s
Διόρθωση ώρας γέννησης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Διόρθωση ώρας γέννησης

Καλησπέρα. Πρόσφατα επισκέφθηκα έναν επαγγελματία αστρολόγο και μου "διόρθωσε"την ώρα γέννησης καθώς οι γονείς μου έχουν μεταξύ τους διαφορετική άποψη. Ήθελα να ρωτήσω πόσο απλή διαδικασία είναι....Ο συγκεκριμένος μου την "διόρθωσε" μέσα σε 3 λεπτά, κάνοντάς μου ερωτήσεις του τύπου "πέρυσι πέρασε η μητέρα σου έντονη στεναχώρια?", "στα 22 σου οι γονείς σου είχαν προβλήματα στην σχέση τους?", και σύφωνα με τις απαντήσεις που του έδινα μου βρήκε μεσα σε 3 λεπτά ώρα ακριβώς (μέχρι και δευτερόλεπτα......) Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας γιατί έχω την εντύπωση ότι ήταν λίγο μπακαλίστικο....Δεν ζητάω απο εσάς να σχολιάσετε την τακτική του συναδέλφου σας, καθώς αυτό ενδεχομένως θα ήταν αντιεπαγγελματικό, απλά θα ήθελα να με ενημερώσετε για την διαδικασία διόρθωσης για να σχηματίσω προσωπικά άποψη σχετικά με την αντιμετώπιση που είχα απο τον συγκεκριμένο συνάδελφό σας. Σε διάφορα σχετικά sites έχω διαβάσει ότι είναι μια πολύ δύσκολη, λεπτομερής και χρονοβόρα διαδικασία και για αυτό προβληματίζομαι (βέβαια δεν αποκλείεται απλά να πλασάρεται έτσι ώστε να χρεώνεται σε εμάς τους ανίδεους ακριβά και τελικά όντως να είναι μια πολύ απλή διαδικασία.) Τα φώτα σας λοιπόν......

ευχαριστώ πολυ.

μελινέ.
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: διόρθωση ώρας γέννησης

Αγαπητή Μελινέ

Δεν είναι λάθος πως η διόρθωση της ώρας απαιτεί αρκετή δουλειά, κάποιες φορές πολλές ώρες. Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν νομίζω πως γίνεται, εκτός κι αν απείχε ελάχιστα από την πραγματική και κάποια σημεία ήταν εντυπωσιακά διακριτά.
    Η διαδικασία απαιτεί μία σειρά γεγονότων, όπως γάμο, διαζύγιο, γέννηση παιδιών, ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, αλλαγή σε εργασία, πτυχίο, θάνατο στην οικογένεια.... Τουλάχιστον 3-4 πρέπει να διερευνηθούν με προγνωστικά συστήματα, όπως προοδευτικά και επιστροφές πλανητών. ¨Οταν συμπίπτουν σε μία συγκεκριμένη ώρα, όπου θα προκύπτει το θέμα αυτό (κυρίως στην Ηλιακή επιστροφή) τότε λέμε πως βρίσκουμε την ώρα γέννησης. Αυτή η μεθοδολογία ακολουθείται.
    Συμπληρωματικά η φυσιογνωμική ή κάποια ευαισθησία υγείας θα δώσει στοιχεία. Αλλά η τελική επιβεβαίωση πρέπει να είναι στις Ηλιακές επιστροφές.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Οι 2 διαφορετικές ώρες που μου δίνουν οι γονείς μου απέχουν 30 λεπτά. Όσο για τα γεγονότα που αναφέρετε εσείς ως καθοριστικά, όχι δεν μου έγινε καμία τέτοια αναφορά. Δηλαδή το πιο "συγκλονιστικό" γεγονός που με ρώτησε ήταν οι δυσκόλίες του αδερφού μου να βρει δουλειά πέρυσι και οι τσακωμοί των γονιών μου στα 13 μου.....Πολύ σοβαρά θέματα υγείας που έχω περάσει εγώ, πολύ σοβαροί χωρισμοί και γενικά καθοριστικά γεγονότα δεν ανέφερε ο συγκεκριμένος.... και δεν με άφηνε και να μιλήσω., να πω π.χ. ότι την τάδε χρονιά έγινε αυτό ή το άλλο....ήθελε μόνο να του απαντάω σε αυτά που μου έλεγε, τα οποία όπως σας ανέφερα δεν νομίζω πως ήταν και τόσο συγκλονιστικά και εκτός αυτού θα μπορούσαν να έχουν επαναληφθεί σε διάφορες χρονικές περιόδους. Αντιθέτως, η παραμονή μου σε νοσοκομείο π.χ. έναν ολόκληρο χρόνο δεν αποτέλεσε κριτήριο....

