- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Οψεις σε συναστρια
-
03-02-2008, 12:04 PM #1
Οψεις σε συναστρια
Καλημερα!
Θα μπορουσατε να μου πειτε οταν κοιταμε μια συναστρια, ποια ειναι κατα τη γνωμη σας η καλυτερη οψη και ποια η χειροτερη ?
Ευχαριστω πολυ
-
03-02-2008, 02:40 PM #2
Re: Οψεις σε συναστρια
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κάποια άσχημη όψη σε καμία συναστρία και σε κανένα προσωπικό χάρτη, υπάρχουν όψεις που σου λένε απλά πως πρέπει να δουλέψεις λίγο παραπάνω ή πολύ, αν εννοείς ότι υπάρχουν κάποιες αντιθέσεις και κτλ στη συναστρία που σε ενδιαφέρει μπορεί απλά να δείχνει και πολικότητα και χίλια δύο πράγματα. Αλλά όχι "κακά"...
-
04-02-2008, 12:10 PM #3
Θα συμφωνήσω και εγώ με την colibri!
Καμία όψη μεμονωμένη..το σύνολο του χάρτη πάντα!!Γιατι μπορεί μία καλή όψη να αναιρείται από μία άλλη και το αντίθετο..Ή και το σύνολο της συναστρίας να είναι αρνητικό μεν αλλά οι χάρτες των δύο ατόμων να δείχνουν ότι μπορούν και θέλουν να "πολεμήσουν" την κατάσταση!I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
04-02-2008, 01:09 PM #4
Αν και σε συναστρία το μόνο περίεργο που μπορεί να συμβεί είναι να μην υπάρχουν όψεις μεταξύ των χαρτών (που δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο) πάντα υπάρχει κάτι που τραβάει τον ένα στον άλλο
-
04-02-2008, 07:54 PM #5
ΜΙα που μιλαμε για οψεις σε συναστρια θελω να μου πειτε πιθανες ερμηνειες στα εξης―
ηλιος συνοδο λιλιθ και χειρωνα σε αντρα σε συνοδο με σεληνη και ωροσκοπο στη γυναικαοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
05-02-2008, 01:18 PM #6
-
08-02-2008, 02:46 PM #7
Σε μια συναστρία αν ο δίας του ενός πέφτει στον 8ο οίκο του άλλου, αναμφισβήτητα δείχνει ότι υπάρχει έλξη. Σε ποιον από τους 2 όμως αυτό είναι πιο έντονο? Στον αντιπρόσωπο του Δία ή στον αντιπρόσωπο του 8ου? Π.Χ ο Δίας μιας γυναίκας πέφτει στον 8ο του άντρα. Ποιος θα ελκύεται πιο πολύ ερωτικά? Η γυναίκα από τον άντρα ή ο άντρας από τη γυναίκα? Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα...
-
09-02-2008, 08:52 AM #8
Στις συναστρίες αυτός που ρίχνει τον Πλανήτη μέσα στον οίκο του άλλου, επηρεάζει την κατάσταση. Γι αυτό που ρωτάς τώρα, η μελέτη ενός ωροσκοπίου και μίας συναστρίας συγκεκριμένα, εμπεριέχει πολλούς παράγοντες που μπορούν να μελετηθούν για να φανεί το οτιδήποτε, απο έλξη μέχρι... αντίδραση. Απο μια θέση και μόνο δεν μπορούμε να βγαζουμε ασφαλή συμπεράσματα.
Πάντως, μην απομονώνεις την έννοια του 8ου Οίκου μόνο στο θέμα της ερωτικής έλξης. Ο 8ος είναι και ψυχικός Οίκος και ο Πλανήτης που "πέφτει" μέσα, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Δίας, επιδρά ευεργετικά πάνω στον ψυχισμό των ατόμων, μέσω και της σεξουαλικής δραστηριότητας
-
09-02-2008, 01:35 PM #9
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.