- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 18
Thread: Οψεις ..ελευθεριας
-
08-02-2008, 03:01 PM #1
Οψεις ..ελευθεριας
Θα ηθελα να ρωτησω για τις οψεις σε χαρτη που δειχνουν τασεις ελευθεριας αλλα και φυγης. Σιγουρα εχουμε συναντησει ατομα που θελουν σε τακτικα χρονικα διαστηματα να "φευγουν", ατομα που εχουν την εντυπωση οτι ο χωρος τους ειναι ασφυκτικα στενος για να μπορεσουν να εκφραστουν. Ατομα που χρειαζονται ανανεωση και καμια φορα μεγαλη αλλαγη χωρου για να μπορεσουν να αποδωσουν αλλα και να ισορροπησουν συναισθηματικα και πνευματικα. Στο μυαλο μου ερχονται Υδροχοοι και Τοξοτες η οψεις με Ουρανο, αλλα ισως αυτο να ειναι και πολυ γενικο .
Ποιες οψεις σε χαρτη δειχνουν τετοιες τασεις?
Ευχαριστω!
-
08-02-2008, 03:12 PM #2
Re: Οψεις ..ελευθεριας
Νομίζω ότι όψεις του Ουρανού γενικά δείχνουν τέτοιες τάσεις, Κρήσσα, αλλά όπως λες κι εσύ κάποια ζώδια επίσης έχουν μία τέτοια προδιάθεση...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
09-02-2008, 07:35 PM #3
ισως να παιζει ρολο και η σεληνη, ζωδιο και οψεις που κανει... μου πeρναει η ιδεα αυτη απ το μυαλο... ε?
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
09-02-2008, 11:28 PM #4
Εγώ θεωρώ ότι και η επιρροή των Διδύμων στον χάρτη προκαλεί τέτοιες τάσεις..Καλά για όψεις Ουρανού δεν το συζητώ καν!!
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
10-02-2008, 10:01 PM #5
Παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις.
Νομιζω οτι και η Σεληνη πρεπει να παιζει ρολο, εχεις δικιο, Σκορπιον,. Η Σεληνη σε ζωδια οπως ο Τοξοτης, Διδυμοι και Υδροχοοι και ισως η θεση της σε ορισμενους οικους οπως 3ος η 9ος να προσδιδει επισης τετοιες τασεις.
Καλο βραδυ!
-
10-02-2008, 10:29 PM #6
Α εγώ δηλαδή που έχω σελήνη στον τοξότη και στον ένατο οίκο δεν μαζεύομαι εεε;;;
Αλλά εντάξει παίζουν ρόλο και άλλα στοιχεία.Βέβαια άν με πιάσει το φιλελεύθερο μου ...I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
10-02-2008, 10:49 PM #7
Ζετα, εσυ με Σεληνη στον Τοξοτη και στον 9ο κιολας,
μαλλον αστερι θα εισαι!
-
11-02-2008, 09:42 AM #8
Νομίζω οτι ο τονισμένος Ουρανός σε γενέθλιο χάρτη φέρνει τάσεις ελευθερίας..Ειδικά σε όψεις με φώτα και με τον κυβερνήτη ωροσκόπου.:bigsmile:
Βεβαια η τάση μπορεί να υπάρχει αλλά το αν η τάση εκδηλώνεται ή όχι φαντάζομαι είναι θέμα του συνόλου των στοιχειων του χάρτη, των διελεύσεων κτλ.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
13-02-2008, 11:48 PM #9
Συμφωνώ ότι γενικότερα ο Ουρανός δίνει τάσεις φυγής αλλά να προσθέσω και τον Ποσειδώνα καθώς δίνει τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Μια πολύ ωραία όψη που δίνει τάσης φυγής είναι η αντίθεση ή το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα, και σκεφτείτε πόσο επώδυνη είναι αυτή η σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα όταν την τετραγωνίζει ο Κρόνος ...
Εξαρτάται, λοιπόν, τι ακριβώς εννοούμε με την έννοια τάση φυγής.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
15-02-2008, 02:34 AM #10
Ευχαριστω για την απαντηση σου , Ιουλια!
Οταν εκανα την ερωτηση ειχα στο μυαλο μου περισσοτερο τασεις φυγης και ελευθεριας οπως σε γενικες γραμμες εχουμε με Τοξοτες και Υδροχοους. (χαρακτηριστικο παραδειγμα η Μπινιος στην ταινια Σοκολα..) Πραγματικα ομως την επιδραση του Ποσειδωνα δεν την ειχα σκεφτει.
Ευχαριστω και παλι!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.