s
8ος οίκος - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 102

Re: 8ος οίκος

καλησπερα κι απο εμενα.Ο Ογδοος οικος μου ξεκινα απο το τελος της παρθενου μεχρι τις πρωτες μοιρες του σκορπιου.Μεσα στον οικο υπαρχουν ο ηλιος μου στις 15 του ζυγου και ο ερμης στις 25 του ζυγου.Ο ηλιος ειναι σε τριγωνο με τον ωροσκοπο στις 10 του υδροχοου.Παρακαλω ας με διαφωτισει καποιος τι σημαινουν ολα αυτα.Ο χειρωνας μου ειναι επισεις σε συνοδο με τον ωροσκοπο στις 16 του υδροχοου.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Quote Originally Posted by kmakri View Post
    Καλημέρα και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλη την κοινότητα.

Τι θα μπορούσατε να γράψετε για τον 8ο Οίκο στον Αιγόκερο(23,43) με εμπεριεχόμενο πλανήτη τον Ήλιο στον Υδροχόο (7,24) οποίος κάνει εξάγωνο με την Σελήνη που βρίσκεται στις 11,39 του Τοξότη στον 6ο οίκο??

Ευχαριστώ

Κατερίνα

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ

O 8ος οίκος έχει ακμή στον Αιγόκερω και υποδεικνύει κάποια απώλεια που προσέφερε μια καλή κληρονομία στο άτομο ενώ παράλληλα είναι και δείκτης φυσικού θανάτου σε μεγάλη ηλικία.

Το ότι και ο Υδροχόος είναι εμπεριεχώμενο ζώδιο στον 8ο οίκο δείχνει και κάποια πιθανά οφέλη από συνεργασίες.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο φανερώνοντας ένα άτομο αντισυμβατικό, εφευρετικό και προοδευτικό. Είναι ένας περίεργος και επίμονος κυνηγός των οραμάτων του. Πρόκειται για έναν επίμονο και αλτρουιστή ιδεολόγο με την τετράγωνη λογική του Αέρα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον 6ο οίκο υποδηλώνοντας την επιθυμία του ατόμου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο, αναζητά την αρμονία και δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την υγεία του και τη σωματική του κατάσταση.

Η Σελήνη βρίσκεται ταυτόχρονα και στον Τοξότη, φανερώνοντας την αγάπη του ατόμου για την ελευθερία και την περιπέτεια. Πρόκειται για άτομο συναισθηματικά ανήσυχο και ανεξάρτητο με πολλές φορές ανεξέλεγκτο αυθορμητισμό. Ωστόσο, είναι καλόκαρδο και δεν κρατά κακία ενώ έχει και πρωτοποριακές ιδέες.

Εντέλει, το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου και της Σελήνης φανερώνει μια προσωπικότητα που βρίσκεται σε αρμονία με το Εγώ και τα συναισθήματα της, έχει ανεξάντλητη ενέργεια με την οποία μπορεί να αποκομίσει αρκετά οφέλη από την εργασία της αν την εκμεταλλευτεί καταλλήλως.

Όνομα:
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Αγαπητή Kiarra

Ευχαριστώ πολύ για την άποψη σου, η οποία πραγματικά ανταποκρίνεται στον χαρακτήρα του ατόμου.

Τα τελευταία χρόνια πραγματικά εκπλήσομαι με τις αποκαλύψεις του προσωπικού Ωροσκοπίου ενός ανθρώπου.
    Αρχής γενομένης από το δικό μου..

Φιλικά

Κατερίνα

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ kIARRA ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ.....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΣΤΟΧΟΥΝ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.

Θα μπορούσα κι εγώ να ρωτήσω για τον 8ο οίκο μου? Αν μπορεί κάποιος βέβαια να μου απαντήσει...
    Λοιπόν, ο δικός μου 8ος είναι άδειος από πλανήτες. Η ακμή του είναι στις 17,5 μοίρες των Διδύμων. Ο εν προκειμένω κυβερνήτης του Ερμής, στο 10ο οίκο, στις 06,05 μοίρες της Παρθένου, κάνει τετράγωνο με το Β. Δεσμό (29,37 Ταύρου, 7ος οίκος), τρίγωνο με το Δία (3,36 Αιγόκερου, 2ος οίκος), τετράγωνο με Ουρανό (9,54 Τοξότη, 1ος οίκος). Μου φαίνεται αρκετά μπερδεμένο και σκοτεινό... Εσείς τι λέτε??

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    Καλησπέρα! Πώς μπορεί να ερμηνευθεί ο 8ος οίκος στον Αιγόκερω? Θεωρώ ότι δεν ταιριάζει με την φύση του σκορπιού..

Ο κυβερνήτης του 8ου (κρόνος) βρίσκεται στον 6ο, σε σύνοδο με τον ουρανό.
    Συγκυβερνήτης του 8ου ο ουρανός (καθώς ο 8ος πιάνει και τον υδροχόο)
    Μεγαλώνει άρα η σημασία της συνόδου κρόνου-ουρανού
    Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αυτή τη σύνοδο. Φαίνεται όμως πολύ αντιφατική ανάμεσα στον αυστηρό και πειθαρχημένο κρόνο και στον επαναστάτη ουρανό.

Μέσα στον 8ο υπάρχει η σελήνη (στο υδροχόο)
    Σελήνη - κρόνος (κυβερνήτης του 8ου) κάνουν εξάγωνο.

Ελπίζω να μην σας κούρασα...

