s
Διευκρινήσεις για επιρροή Ποσειδώνα και Ουρανού - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 24
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Διευκρινήσεις για επιρροή Ποσειδώνα και Ουρανού

Εγώ ακράδαντα πιστεύω ότι μόνο ένας Κρόνος και ένας Ουρανός .. μπορούν να ευεργετήσουν ή να βλάψουν έναν Ποσειδώνα (εννοόντας σε όψη μαζί του).

Δλδ, Ένας Ουρανός μπορεί να σου φέρει έναν αναπάντεχο έρωτα, που τυγχάνει να τον περίμενες μια ζωή και όλα είναι όμορφα και καλά ... βλέπεις πεταλουδίτσες (άσπρες, κόκκινες, κίτρινες κλπ) και έρχεται ο Κρόνος (όπως πάντα απρόσκλητος) και σε ρωτάει ... είναι σωστή η επιλογή? Αν ναι ... τότε η ζωή είναι ωραία ... άν όχι
    ... τότε αρχίζουν τα δύσκολα ... και κάπου εκεί στο υποσυνείδητο από τον πληγωμένο εγωισμό εμφανίζεται και ο Πλούτωνας ... και αναζητάς εκδίκηση ή αδιαφορείς!!!

Εκεί που Θέλω, λοιπόν, να καταλήξω είναι στο ότι κανείς πλανήτης δεν είναι καλός ή κακός ... εξαρτάται από τα ζώδια και τις όψεις.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Δεν ξέρω αν ο Ποσειδώνας δίνει το μάθημα... ο Ποσειδώνας αν σου θολώσει τα τζάμια του αυτοκινήτου, δεν πρόκειται να σου υποδείξει τί θα κάνεις. Μόνος σου θα πρέπει να σκεφτείς... ή που ανοίξεις κάποιο παράθυρο ή που θα πατήσεις το κουμπί για να ξεθολώσουν... ή που θα πας ντουγρού για τα αβαθή του λιμένος...! :toung:

Τότε εξαρτάται από την εμπειρία και την ώριμότητα του ανθρώπου για να αντιμετωπίσει την επιρροή του Ποσειδώνα;;

Quote Originally Posted by panther View Post
    Εκεί που Θέλω, λοιπόν, να καταλήξω είναι στο ότι κανείς πλανήτης δεν είναι καλός ή κακός ... εξαρτάται από τα ζώδια και τις όψεις.
    Αυτό εννοείται,γιατί συμβάλλουν στα μαθήματα που παίρνουμε,απλά έγω την απορία,αφού περάσει μία επιρροή Ποσειδώνα πως νιώθει.Γενικά και όχι συγκεκριμένα. Όπως το καλοκαίρι που συζητάγαμε όλοι για τον Κρόνο και λέγαμε ότι είναι σκληρός δάσκαλος αλλά όταν τελειώσει η επιρροή του, καταλαβαίνουμε ότι ήταν για το καλό μας ότι έγινε.Ή που λέμε για τον Δία ότι η επέκταση που δίνει μπορεί εκτός από θετικά να φέρει και αρνητικά αποτελέσματα..Αυτό εννοώ.
    Ειλικρινά έχω αρχίσει και βλέπω με άσχημο μάτι τον Ποσειδώνα (και σε αυτή τη θέση είχα τον Πλούτωνα),με διχάζει!!! Με προβληματίζει όλο αυτό το θωλό τοπίο που δημιουργεί και αν οι συνέπειες είναι θετικές ή αρνητικές...:unsure: Βέβαια ξέρω πως κανείς πλανήτης δεν είναι απόλυτα καλός ή κακός,αλλά βλέπω πως η λειτουργία του Ποσειδώνα είναι λίγο διφορούμενη...
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by zeta1987 View Post
    Τότε εξαρτάται από την εμπειρία και την ώριμότητα του ανθρώπου για να αντιμετωπίσει την επιρροή του Ποσειδώνα;;

Eιλικρινά έχω αρχίσει και βλέπω με άσχημο μάτι τον Ποσειδώνα (και σε αυτή τη θέση είχα τον Πλούτωνα),με διχάζει!!! Με προβληματίζει όλο αυτό το θωλό τοπίο που δημιουργεί και αν οι συνέπειες είναι θετικές ή αρνητικές...:unsure: Βέβαια ξέρω πως κανείς πλανήτης δεν είναι απόλυτα καλός ή κακός,αλλά βλέπω πως η λειτουργία του Ποσειδώνα είναι λίγο διφορούμενη...
    Θα συμφωνήσω πως οι όψεις παιζουν ιδιαίτερο ρόλο αλλά τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζουμε εμεις οι ίδιοι. Αντιπαθώ επίσης τον Ποσειδώνα αλλά το γεγονός - οπως και με όλους τους άλλους πλανητες και όψεις- ειναι αν εμεις οι ιδιοι θα διαχειριστούμε σωστά την δυναμική τους.