Α! να συμπληρώσω....λέτε για ευασθησία υγείας....σύμφωνα με την μια εκδοχή ώρας, η ακμή του 6 οίκου μου είναι στον ταύρο (ΟΛΑ μου τα προβλήματα υγείας ξεκινάνε απο λαιμό και θρέψη) . Με την δεύτερη εκδοχή ώρας, αυτή που βρήκε ο αστρολόγος, η ακμή του 6 οίκου είναι στους διδύμους...Όταν, με τις ελάχιστες γνώσεις μου, απόρησα καθώς ποτέ δεν είχα θέμα πνευμόνων-νεύρων κλπ...αλλά αντιθέτως είχα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα λαιμού (μόλυνση αμυγδαλών που προσέβαλε καρδιά) μου είπε οτι είναι χαρακτηριστικό της ακμής του 6 οίκου στους διδύμους, καθώς οι δίδυμοι απο το μπλα-μπλα ερεθίζουν τον λαιμό.....???????? και άρα επιβεβαιώνεται η ώρα που μου προτείνει ο ίδιος, και η οποία δίνει ακμή του 6 οίκου στους διδύμους.....

Quote Originally Posted by MELINE View Post
    Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Οι 2 διαφορετικές ώρες που μου δίνουν οι γονείς μου απέχουν 30 λεπτά. Όσο για τα γεγονότα που αναφέρετε εσείς ως καθοριστικά, όχι δεν μου έγινε καμία τέτοια αναφορά. Δηλαδή το πιο "συγκλονιστικό" γεγονός που με ρώτησε ήταν οι δυσκόλίες του αδερφού μου να βρει δουλειά πέρυσι και οι τσακωμοί των γονιών μου στα 13 μου.....Πολύ σοβαρά θέματα υγείας που έχω περάσει εγώ, πολύ σοβαροί χωρισμοί και γενικά καθοριστικά γεγονότα δεν ανέφερε ο συγκεκριμένος.... και δεν με άφηνε και να μιλήσω., να πω π.χ. ότι την τάδε χρονιά έγινε αυτό ή το άλλο....ήθελε μόνο να του απαντάω σε αυτά που μου έλεγε, τα οποία όπως σας ανέφερα δεν νομίζω πως ήταν και τόσο συγκλονιστικά και εκτός αυτού θα μπορούσαν να έχουν επαναληφθεί σε διάφορες χρονικές περιόδους. Αντιθέτως, η παραμονή μου σε νοσοκομείο π.χ. έναν ολόκληρο χρόνο δεν αποτέλεσε κριτήριο....

Α! να συμπληρώσω....λέτε για ευασθησία υγείας....σύμφωνα με την μια εκδοχή ώρας, η ακμή του 6 οίκου μου είναι στον ταύρο (ΟΛΑ μου τα προβλήματα υγείας ξεκινάνε απο λαιμό και θρέψη) . Με την δεύτερη εκδοχή ώρας, αυτή που βρήκε ο αστρολόγος, η ακμή του 6 οίκου είναι στους διδύμους...Όταν, με τις ελάχιστες γνώσεις μου, απόρησα καθώς ποτέ δεν είχα θέμα πνευμόνων-νεύρων κλπ...αλλά αντιθέτως είχα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα λαιμού (μόλυνση αμυγδαλών που προσέβαλε καρδιά) μου είπε οτι είναι χαρακτηριστικό της ακμής του 6 οίκου στους διδύμους, καθώς οι δίδυμοι απο το μπλα-μπλα ερεθίζουν τον λαιμό.....???????? και άρα επιβεβαιώνεται η ώρα που μου προτείνει ο ίδιος, και η οποία δίνει ακμή του 6 οίκου στους διδύμους.....
    Ρε κοπελια, επειδή πρόκειται εμφανέστατα για απατεώνα, από τα λίγα που ξέρω και καταλαβαίνω, πιστεύω ότι πρέπει να μας πεις για ποιον πρόκειται για να ξέρουμε και εμείς.
    Έχω συγκρατήσει μια κουβέντα του Παΐζη, που είπε ότι για να καταλάβεις αν είναι καλός ή όχι ένας αστρολόγος, ζήτα να σου πει κάποια γεγονότα που σου έχουν συμβεί. Αν στα πει, προχώρα. Αν δεν στα πει, προχώρα στην έξοδο. Στην δική σου περίπτωση όμως δεν έχουμε να κάνουμε με την ανεπάρκεια ενός αστρολόγου (πράγμα που ως έν βαθμό το κατανοούμε και το δικαιολογούμε) αλλά έχουμε να κάνουμε με έναν που παραμυθιάζει κόσμο συνειδητά
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γεωργία

