- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 270
-
14-01-2008, 02:23 PM #131
Re: ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ
Γεια σου!Νομιζω οτι εχεις δικιο με τις φιγούρες!Γενικώς πάντως ενω στην αρχη είχα την εντύπωση οτι πράγματι τα χαρτιά βγαίνουν τώρα εχω μπερδευτεί για τα καλα!
Η αλήθεια ειναι βέβαια οτι σε αλλους που τα εριξα κάτι ψιλοβγήκε, σε μένα όμως δεν εχει βγει κάτι συγκεκριμένο.. Λες να φταίει που τα ρίχνω καθημερινά;;:embarrestΤι να κάνω.. είμαι ανυπόμονη..γιατι υπάρχει πρόβλημα και θέλω να ξερω τι θα γίνει.. Τι είμαστε όμως εμείς οι γυναίκες βρε παιδί μου..
-
14-01-2008, 06:52 PM #132
Καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου απόλυτα, αλλά ο λόγος που δεν βγαίνουν τα χαρτιά είναι σαφώς επειδή τα ρίχνεις κάθε μέρα συνέχεια(και πιστεύω γιατί περιμένεις να σου βγεί αυτό ακριβώς που θέλεις,ε;.Για να βγούν τα χαρτιά όταν τα ρίχνεις εσύ,πρέπει να είσαι απόλυτα χαλαρή και συγκεντρωμένη.Όταν είσαι πιεσμένη,άφηνε καλύτερα κάποιον άλλον να στα λέει. Και προσοχή,όταν λές τα χαρτιά πρέπει να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη και για τα καλά και για τα κακά που θα βγούν.Καλύτερο δεν είναι τα χαρτιά να σου πούν αυτό που πραγματικά θα γίνει και όχι αυτό που θές να ακούσεις;; ¶σε που κάποιες φορές ίσως βγεί και αυτό που θές όχι μόνο επειδή το είπαν τα χαρτιά,αλλά γιατί το θέλησες εσυ να γίνει.Περισσότερη υπομονή λοιπόν και θετική ενέργεια.
Φιλικά,
Γεωργία.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
14-01-2008, 09:44 PM #133
Γεια σου, στα γράφω με τη σειρά που βγήκαν:
2(κούπα) 3(σπαθί) 4(κούπα) ντάμα(κούπα) 2(σπαθί) ντάμα(μπαστούνι) 9(σπαθί)
10(μπαστ) 6(σπαθί) 9(κούπα) 8(σπαθί) 8(σπαθί) άσος(καρό) 6(κούπα)
10(κούπα) βαλές(σπ.) βαλ(κούπ) βαλ.(καρό) 4(σπαθί) άσος(σπαθί) 2(μπαστ)
Εγώ είμαι πιο ανοιχτή από αυτόν και έριξα στο 8κούπα (3κούπα, παπάς μπαστούνι, 7κούπα), στον άσσο σπαθί (παπάς σπαθί και 10καρό) και τέλος στην ντάμα κούπα (παπάς κούπα και άσσος μπαστούνι).
Ευχαριστώ και πάλι απλά δεν μπορώ να τα ερμηνέψω!!!!!!:bigsmile:
-
14-01-2008, 10:12 PM #134
Για τις φίλες του φόρουμ που δεν είχαν τον απαραίτητο χρόνο να διαβάσουν προηγούμενες συστάσεις, ξαναγράφω ότι οι ενότητες των μαντικών τεχνών βρίσκονται μέσα στα φόρουμ ΜΟΝΟ για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν.
Δεν προσφέρονται επουδενί για εξάσκηση online και ειδικά για ερμηνείες.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
15-01-2008, 11:17 AM #135
-
18-01-2008, 02:32 PM #136
-
18-01-2008, 02:55 PM #137
Αγαπητή mageo,
Όποιες ερωτήσεις έχετε θα πρέπει να αναφέρονται σε γενικά θέματα και να είναι ενημερωτικού περιεχομένου όπως σαφώς αναφέρει ο ScP.
Για την περίπτωση που θέλετε κάτι πιο συγκεκριμένο, όπως κάποια τυχόν ερμηνεία θα πρέπει σεβόμενοι τους κανόνες λειτουργίας του ιστοχώρου αυτού να θέσετε την απορία σας σε κάποιο μέλος είτε με pm είτε με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε εφόσον δεν επηρεάζει τη λειτουργία του site.
Φιλικά:bigsmile:
-
09-02-2008, 06:01 PM #138
-
11-02-2008, 09:41 PM #139
mporeis se parakalw na mou eksigiseis ligo kalitera ton tropo pou ta ermineuoyme giati exw mperdeutei kapws...
-
14-02-2008, 11:23 AM #140
νομιζω οτι για να ριξεις τα χαρτια χρειαζεται να εχεις εμφυτο ταλεντο. καλη η θεωρια αλλα μηπως να βλεπαμε και κανενα παραδειγμα?να παρουμε μια ιδεα για το πως ερμενευεις τα φυλλα χιαστι κτλ?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.