s
Φίλοι και φιλικές σχέσεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

Φίλοι και φιλικές σχέσεις

Γεια σας!

Επειδή έχω κάπου λιγάκι κολλήσει να ρωτήσω οι φίλοι μας και οι σχέσεις μας μαζί τους συμβολίζονται από τον 5ο, τον 7ο, ή τον 11ο οίκο ενός ωροσκοπίου?

Ευχαριστώ πολύ!!!

Re: Φίλοι και φιλικές σχέσεις

Πιστεύω ότι ο πιο αντιπροσωπευτικός οίκος για τη φιλία είναι ο 11ος.Όμως σκέφτομαι ότι και ο 7ος δείχνει τις σχέσεις που έχουμε εμείς με τους άλλους οπότε δεν θα περιλαμβάνονται μέσα και οι φιλικές σχέσεις;
    Για τον 5ο δεν νομίζω.
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    Ιουλία

Οι φιλικές σχέσεις φαίνονται κυρίως από τον 11ο οίκο.

Και για πιο συγκεκριμένα δες εδώ Οι 12 οίκοι του ζωδιακού

Ελπίζωα να βοήθησα.:bigsmile:

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Οι φιλικές σχέσεις φαίνονται κυρίως από τον 11ο οίκο.

Και για πιο συγκεκριμένα δες εδώ Οι 12 οίκοι του ζωδιακού

Ελπίζωα να βοήθησα.:bigsmile:

Φιλικά
    Ιουλία
    Ευχαριστώ πολύ Ιουλία!!!

Όνομα:
    Βασίλης

Εγώ έχω λίγο διαφορετική άποψη. Φιλικές σχέσεις μπορεί να δει κανείς πιστεύω και στους τρεις οίκους του αέρα αλλά και στον ένατο οίκο. Στον 3ο οίκο βλέπει κανείς τις συμβατικές φιλίες (ο γείτονας, το παιδί που παίζαμε μαζί στο σχολείο, οι συμμαθητές). Στον 7ο βλέπει μία φιλία που διαρκεί χρόνια και έχει έμμεση επιρροή σχέσης. Στον 11ο φιλίες που συνδέονται από κοινούς στόχους ( η παρέα που βγαίνουμε έξω, τα παιδιά που πάμε μαζί διακοπές το καλοκαίρι ) και στον ένατο τις φιλίες εκείνες που έχουν χαρακτήρα παιδευτικό για μας ( ο φίλος που μας βοηθάει στη δύσκολη στιγμή).

Φυσικά η άποψη μου είναι προσωπική και τη λέω απλά για να συμβάλλω στη συζήτηση...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Εγώ έχω λίγο διαφορετική άποψη. Φιλικές σχέσεις μπορεί να δει κανείς πιστεύω και στους τρεις οίκους του αέρα αλλά και στον ένατο οίκο. Στον 3ο οίκο βλέπει κανείς τις συμβατικές φιλίες (ο γείτονας, το παιδί που παίζαμε μαζί στο σχολείο, οι συμμαθητές). Στον 7ο βλέπει μία φιλία που διαρκεί χρόνια και έχει έμμεση επιρροή σχέσης. Στον 11ο φιλίες που συνδέονται από κοινούς στόχους ( η παρέα που βγαίνουμε έξω, τα παιδιά που πάμε μαζί διακοπές το καλοκαίρι ) και στον ένατο τις φιλίες εκείνες που έχουν χαρακτήρα παιδευτικό για μας ( ο φίλος που μας βοηθάει στη δύσκολη στιγμή).

Φυσικά η άποψη μου είναι προσωπική και τη λέω απλά για να συμβάλλω στη συζήτηση...
    Το έχω ξανα ακούσει αυτό, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Αγγελικη

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post

Συμφωνω απολυτα γιατι το εχω επαληθευσει προσωπικα.

Όνομα:
    Κορίνα

Βλέποντας τις ακμές των συγκεκριμένων οίκων μπορώ να πω ότι ταιριάζει. Τουλάχιστον για 7ο και 11ο θα συμφωνήσω σε αυτά που είπε ο Βασίλης. Για τον 3ο και τον 9ο θέλω να το κοιτάξω λίγο περισσότερο και να κάνω μια διασταύρωση. :embarrest

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)