Re: Διόρθωση ώρας γέννησης

meline, αν μου επιτρέπεις, εγώ θα σου έλεγα να το διασταυρώσεις παίρνοντας μια δεύτερη γνώμη απο κάποιον επίσης έμπειρο αστρολόγο. Τοτε θα δείς τελικά, γιατί όσο πιθανό είναι να βγεί ψευδής η πρώτη άποψη άλλο τόσο πιθανό είναι να επαληθευτεί, είτε καθαρά απο τύχη είτε από ικανότητα. Σε κάθε περίπτωση μόνο και μόνο για να νιώσεις εσύ σίγουρη ξανακάνε το ίδιο επιχείρημα. Εγω στην θέση σου αυτό θα έκανα.

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    meline, αν μου επιτρέπεις, εγώ θα σου έλεγα να το διασταυρώσεις παίρνοντας μια δεύτερη γνώμη απο κάποιον επίσης έμπειρο αστρολόγο. Τοτε θα δείς τελικά, γιατί όσο πιθανό είναι να βγεί ψευδής η πρώτη άποψη άλλο τόσο πιθανό είναι να επαληθευτεί, είτε καθαρά απο τύχη είτε από ικανότητα. Σε κάθε περίπτωση μόνο και μόνο για να νιώσεις εσύ σίγουρη ξανακάνε το ίδιο επιχείρημα. Εγω στην θέση σου αυτό θα έκανα.
    Ούτε με σφαίρες, τζάμπα θα πάει. Απλά γιατί δεν χρειάζεται να πάει. Ο τύπος την εξαπάτησε και γι αυτό λέω να μας πει ποιος ήταν. Όταν για να κάνεις διόρθωση χρειάζεται να "παλέψεις" με 4-5 χάρτες και λίγο σου λέω, και εξοικειωμένος να είσαι και επαγγελματίας να είσαι θες χρόνο.
    Αν πάλι θέλει ντε και καλά να πάει σε κάποιον ας έλθει σε εμένα.... Καλύτερα θα της τα πω και τσάμπα :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γεωργία

Μπορεί όμως και να μπερδευτεί.Γνώμη μου είναι,να βρεί έναν καλό αστρολόγο που να ξέρει κάποια πράγματα για αυτόν και όχι στην τύχη.Θέλει μεγάλη προσοχή η επιλογή αστρολόγου.Επίσης οι δίδυμοι παραδοσιακά κυβερνούν τα χέρια και όχι τον λαιμό όπως σου είπε...Αν και δεν ξέρω ειλικρινά πως το έβγαλε το συπέρασμα!:toung:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

όφου.....καλά τα λέτε βρε παιδιά απλά δεν ήξερα, είδα το site του, καλά τα έλεγε, γνώσεις φαινόταν να έχει και....πήγα!! πάντως ο τύπος δεν ασχολήθηκε σχεδόν καθόλου με τον χάρτη μου και μου το έριξε στο ψυχολογικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκομαι από το οποίο θα προσπαθήσει να με βγάλει σε επόμενες συναντήσεις...καταλαβαίνετ .....ξεπαράδιασμα ήθελε να μου κάνει...τεσπα....

καλά να πάθω αφού δεν το έψαξα.......................

όσο για το ποιός είναι, θα ήθελα να μην το πω στο forum........

πάντως το όλο θέμα για να ξεφύγει λιγάκι απο το αν ο συγκεκριμένος είναι ή οχι απατεώνας (αυτό ας το συμπεράνει ο καθένας μας για τον εαυτό του) είναι ότι τελικά η διόρθωση της ώρας γέννησης δεν είναι κάτι απλό.......

ζορζετα αυτό θα κάνω μου φαίνεται......απλά αυτή τη φορά θα το ψάξω καλύτερα.....κρίμα το χρόνο μου και τα λεφτά μου αλλά και την διάψευση της ελπιδας ότι επιτέλους θα μάθω κάτι παραπάνω!!!!

Quote Originally Posted by MELINE View Post
    ζορζετα αυτό θα κάνω μου φαίνεται......απλά αυτή τη φορά θα το ψάξω καλύτερα.....κρίμα το χρόνο μου και τα λεφτά μου αλλά και την διάψευση της ελπιδας ότι επιτέλους θα μάθω κάτι παραπάνω!!!!
    Πάντα θα έχεις κάτι παραπάνω να μαθαίνεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)