- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Απορία για την θέση της σελήνης
-
24-01-2008, 08:19 PM #1
Απορία για την θέση της σελήνης
Όταν η σελήνη βρίσκεται σε έναν οίκο και βρίσκεται προς το τέλος αυτού του οίκου τότε επηρεάζει και τον επόμενο οίκο?
Αν μπορεί να απαντήσει καποιος και να μου δώσει ένα παράδειγμα για να το καταλάβω! Ευχαριστώ!:nuts:
-
24-01-2008, 08:26 PM #2
Re: Απορία για την θέση της σελήνης
Η Σελήνη έχει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται. Εάν βρίσκεται βέβαια στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου, σίγουρα χρωματίζεται και από κάποιες ιδιότητες του επόμενου αλλά δεν χάνει τα βασικά της χαρακτηριστικά στο ζώδιο που βρίκσεται ήδη. Επίσης, αν νιώθεις ότι υπάρχουν χαρακτηριστικά που θεωρείς ότι ταιριάζουν σε άλλο ζώδιο, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ακόμη και οι όψεις πρέπει να εξετάζονται. Δηλαδή αν έχεις μια Κριαρίσια Σελήνη, η οποία κάνει μια άλφα όψη με άλλον πλανήτη ή ακόμη και ακμή οίκου, που βρίσκεται σε άλλο ζώδιο, τότε παίρνει χαρακτηριστικά...χρωματίζε αι. Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η αστρολογία είναι ΣΥΝΘΕΣΗ
Ελπίζω να σε βοήθησα να το καταλάβεις :bigsmile:
-
25-01-2008, 12:31 PM #3
Ευχαριστώ για το παραδειγμα, μπορώ να πω πως με βοήθησε πολύ kia!:bigsmile: Όμως, μου δημιουργήθηκε μια καινούργια απορία.
Η σελήνη λέμε δείχνει επισης σε ποιο τομέα έχουμε προσκολληθεί(διόρθωσε με αν κάνω λάθος).
Αν βρίσκεται στο μεταίχμιο 2 οίκων, τότε συναισθηματικά επηρεαζόμαστε και από τους 2 αυτούς οίκους ή μόνο στο οίκο τον οποίο βρίσκεται η σελήνη;
-
25-01-2008, 03:58 PM #4
Μπορείς να μου δώσεις ημερομηνία και ώρα γέννησης για να δω την ακριβή μοίρα της Σελήνης στον χάρτη; Είμαι και λίγο οπτικός τύπος :toung:
-
28-01-2008, 06:39 PM #5
Βρίσκεται στον τέλος του 3ου οίκου και έχει 2 μοιρες απόσταση από τον 4ο οίκο.:bigsmile:
-
28-01-2008, 06:44 PM #6
Οπότε, βρίσκεται στον 3ο οίκο σου και δίνεις ερμηνεία 3ου οίκου και κάνει ταυτόχρονα σύνοδο με την ακμή του 4ου οίκου, με αποτέλεσμα να χρωματίζεται και από χαρακτηριστικά του 4ου. Κάνεις στην ουσία σύνθεση.
-
28-01-2008, 06:50 PM #7
Δηλαδή δένομαι συναισθηματικά και με τα στοιχεία που έχει ο 3ος και ο 4ος οίκος;
-
28-01-2008, 07:17 PM #8
Αναζητάς συναισθηματική ασφάλεια μέσω της επικοινωνίας (3ος οίκος) αλλά και μέσα από την οικογένεια και το σπίτι (4ος οίκος).
-
28-01-2008, 07:18 PM #9
Εντάξει, τώρα το κατάλαβα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.