- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
-
21-01-2008, 10:31 AM #1
Τι συμβαίνει όταν κάποιος έχει ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου.
Καλημέρα σε όλους!Εχώ μια απορία και θα είμουν ευγνώμων αν με βοηθούσε κάποιος. Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ταύρο, στις τελευταίες όμως μοίρες του ταυρού. Αυτό σημαίνει ότι παίρνω επιρροές και από τον Δίδυμο!
-
21-01-2008, 12:24 PM #2
Re: Τι συμβαίνει όταν κάποιος έχει ωροσκόπο στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου.
Καλή σου μέρα... Γενικά ναι, αυτό που λες ισχύει...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-01-2008, 12:58 PM #3
-
21-01-2008, 01:16 PM #4
Υπάρχουν πολλές πηγές. Αν θες να αναφέρω ονόματα, θα μου δώσεις λίγο χρόνο να ψάξω συγκεκριμένα. Ενδεικτικά όμως μπορώ να αναφέρω τα εξής:
1. Γενικά η δυτική αστρολογία δέχεται ότι το ζώδιο είναι πιο ισχυρό στην έναρξη του. Αυτό σημαίνει ότι στο τέλος είναι αδύναμο και γι' αυτό επηρεάζεται και από το επόμενο. Γι' αυτό και στους γεννημένους στα όρια των ζωδίων λέμε ότι επηρεάζονται και από το επόμενο.
2. Εκτός από την κλασική άποψη ότι το ζώδιο είναι στην έναρξη του ισχυρό, υπάρχει και η άποψη - υπάρχει και στο myhoroscope κάπου σχετικό άρθρο νομίζω - ότι η επίδραση δεν περιορίζεται στην ακμή, αλλά από τη μέση του προηγούμενου ζωδίου ως τη μέση του επόμενου. Έτσι η μέση του ζωδίου καταλήγει να συγκεντρώνει την περισσότερη ισχύ του. Όντας στο τέλος ενός ζωδίου είμαστε στο μεσοδιάστημα των επιδράσεων, άρα δεχόμαστε επιδράσεις και από τα δύο ζώδια.
3. Υπάρχει και η άποψη πιο μοντέρνων ρευμάτων όπως οι εξελικτικοί αστρολόγοι που υποστηρίζει - στραμμένη λίγο προς τη μεταφυσική είναι η αλήθεια - ότι όταν έχουμε θέσεις στο τέλος ενός ζωδίου, η θέση έχει επιλεγεί για να κλείσουμε κάποιες εκκρεμότητες με το ζώδιο αυτό και να προετοιμαστούμε για το επόμενο.
4. Από πλευράς τεχνικής τώρα ένας ωροσκόπος στο τέλος ενός ζωδίου στο προοδευτικό ή στο solar θα περάσει πολύ γρήγορα στο επόμενο ζώδιο. Έτσι το άτομο λίγα ερεθίσματα θα προλάβει να νιώσει στο ζώδιο του ωροσκόπου του.
Τα παραπάνω δε σημαίνουν ότι ο ωροσκόπος Ταύρος δεν είναι ωροσκόπος Ταύρος. Μπορεί να είναι και μάλιστα πολύ, δεδομένου ότι είναι - κατά τους εξελικτικούς πάλι - είναι ώριμος Ταύρος, που έχει κατακτήσει τις ιδιότητες του ζωδίου. Λέγοντας ότι επηρεάζεται και από το επόμενο ζώδιο, δεν εννοούμε ότι η επίδραση αυτή είναι κύρια. Σαφώς είναι δευτερεύουσα. Η κύρια θέση παραμένει αυτή του Ταύρου.
Δεν ξέρω αν σε κάλυψα...
Καλή βδομάδα...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-01-2008, 01:20 PM #5
το προβλημα ισως να ειναι οτι οταν εχουμε τον ωροσκοπο στις τελευταιες μοιρες πρεπει να ξερουμε την ακριβη ωρα γεννησεως, διαφορετικα ισως να εχουμε ωροσκοπο τελικα το επομενο ζωδιο στις πρωτες του μοιρες. Αυτο το προβλημα το εχω και γω, και διαβαζω στοιχεια και για τα δυο ζωδια και πρεπει να παραδεχτω οτι μου ταιριαζουν και τα δυο..
-
21-01-2008, 08:21 PM #6
Καλησπέρα! Νομίζω ότι με καλύψατε με τις απαντήσεις που μου δώσατε!. Σας ευχαριστώ πολύ!Αν και ασχολούμαι χρόνια με την αστρολογία και διαβάζω δεν έχω καταφέρει να δώσω απάντησεις σε αρκετά καίρια ερωτήματα! Υποθέτω ότι το ίδιο συμβαίνει και με το μεσουράνημα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.