Ο Ποσειδώνας είναι όσο διφορούμενος είναι κάθε πλανητης, κατα την γνωμη μου.Απλώς στις μέρες μας ο ρομαντισμός και η φαντασία ειναι κάπως δυσκολο να ενσωματωθούν στην ζωή μας. Ειναι πιο εύκολο να ενσωματωθεί η αυταπάτη και η εξαπάτηση.
    Ισως για αυτό και πολλοί ειμαστε αρνητικά διατεθειμένοι απέναντι του.

Ασαφής είναι σε αυτό συμφωνώ- όχι μόνο για το ίδιο το άτομο αλλά και για όσους -"πεσουν"- στον οίκο που τον έχει
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ασαφής είναι σε αυτό συμφωνώ- όχι μόνο για το ίδιο το άτομο αλλά και για όσους -"πεσουν"- στον οίκο που τον έχει
    :bigsmile: Σωστή!

υπηρχε μια περιοδος της ζωης μου που ο ποσειδωνας εκανε πολλα τριγωνακια με ωροσκοπο, σεληνη εξαγωνο νομιζω με αφροδιτη κτλ και εκεινη τη περιοδο επαιζε και πολυ Διας συνοδο αφροδιτη νομιζω και πολλα εξαγωνακια και τριγωνακια κι αυτος! Πολυ ωραια περιοδος πολυ ποσειδωνια με τη θετικη εννοια τοσο πολυ που οταν τελειωνει ειναι σαν να εχεις χασει τον παραδεισο.... Αν περασει μετα και κανας κακος πλανητης με τετραγωνακια κτλ τοτε μπορει να νομιζεις οτι ξεπεσες στην κολαση... Αλλα οπως και να χει θα τον εχεις δει και δεν ειναι πολλοι αυτοι που τον βλεπουν σωστα?
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Θα συμφωνήσω πως οι όψεις παιζουν ιδιαίτερο ρόλο αλλά τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζουμε εμεις οι ίδιοι. Αντιπαθώ επίσης τον Ποσειδώνα αλλά το γεγονός - οπως και με όλους τους άλλους πλανητες και όψεις- ειναι αν εμεις οι ιδιοι θα διαχειριστούμε σωστά την δυναμική τους.

Ο Ποσειδώνας είναι όσο διφορούμενος είναι κάθε πλανητης, κατα την γνωμη μου.Απλώς στις μέρες μας ο ρομαντισμός και η φαντασία ειναι κάπως δυσκολο να ενσωματωθούν στην ζωή μας. Ειναι πιο εύκολο να ενσωματωθεί η αυταπάτη και η εξαπάτηση.
    Ισως για αυτό και πολλοί ειμαστε αρνητικά διατεθειμένοι απέναντι του.

Έχεις δίκιο..Ίσως είμαστε προκαταλειμένοι γιατί ο ρομαντισμός λέιπει εντελώς από το κλίμα της εποχής μας και θεωρείται ψεύτικος..Επομένως σημασία έχει η ωριμότητα.Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας!!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.

Όνομα:
    Βασίλης

Μία παρατήρηση σε σχέση με το προηγούμενο post μου... Οι άγκυρες δεν είναι απαραίτητο να είναι πλανήτες σε όψη με τον Ποσειδώνα.
    Αυτό που εννοούσα είναι ότι κανείς επικεντρώνεται σε κάποιον από αυτούς τους πλανήτες για να ξεπεράσει την εξαπάτηση...
    Είναι εσωτερική διαδικασία που περιέχει μετατόπιση της προσοχής στην πραγματικότητα, όχι όψη...

