- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
Thread: Διόρθωση ώρας γέννησης
-
30-01-2008, 12:34 PM #11
Re: Διόρθωση ώρας γέννησης
meline, γράφοντας και μόνο την απορία σου στο site έχεις κάνει μια αρχή στην αναζήτηση της αλήθειας. Καποιοι φίλοι που γνωρίζουν καλύτερα αστρολογία απο εμένα σου παρέθεσαν κάποια στοιχεία που επαληθεύουν τους λόγους της αναξιοπιστίας σου προς τον συγκεκριμένο αστρολόγο. Συνέχισε να το ψάχνεις και συνάμα ξαναμάζεψε καποια χρήματα και θα δείς ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να το μάθεις αυτό το κάτι παραπάνω που λες. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι, γιατί είναι κάτι που μπορείς να το μάθεις. Δεν πέτυχε με την πρώτη, δεν έγινε και τίποτε φοβερό. Ξέρεις πόσα πράγματα υπάρχουν για τα οποία μπορεί να είμαστε σίγουροι ότι τα ξέρουμε και τελικά να συνηδειτοποιήσουμε κάποια στιγμή ότι δεν είναι έτσι? Να νιώθεις και τυχερή που το κατάλαβες και δεν πίστεψες σε κάτι που ήταν παραμύθι. Εσύ όταν το μάθεις αυτό που θες θα το μάθεις καλύτερα και θα είσαι και σίγουρη. Οσο για τα λεφτά, λεφτα είναι, έρχονται φεύγουν ξανάρχονται. Ολοι μας έχουμε ξοδέψει χρήματα άσκοπα. Θεώρησε ότι έδωσες χρήματα για μια μπλούζα ακριβή που μάζεψε όμως στο πλύσιμο. Στην άλλη σου αγορά θα προσέξεις περισσότερο το ταμπελάκι.
φιλικά, Γεωργία.
-
30-01-2008, 01:38 PM #12
:clapping: :clapping: :clapping:
Συμφωνώ και εγώ!Μην απογοητεύεσαι.Το θετικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι δεν είσαι και εντελώς άσχετη με την αστρολογία και ευτυχώς κατάφερες να διακρίνεις την αναξιοπιστία.Είμαι σίγουρη πως η επόμενη σου επιλογή θα είναι απολύτως αξιόπιστη και θα σε αφήσει πλήρως ικανοποιημένη!I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
30-01-2008, 09:35 PM #13
zeta μου δεν απογοητεύτηκα!!!! οκ! φυσικά δεν μου άρεσε να ξοδέψω τα λεφτά μου χωρίς το ανάλογο αποτέλεσμα αλλα δεν πειράζει. Σημασία έχει να μάθω απο αυτό. Και βέβαια δεν μπορούμε να έχουμε πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα σε ότι κάνουμε, σημασία έχει όμως να μαθαίνουμε από τα λάθη. Την επόμενη φορά θα είμαι πιό προσεχτική λοιπόν και θα έχω τα ματάκια μου και τα αυτάκια μου ανοιχτά!!!!Είναι πολύ όμορφα αυτά που μου γράφεις...Δεν αξίζει όμως φυσικά να σκάω για κάτι τέτοιο, και ούτε το κάνω. Δεν είναι αυτά θέματα για να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας και το ξέρω και δεν την χάλασα την ζαχαρένια μου κιόλας καθόλου. Απλά συζήτηση κάνουμε προς αποφυγή και άλλων θυμάτων!!! Είναι όμως όπως πολυ σωστά λες μια αφορμή για να ανοίξει συζήτηση σχετικά με το θέμα. ¶νθρακας λοιπόν ο θησαυρός, και συνεχίζουμε το ψάξιμο!!!!Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.