s
ροζ σκανδαλα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

ροζ σκανδαλα

Γεια σας,
    Θ α ηθελα να ρωτησω αν η επικειμενη εισοδος του Πλουτωνα στιν Αιγοκερω σχετιζεται με τις αποκαλυψεις ροζ σκανδαλων που σχετιζονται με ατομα του πολιτικου χωρου? οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Γερμανια υπαρχουν αναλογες αποκαλυψεις..ειναι ο Πλουτωνας κατι σαν ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον:bigsmile:
    ευχαριστω

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: ροζ σκανδαλα

Αγαπητή φίλη

Επισημαίνει τη σήψη της πολιτικής και τη διαφθορά. Είναι κάτι περισσότερο από ροζ, διότι αφορά τον τρόπο διακυβέρνησης και την λειτουργία των κυβερνήσεων.

φιλίκά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Αντωνία

Ο πλούτωνας μπαίνοντας στον αιγόκερο, θα σπρώξει το χαλί όλων των εξουσιών, και θα φανεί τί κρυβόταν από κάτω(κατσαρίδες απολιθωμένες, τροκτικά, και λοιπά καλούδια). Θα πιάσει βάθος ο καλός μας, και το τί θα βγάλει από το πηγάδι θα εκπλήξει μόνο τους...ανυποψίαστους...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Οχ, αλοι μονο μου αν θα με αποκαληψουν εμενα,ομως :weird:.Εχω και αυτα στο χαρτη μου :unsure: Τρίγωνο: Αφροδίτη Πλούτωνας 3º, Τρίγωνο: Δίας Πλούτωνας 6º, Εξάγωνο: Ποσειδώνας Πλούτωνας 1º, Τετράγωνο: Ήλιος Πλούτωνας 0º, Τετράγωνο: Κρόνος Πλούτωνας 5º. Τι λετε :weird:,θα με σταβροσουν τελικα?

κοιτα αστρολογικα δεν ξερω να σου πω αλλα αν εχεις τη φωλια σου λερωμενη... Καποια στιγμη ολα βγαινουν στη φορα κι απλα θα πρεπει να εισπραξεις την τιμωρια σου σε αυτη τη ζωη αλλιως αν τη γλιτωσεις θα την εισπραξεις με τοκο στην επομενη....Καρμα... ετσι ειναι αυτα:w00t:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Κοιτα,επειδη ειμαι εγγραμενει και σε αλο site τις αστρολογιας και εκει μου βγαζει τις προβλεψεις,μου ειπαν να προσεχω παρα πολυ και οντος προσεχω και δεν εχει καταλαβει κανενας τπτ εδω και 10 μηνες.Σε μια φιλη,που μου ριχνει την Κατηνα,παντα πευτει η αλεπου,αυτη ερμεινεβεται -ξυπνεια δλδ.Και σε γυναικες που διαβαζουν το καφε και τελικα δεν θα με πιασει,γιατι θα φυγω απο πριν αρχιζει να ψαχνει.Εγω απλα ζυτεισα αστρολογικα μια προβλεψει με βασει τους πλανητες μου.

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by kphssa View Post
    Γεια σας,
    Θ α ηθελα να ρωτησω αν η επικειμενη εισοδος του Πλουτωνα στιν Αιγοκερω σχετιζεται με τις αποκαλυψεις ροζ σκανδαλων που σχετιζονται με ατομα του πολιτικου χωρου? οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Γερμανια υπαρχουν αναλογες αποκαλυψεις..ειναι ο Πλουτωνας κατι σαν ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον:bigsmile:
    ευχαριστω

Παρακαλώ μείνετε στο θέμα που έθεσε η kphssa
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Οκ τερμα τα αστεια μου...συμμορφωνομαι αν και θα μπορουσα να συνεχισω πιο δημιουργικα με τετοιες πασες:nuts:

Λοιπον τα ροζ δε θα πρεπε να μας ενδιαφερουν και πολυ τωρα δε ξερω αν ο Πλουτωνας ευθυνεται για ολο αυτο αλλα μηπως παιζει και κατι με ποσειδωνα? πολυ ομιχλη, πολλα ψεμματα ποιος ξερει τι κτλ και γενικα απροασανατολισμος....Μας τρωνε τα λεφτα εκει στο Υπουργειο Πολιτισμου για να πηγαινουν βολτες τις γκομενες και μεις μενουμε στο ροζ της ιστοριας? Μας τρωνε λεφτα απο παντου κι ο πληθωρισμος ανεβαινει, οι μισθοι στασιμοι, για το ασφαλιστικο κουβεντα, τα χαμενα λεφτα απο τα ταμεια που πηγαν, η Ολυμπιακη και τα χαμενα της λεφτα τι θα γινουν κτλ Αντε να μπει ο Πλουτωνας πιο δυναμικα γιατι δε μας βλεπω καλα...Προς το παρον ο Διας δε ξερω εκει τι κανει.....
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)