Κατά τα λοιπά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για το ότι είναι δύσκολο να δεχτούμε / αφομοιώσουμε τον Ποσειδώνα...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Ειλικρινά έχω αρχίσει και βλέπω με άσχημο μάτι τον Ποσειδώνα (και σε αυτή τη θέση είχα τον Πλούτωνα),με διχάζει!!! Με προβληματίζει όλο αυτό το θωλό τοπίο που δημιουργεί και αν οι συνέπειες είναι θετικές ή αρνητικές...:unsure: Βέβαια ξέρω πως κανείς πλανήτης δεν είναι απόλυτα καλός ή κακός,αλλά βλέπω πως η λειτουργία του Ποσειδώνα είναι λίγο διφορούμενη...

Δεν είναι πολύς ο καιρός που έχω βγει -ναι επέζησα..- από μια τέτοια επιρροή.Τα συναισθήματα είναι αυτά που πολλοί περιέγραψαν,νιώθεις ότι απλώθηκαν μπροστά στα πόδια σου τα πιο άπιαστα όνειρά σου,φεύγεις ( και ξεφεύγεις) από τον μικρό κλεισμένο εαυτό σου, σου δημιουργείται αυτή η αίσθηση που σφίγγεται το στομάχι σου κόμπος, φοβάσαι αλλά ταυτόχρονα τολμάς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, γιατί όλα είναι προστατευμένα ή καλύτερα κρυμμένα κάτω από ένα καταπληκτικό, κατάφωτο σύννεφο.Ευτυχία..!! Όσπου κάποια στιγμή όλο αυτό σκάει, ( και μάλιστα με μια βοήθεια του Ουρανού πολύ απότομα) μαζεύεις τον εαυτούλι σου που συνειδητοποιείς ότι έχεις σκορπίσει από δω κι από κει σε μέρη ανύπαρκτα και προσπαθείς να ανασυγκροτηθείς και κυρίως να ξεχωρίσεις τι ήταν αληθινό και τι ψεύτικο.Καθόλου ευχάριστη εμπειρία, ούτε λεπτό δεν θα την ήθελα πάλι, αλλά όπως κάθε τι στη ζωή έχει τα μαθήματά του.Κοιτάζοντας πίσω, κλαις και χαμογελάς ταυτόχρονα.Ποσειδώνας είναι αυτός..
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Δεν είναι πολύς ο καιρός που έχω βγει -ναι επέζησα..- από μια τέτοια επιρροή.Τα συναισθήματα είναι αυτά που πολλοί περιέγραψαν,νιώθεις ότι απλώθηκαν μπροστά στα πόδια σου τα πιο άπιαστα όνειρά σου,φεύγεις ( και ξεφεύγεις) από τον μικρό κλεισμένο εαυτό σου, σου δημιουργείται αυτή η αίσθηση που σφίγγεται το στομάχι σου κόμπος, φοβάσαι αλλά ταυτόχρονα τολμάς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, γιατί όλα είναι προστατευμένα ή καλύτερα κρυμμένα κάτω από ένα καταπληκτικό, κατάφωτο σύννεφο.Ευτυχία..!! Όσπου κάποια στιγμή όλο αυτό σκάει, ( και μάλιστα με μια βοήθεια του Ουρανού πολύ απότομα) μαζεύεις τον εαυτούλι σου που συνειδητοποιείς ότι έχεις σκορπίσει από δω κι από κει σε μέρη ανύπαρκτα και προσπαθείς να ανασυγκροτηθείς και κυρίως να ξεχωρίσεις τι ήταν αληθινό και τι ψεύτικο.Καθόλου ευχάριστη εμπειρία, ούτε λεπτό δεν θα την ήθελα πάλι, αλλά όπως κάθε τι στη ζωή έχει τα μαθήματά του.Κοιτάζοντας πίσω, κλαις και χαμογελάς ταυτόχρονα.Ποσειδώνας είναι αυτός..
    Οφείλω να ομολογήσω ότι η εμπειρία σου με προβλημάτισε!:scared:μη πω με ψιλοσόκαρε!:eek:
    Αλλά για να μην βγούμε off topic,και μετά από αυτό που είπες σκέφτηκα ότι ο Ποσειδώνας ίσως μας δίνει το μάθημα με τον εξής τρόπο:Μας δίνει σαν δώρο μία κατάσταση που ίσως να μην μας ταιριάζει (και βαθιά μέσα μας εμείς το ξέρουμε),τη ζούμε και τελικά όταν αρχίσει και φεύγει το πρώτο στάδιο και πάμε στο επόμενο τότε βγαίνουν τα άπλυτα στην επιφάνεια!Και μετά τι θα πρωτοπρολάβεις να κάνεις;;
    Αυτοκριτική, να ξέχωρισεις τα δικά σου τα λάθη ή των άλλων΄;Με λίγα λόγια αν δεν έχουμε την ωριμότητα (δηλαδή και κάποια όψη που να φρενάρει λίγο την Ποσειδώνια επιρροη ή κάποια εμπειρία) μας δίνει στο πιάτο πράγματα που ίσως δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε, και μετά αφού καταστραφούμε μας λέει:"Τουλάχιστον το έζησες για να καταλάβεις και από μόνος σου ότι δεν αξίζει αλλά επειδή είμαι και Ποσειδώνας έχεις μια ηθική ικανοποίηση ότι τουλάχιστον σου δώθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσεις!!Έχεις και μια καλή ανάμνηση":dizzy:
    ¶παπαπα!!
    Υπάρχει κανείς που να θέλει τέτοιο τρόπο για να παίρνει μαθήματα;;:scared:
    Τι λέτε;;
    Χίλιες φορές ο Κρόνος παιδιά!!

