s
Κλήρος της Τύχης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Κλήρος της Τύχης

Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο φόρουμ. Έχω μια ερώτηση να κάνω σχετικά με το νόημα του Κλήρου της Τύχης. Ο δικός μου (τον βρήκα από το Astrodienst) είναι στην μηδενική μοίρα του Κριού, στη θέση που λέγεται "Aries point". Θα ήθελα δυό λόγια για το πώς μπορώ να τον αξιοποιήσω και τι σημαίνει.

Re: Κλήρος της Τύχης

Δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει τι σημαίνει ο Κλήρος της Τύχης στις 0 μοίρες Κριού;;;

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή φίλη

Ο Κλήρος της τύχης υπάρχει σε εκτεταμένο άρθρο στο φόρουμ και στην Αναζήτηση θα βρείτε αρκετή πληροφόρηση.

Γενικά αφορά την σύνθεση της προσωπικότητάς μας επειδή προκύπτει από τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ωροσκόπο μας. Δεν είναι υλική ευημερία, αλλά η τάση να ευημερούμε ως άνθρωποι συνολικά. Στο σημείο που βρίσκεται, ένα ιδιαίτερα ενεργειακό σημείο, προσδίδει ένα χαρακτηριστικό δημιουργικής σπίθας που πρέπει να διοχετευθεί σωστά στη ζωή σας, ώστε να φέρει καρπούς. Ανάλογα με τον τομέα που βρίσκεται και άλλα στοιχεία του χάρτη, έχετε την δυνατότητα να δώσετε ένα έναυσμα δημιουργικό σε πολλούς άλλους, μέσα από το παράδειγμά σας.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Ευχαριστώ για την απάντηση Λίλιαν! Βασικά όμως (για να καταλάβω) ο κλήρος της τύχης στον Κριό σημαίνει πως αν θέλω να με βοηθά η τύχη πρέπει να "φέρομαι σαν Κριός"; Δηλ. τολμηρά, πρωτοποριακά, χωρίς χρονοτριβές, κλπ;

Όνομα:
    Λίλιαν

Δεν θα το έλεγα τόσο απλά: για να βοηθά η τύχη. Αυτή η προσέγγιση για τον Κλήρο της Τύχης είναι αρκετά επιφανειακή.
    Όπως σας εξήγησα, είναι η σύνθεση της προσωπικότητάς σας. Υπάρχει αυτό το δεδομένο και σας εκφράζει. Επομένως, δεν γίνεται προσπάθεια. Το έχετε βιωματικά, ακόμη και χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Συμπεριφέρεστε με τον τρόπο που περιγράφει ο Κλήρος και αυτό πρσθέτει στοιχεία του Κριού ως προσωπικότητα.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)