοντάρι που δεν είμαι.
    η σελήνη μου είναι στο ζυγό και γενικά δεν παρουσιαζω την δυναμικότητα του λέοντα.
    κάποιοι ανθρωποι που με ξέρουν καλά πιστευουν πως ο υδροχος μου ταιριάζει πιο πολύ επειδή ειμαι αρκετά κοινωνική αλλά εγω έχω αμφιβολία γιατι απο τοτε που περασα τα τριάντα μου θυμίζω πολύ ιχθυ

Όνομα:
    Κωστής

Re: ωροσκόπος κατα προσεγγιση

Πέρα από την απάντηση που θα σου δώσουν επαγγελματίες θα σου πρότινα να ποστάρεις και εδώ την ερώτησή σου. Για πολυγνωμία.
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ωροσκόπος κατα προσεγγιση

Αγαπητή φίλη

Η διόρθωση της ώρας γέννησης, είναι μία επίπονη εργασία, όπου χρειάζεται ο αστρολόγος γεγονότα ζωής με ακριβείς ημερομηνίες, για να κάνει τις μελέτες των ετησίων εκείνων των γεγονότων.
    Ωστόσο, από αυτά που μας λέτε, μόνο το στοιχείο των Ιχθύων θα μπορούσε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά που παραθέτετε. Βέβαια, σε ένα χάρτη το συμπέρασμα βγαίνει από το σύνολό του, κι έτσι, πρέπει να έχετε μία επιφύλαξη. Το ληξιαρχείο συνήθως έχει σωστή ώρα στις νεαρές ηλικίες κι ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις.

φιλικά
    Λίλιαν

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)