s
ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΙΣ 10/9/77 ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΙΣ 21/4/73 ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4:00 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ , ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΑ. ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΤΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ?

Re: ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Αγαπητή μας φίλη kareta, Χρόνια πολλά και σε σας!

Το μήνυμα που μας γράφετε σήμερα το έχουμε ξαναδεί (πατήστε εδώ για να επιβεβαιώσετε τα γραφόμενά μου) και η Αστρολόγος μας κα. Σίμου σας είχε απαντήσει και μάλιστα κατά τη γνώμη μου σας είχε συμβουλεύσει πολύ καλά! Δεν βλεπω καμιά διαφορά στη σημερινή σας ερώτηση εκτός του ότι στο προηγούμενο μήνυμά μας γράφατε ότι ο αγαπημένος γεννήθηκε το 1972 και τώρα ότι γεννήθηκε το 1973.

Και μια θερμή παράκληση: Γράφετέ μας από εδώ και πέρα με πεζά γράμματα και όχι κεφαλαία γιατί όπως λέγεται στον επικοινωνιακό λόγο μέσω internet τα κεφαλαία γράμματα υποδηλώνουν ότι κάποιος φωνάζει.

Φιλικά

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)