- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 41 of 41
Thread: Μπορούσαν οι Αρχαίοι να πετάνε;
-
08-02-2008, 07:27 PM #41
Re: Μπορούσαν οι Αρχαίοι να πετάνε;
Οι ενδείξεις που έχουν έχουν βρεθεί για το αν μπορούσαν οι αρχαίοι να πετάνε είναι αρκετές, βρέθηκαν σε διάφορα μέρη της γης και ανήκουν και σε διαφορετικές χρονολογικές περιόδους. Η πρώτη ένδειξη είναι για τον κινέζο Wan-Hoo.Η άλλη είναι για κάποια χρυσά ''κοσμήματα'' που βρέθηκαν στην Κολομβία, ένα ξύλινο ομοίωμα πουλιού που βρέθηκε στην Αφρική και κάποιες αναπαραστάσεις ''ιπτάμενων αντικεμένων'' που βρέθηκαν ανάμεσα στα ιερογλυφικά σε μια από τις πυραμίδες της Αιγύπτου.Τώρα όλα αυτά κάποιοι επιστήμονες προσπάθησαν να τα κατασκευάσουν με τα υλικά και τα στοιχεία που περιγράφονται στα τότε κείμενα,για να διαπιστώσουν αν πράγματι η πτήση είχε πραγματοποιηθεί πολύ πριν από ότι θέλουμε να πιστεύουμε.
Η κατασκευή του Wan-Hoo δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από το έδαφος πάνω από 1 μέτρο. Τα χρυσά κοσμήματα που αρχικά έμοιαζαν να αναπαριστούν έντομα, με μια πιο προσεκτική ματιά διέθεταν στοιχεία που δεν έχει κανένα έντομο στον κόσμο.Όταν τα κατασκεύασαν με ακρίβεια σε μεγαλύτερο μέγεθος ανακάλυψαν ότι μπορούν να πετούν θαυμάσια όπως τα σύγχρονα αεροπλάνα.Το ίδιο έγινε και για το ξύλινο πουλί που βρέθηκε στην Αφρική. Μπόρεσε να πετάξει κανονικά. Για τα σχέδια στην πυραμίδα υπάρχει διαφωνία ανάμεσα στους αιγυπτιολόγους γιατί ο καθένας λαμβάνει τη δική του ερμηνεία.
Τα στοιχεία είναι πολύ περιληπτικά από ένα σχετικό ντοκιμαντέρ που παρουσιάστηκε 3-4 μέρες στην ετ-1.''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.