- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Χάρτης....
-
02-02-2008, 01:11 AM #1
Χάρτης....
Καλησπέρα !
Αν μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει ο 10 οικος της καριερας στο χαρτη μου...έχει ακμή στο σκορπιό στις 20 και 25 μοιρες και φτάνει μέχρι τις 12 και 47 μοιρες του τοξότη...περιέχει κατά σειρά το δία και τον ουρανό ....που ειίναι σε σύνοδο ....ευχαριστώ...
-
02-02-2008, 07:59 AM #2
Re: Χάρτης....
Μια εκκεντρικότητα και μια τάση για ανακαλύψεις παντός είδους θα πρέπει να την έχεις. Είτε αφορά επαγγελματικά θέματα είτε φιλοσοφικά είτε θρησκευτικά-πνευματικά-μεταφυσικά
Ακόμα και ξεροκεφαλιά (ή δογματισμό) όμως, όπως και το να τρομάζεις τους άλλους με τις απόψεις σου. από ό,τι έχω ακούσει, ίσως να είναι καλή θέση για συνομώτη
Η ηθική ίσως και να ποτελεί ένα ζήτημα, αλλά αυτό έχει να κάνει με την σκοπιά που βλέπεις τα πράγματα. Θεωρητικά ένα μεγαλοστέλεχος μιας μεγάλης εταιρίας θα πρέπει να μη μασάει με συναισθηματισμούς του τύπου "αχ τον καημένο τι ζόρι τραβάει" για κάποιον υπάλληλό του αλλά να να απεργάζεται συνεχώς τρόπους που θα κάνουν τον υπάλληλο να αποδίδει με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος, ανεξάρτητα από το τι λέει ή τι αισθάνεται ή πως περνάει αυτός ο υπάλληλος Πέρα από την πλάκα όμως (που δεν είναι και τόσο πλάκα, ε; ) αυτή η σύνοδος μπορεί να είναι αρκετά καλή σε σχέση με την πρωτοπορία και δίνει ικανότητες διοίκησης αλλά μπορεί και το αντίθετο.
Θα πρέπει να ειδοθεί το σύνολο του χάρτη. Τον Πλούτωνα που τον έχεις? Για να ρωτάς για καριέρα δεν πρέπει να σε έχουν πάρει τα χρόνια, άρα θα είναι μάλλον ή στο Ζυγό ή στον Σκορπιό. Αφού δεν το αναφέρεις όπως με το Δία και τον Ουρανό, μάλλον θα είναι στο ζυγό. Αρα είναι λογικό να κάνει κάποια όψη είτε εξαγώνου είτε μισού τετραγώνου. Είναι στον 7ο, στον 6ο, πού είναι? Επιπλέον είναι πιθανό να έχεις αντιθεσούλα ωροσκόπου με τη σύνοδο που ανέφερες και αυτό όσο νάναι ένα ζόρι θα το δίνει.
Όπως καταλαβαίνεις εγώ εχω περισσότερες απορίες από εσένα
Αν θες δώσε τα πλήρη στοιχεία μπας και δούμε κάτι μέσα από την κουβέντα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
03-02-2008, 02:09 AM #3
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.