Ευχαριστώ πολύ!
    Ο Κρονος στον 6ο οικο- Η γυναικα με τη σοβαροτητα της,ακομα κι εκει που δεν πρεπει,κανει σχεση ανιαρη και βαρετη. Ακομα προσπαθει να κανει κτημα της τον συντροφος της.Για καθετι που κανει ζητα ανταλλαγματα.

Ο Κρονος σε συνοδο με τον Ουρανο- Η οψη αυτη μοιαζει με ηφεστειο που ανα πασα στιγμη ειναι ετοιμο να εκραγει. 2 πλανητες εντελως αντιθετοι στη φυση τους μπλεκονται και κανουν το ατομο να ειναι αλλοτε πολυ επαναστατικο.Δινει,ομως, τη δυνατοτητα για επαγγελματικη προοδο,εφοσον καταφερει να διοχετευεσει την ενεργητικοτητα του.

Η Σεληνη σε εξαγωνο με τον Κρονο- Προσεκτεικα και μεθοδικα, τα ατομα που εχουν αυτη την οψη προσεχουν το σπιτι τους και κρατουν τις παραδοσεις. Οικονομοι,κανουν καλη διαχειριση των περιουσιακων τους στοιχειων.Επιτυγχανουν στη δουλεια τους,αλλα εχουν πολλες απαιτησεις απο τους συνεργατες τους.
    Αυτα:toung:

Αγαπητή gluka σε υπερ υπερ ευχαριστώ!!! :bigsmile:

Εγω εχω τον Ποσειδωνα στον Τοξοτη :bigsmile: και ο Ποσειδωνας στον 8ο οικο,και ο 8ος οικος ειναι στο Σκορπιο :bigsmile:,και εξαγωνο Ποσειδωνας-Πλουτωνας:toung:.Και εχω βρει στο βιβλιο μου μονο αυτο: Ο 8ος οικος δειχνει το υποσυνειδητο του ατομου,τη δυνατοτητα του να καταλαβαινει την ψυχοσυνθεση των αλλων και του εαυτο του.Δειχνει τα ενστικτα και τον τροπο που εκφραζονται,τη σεξουαλικοτητα.Σχετιζεται με τον θανατο και την αποψη που εχει το ατομο για τον θανατο.Απο τον 8ο οικο φαινεται η οικονομικη κατασταση ενος ανθρωπου,οι κληρονομιες,τα κεφαλαια και ο τροπος που θα τα διαχειριστει.
    Ο Σκορπιος,ο οποιος και ταυτιζεται με τις ιδιοτητες του 8ου οικου,κυβερνα το καρμα,τον θανατο,τη διαωνιση ( αυτο δεν ξερω τι σειμενη ), την αστρολογια ( γιαυτοοο ασχολουμαι με τοσω παθος,ααα μαλιστα :bigsmile: ),την επιβιωση,τη μεθοδο ζωης, τα σεξουαλικα παθη και τις ανωμαλιες :weird:.Στον Σκορπιο ερχονται οι τυψεις και οι ενοχες.Τ λαθη γινονται η αφορμη να παρουμε συγκεκρυμενα μαθηματα απο τη ζωη και να μαθουμε καλητερα τον εαυτο μας,χρησμοποιωντας τα σαν <<κλειδια>> για αυτογνωσια.
    Στον 8ο οικο και στο ζωδιο του Σκορπιου ολα αυτα επανερχονται για να μας θυμισουν οτι πρεπει να κατανοησουμε τον βαθυτερο εαυτο μας.Εκει παρουσιαζονται οι τυψεις και ο πονος που προκαλουν.Ακομα και οι αισθησεις ασθενουν,με αποτελεσμα το ατομο να αναζητα μεθοδους περαν των οσων χρησμοποιουσε μεχρι τωρα,για να αισθανθει τις ηδονες της ζωης.
    Αυτα γραφει μονο :sad2:.Μιπως μπορειτε εσεις κα. ΚiaRRa να μου πειτε για το εξαγωνο Ποσειδωνα- Πλουτονα και Ποσειδωνα στον Τοξοτη ,τι σειμενουν? Ευχαρηστω

πολυ καλησπερα
    μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι δεν εχω πολλες γνωσεις κ εχω ψαξει για να αναλυσω τις αποριες μου αλλα μπερδευομαι...

εχω στον 8ο οικο μου Παρθένο στις 13° 00' 60" μοιρες
    μηπως μπορει να μου πει καποιος τι σημαινει?
    k kατι τελευταιο
    αυτη οι οψεις ειναι καλες?=

Αφροδίτη Χιαστί Δίας 5.94
    Αφροδίτη Τρίγωνο Αρης 0.72

ευχαριστω

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Capricornking View Post
    πολυ καλησπερα
    μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος γιατι δεν εχω πολλες γνωσεις κ εχω ψαξει για να αναλυσω τις αποριες μου αλλα μπερδευομαι...

εχω στον 8ο οικο μου Παρθένο στις 13° 00' 60" μοιρες
    μηπως μπορει να μου πει καποιος τι σημαινει?
    k kατι τελευταιο
    αυτη οι οψεις ειναι καλες?=

Αφροδίτη Χιαστί Δίας 5.94
    Αφροδίτη Τρίγωνο Αρης 0.72

ευχαριστω
    Αχ αχ θα σε μαλωσω ρε !!!!!! χωρις ζωδια , χωρις οικους , χωρις κυβερνητες χωρις οψεις τι αναλυση θελεις να γινει ????

Page 3 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)