Όνομα:
    Ιουλία

Οφείλω να ομολογήσω ότι η εμπειρία σου με προβλημάτισε!:scared:μη πω με ψιλοσόκαρε!:eek:
    Αλλά για να μην βγούμε off topic,και μετά από αυτό που είπες σκέφτηκα ότι ο Ποσειδώνας ίσως μας δίνει το μάθημα με τον εξής τρόπο:Μας δίνει σαν δώρο μία κατάσταση που ίσως να μην μας ταιριάζει (και βαθιά μέσα μας εμείς το ξέρουμε),τη ζούμε και τελικά όταν αρχίσει και φεύγει το πρώτο στάδιο και πάμε στο επόμενο τότε βγαίνουν τα άπλυτα στην επιφάνεια!Και μετά τι θα πρωτοπρολάβεις να κάνεις;;
    Αυτοκριτική, να ξέχωρισεις τα δικά σου τα λάθη ή των άλλων΄;Με λίγα λόγια αν δεν έχουμε την ωριμότητα (δηλαδή και κάποια όψη που να φρενάρει λίγο την Ποσειδώνια επιρροη ή κάποια εμπειρία) μας δίνει στο πιάτο πράγματα που ίσως δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε, και μετά αφού καταστραφούμε μας λέει:"Τουλάχιστον το έζησες για να καταλάβεις και από μόνος σου ότι δεν αξίζει αλλά επειδή είμαι και Ποσειδώνας έχεις μια ηθική ικανοποίηση ότι τουλάχιστον σου δώθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσεις!!Έχεις και μια καλή ανάμνηση":dizzy:
    ¶παπαπα!!
    Υπάρχει κανείς που να θέλει τέτοιο τρόπο για να παίρνει μαθήματα;;:scared:
    Τι λέτε;;
    Χίλιες φορές ο Κρόνος παιδιά!!

Σκέψου κάτι όμως ... άσχετα με τα αρνητικά που ακολουθούν από την επιρροή του Ποσειδώνα, το ότι πληγώνεσαι, ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Την επόμενη φορά είσαι πιο προσεκτικός!
    Και κάτι άλλο, όταν τη νιώσεις και τη ζήσεις αυτή την αγάπη, πέρα του ότι λες ότι τουλάχιστον το έζησα (με αγάπησαν και αγάπησα δυνατά), έχεις αποκομίσει το μεγαλύτερο δώρο που δίνει αυτός ο πλανήτης ... ... ότι δεν μπορείς να ζήσεις με τα "ψίχουλα" που σου δίνει ο οποιοσδήποτε ... έχεις πλέον κάποια στάνταρτ, δεν δέχεσαι να σε εκμεταλλεύεται ο άλλος, ούτε να σου φέρεται άσχημα, ούτε μένεις σε μια σχέση από ανασφάλεια απλά θες το καλύτερο για τον εαυτό σου ... θες να βρεις ξανά έναν άνθρωπο που να σε αγαπήσει όπως έγινε πχ και με εκείνον ... τουτέστιν.

Τουλάχιστον, έτσι βλέπω εγώ την επιρροή του Ποσειδώνα ...
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)