- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
-
30-03-2007, 03:16 PM #1
Περιγραφη συντροφου βαση του γενεθλιο μας χαρτη
Θα ηθελα να ρωτησω για ενα θεμα το οποιο εχω συζητησει με ενα φιλο που ασχολειται με αστρολογια κατα τι περισσοτερο απο οτι εγω.Ισχυριστηκε λοιπον οτι στον γενεθλιο δικο μου χαρτη και γενικα σε γενεθλιο χαρτη επειδη για παραδειγμα ο 7ος οικος συμβολιζει τον συντροφο, ο 8ος δικος μοθ γενεθλιος ειναι ο 2ος του 7ου αρα συμβολιζει τα οικονομικα για παραδειγμα του συντροφου,ο 10ος δικος μου ειναι ο 3ος του συντροφου αρα περιγραφει συγγενεις και πνευματικες εργασιες του συντροφου κ.τ.λ.Κατα ποσο ευσταθει μια τετοια ερμηνεια?ελπιζω να εγινα κατανοητη γιατι ειναι λιγο μπερδεμενο το θεμα.
Ευχαριστω πολυ και πραγματικα χαιρομαι που μπορω να συζηταω τις αποριες μου με ανθρωπους που ασχολουνται με τοση αγαπη με κατι που και εγω αγαπω και πιστευω πολυ.Ελπιζω οι αποριες μου να ειναι βοηθητικες και για αλλα μελη.
-
01-04-2007, 12:37 PM #2
Re: Περιγραφη συντροφου βαση του γενεθλιο μας χαρτη
Αγαπητή emmalene
Αυτό που σας περιέγραψε ισχύει, γιατί μιλάμε για "παράγωγους οίκους". Μέσα από τον χάρτη σας, μπορεί να παραχθεί η αναλογία (γενική εικόνα κι όχι ακρίβεια) των ανθρώπων του στενού σας περιβάλλοντος, δηλαδή του συντρόφου, των παιδιών, των στενών συγγενών.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
24-01-2008, 07:35 PM #3
Καλησπέρα σας!
Δεν ξέρω σχεδόν τίποτα απο ζώδια,τώρα αρχίζω να μαθαίνω,και μου δημιουργήθηκε τούτη η απορία-εγώ στον 7ο οίκο δεν έχω κανένα πλανήτη..απ'ο,τι διάβασα ο οίκος αυτός συμβολίζει το σύντροφο,σημαίνει δηλαδή ότι δεν έχω και πολλές ελπίδες για σύντροφο σταθερό?ή καμία σχέση(ελπίζω)?
Ευχαριστώ πολύ!
-
24-01-2008, 07:53 PM #4
Λέξη κλειδί...... ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
-
25-01-2008, 01:54 AM #5
παιδιά, μην απαντάτε του στυλ, οκ αναζήτηση. τα θέματα είναι παρα πολλα σε αυτο το φόρουμ και τα μηνύματα περισσότερο. εφόσον η κοπέλα δεν άνοιξε καινούργιο θέμα να κάνει την ερώτηση της αλλα την έκανε σε παρεμφερές και με ίδιο θέμα, thread, τότε καλο θα ηταν να απαντήσουμε. είμαι καινούργιος σε αυτη την σελιδα και εγω, και καλό θα ήταν να κερδίζει απο το να "χάνει" κοινό. ας βοηθήσουμε όλοι μαζι!
-
25-01-2008, 02:10 AM #6
Με όλη την καλή διάθεση, το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν ψάχνουμε κάτι, είναι να βάζουμε στην Αναζήτηση την λέξη κλειδί ή την φράση κλειδί που αναζητούμε. Αυτό διευκολύνει και τα μέλη και τους υπόλοιπους που βοηθούν. Υπάρχουν πολλά θέματα με το περιεχόμενο που ζητά η κοπέλα, αλλά με την φράση κλειδί "Κενοί οίκοι" ή "Οίκος κενός από πλανήτες", βγάζει κατευθείαν στα θέματα που ζητάει. Και το λέω αυτό γιατί άπειρες φορές το έχω κάνει και εγώ. Όταν δε θυμάμαι που βρίσκεται κάτι, χρησιμοποιώ την αναζήτηση για να το βρω. Γι' αυτό άλλωστε υπάρχει! Εάν πάλι δεν βγουν αποτελέσματα, τότε φυσικά και θα βοηθήσουμε όλοι.
Για το λόγου το αληθές, κάνε και συ μια προσπάθεια με τις φράσεις που έχω βάλει σε εισαγωγικά, να δεις τι αποτελέσματα θα βγάλει και πόσο εύκολο και εύχρηστο είναι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.