s
Σεληνη και διελευσεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

Σεληνη και διελευσεις

Καλησπερα,

Εχετε προσεξει αν η ψυχολογικη σας διαθεση αλλαζει προς το χειροτερο η προς το καλυτερο οταν η Σεληνη περναει απο συγκεκριμενους οικους του γενεθλιου χαρτη σας? Οταν η Σεληνη π.χ. περναει συγκεκριμενα απο 4, 8 και 12 οικο του χαρτη μου η διαθεση μου αλλαζει πολυ σε συγκριση με τη διελευση απο αλλους οικους.
    Αυτο εχει να κανει με τους συγκεκριμενους οικους η ειναι τυχαιο?? Στους παραπανω οικους εχω τα ζωδια της φωτιας. Δεν ξερω αν αυτο εχει σημασια...

Όνομα:
    Μαιρη

Re: Σεληνη και διελευσεις

Αυτό που λες έχει περάσει απο το μυαλό μου, αλλα δεν έχω κάτσει να το ψάξω. Έχω όμως την εντύπωση πως όταν περνάει απο τον 12ο μου με "ρίχνει". Αυτό θέλει χρόνο και καταγραφή όμως για να το σιγουρέψουμε, κατα πόσο φτέει η σελήνη ή οι εποχές ή οι συνθήκες... :suspiciou
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Quote Originally Posted by friary View Post
    Αυτό που λες έχει περάσει απο το μυαλό μου, αλλα δεν έχω κάτσει να το ψάξω. Έχω όμως την εντύπωση πως όταν περνάει απο τον 12ο μου με "ρίχνει". Αυτό θέλει χρόνο και καταγραφή όμως για να το σιγουρέψουμε, κατα πόσο φτέει η σελήνη ή οι εποχές ή οι συνθήκες... :suspiciou
    Θεωρητικά τουλάχιστον, πρέπει και τα 3 να συνδέονται, εφόσον δεχόμαστε την εποχολογική/αρχετυπική διάσταση της αστρολογίας έτσι όπως αυτή εκφράζεται φιλτραρισμένη από τις συνθήκες που σε προσωπικό επίπεδο βιώνουμε :bigsmile: Υπάρχει δηλαδή ένα είδος συγχρονισμού, όχι απαραίτητα με την σχέση αίτιου/αιτιατού.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ειδικα οταν ειναι στο 12ο μου ειναι απεριγραπτη η διαθεση μου..το εχω τσεκαρει τοσες φορες που δεν πρεπει να ειναι η ιδεα μου..δηλαδη δεν κοιταζω παντα σε ποιο ζωδιο ειναι η σεληνη αλλα οταν πλεον αισθανομαι οτι φτανω στα ορια μου..η Σεληνη ειναι στον Τοξοτη...απο την αλλη οταν η Σεληνη κανει συνοδο με τη γενεθλια μου Σεληνη, με κυριευει μια μεγαλοψυχια..:bigsmile: και ο κοσμος ειιναι παλι ροδινος..

Όνομα:
    Βασίλης

Νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες γενικά. Η Σελήνη περνώντας από τους οίκους σίγουρα αλλά ζει τη διάθεση μας. Εμένα όταν μπαίνει στο 12ο μένει για πολύ λίγο στον Κριό και μετά παραμένει στον Ταύρο. Τότε αφήνομαι συνήθως σε σωματικές απολαύσεις τύπου ζεστό μπάνιο, χαλάρωση, καλό φαί, τηλεόραση και βγάζω από το μυαλό μου όλες τις έννοιες...

Σημαντικές νομίζω είναι και οι όψεις της Σελήνης που διελαύνει ως προς τη γενέθλια. Στην αντίθεση ειδικά υπάρχει μία αίσθηση φοβερής κούρασης.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Δήλαδη εννοεις οταν πχ εχεις Ηλιο στους Ιχθυς και στον 12ο..και η Σεληνη περναει στους Ιχθυς..πεφτεις...????
    :unsure:

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Δήλαδη εννοεις οταν πχ εχεις Ηλιο στους Ιχθυς και στον 12ο..και η Σεληνη περναει στους Ιχθυς..πεφτεις...????
    :unsure:
    Λέω πως έχω ωροσκόπο Δίδυμο και στον 12ο έχω Ταύρο. Όταν λοιπόν η σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο... :bigsmile:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)