s
Απαλλαγη δυσκολων καταστασεων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

Απαλλαγη δυσκολων καταστασεων

Kαλησπερα!
    Θα ηθελα να μαθω,αν υπαρχει καποια διελευση, που μας βοηθαει να κρινουμε πιο σωστα,ωστε να αποφασισουμε να βγαλουμε ανθρωπους απο τη ζωη μας που μας κανουν κακο.
    Ευχαριστω πολυ!

Re: Απαλλαγη δυσκολων καταστασεων

χμμμμ...εχω την εντυπωση οτι οι σχεσεις κ ο χαρακακτηρας ενος ατομου
    αλλαζουν μετα απ την διευλευση του κρονου....

δν ειμαι σιγουρος...:dizzy:

Quote Originally Posted by kelp View Post
    Kαλησπερα!
    Θα ηθελα να μαθω,αν υπαρχει καποια διελευση, που μας βοηθαει να κρινουμε πιο σωστα,ωστε να αποφασισουμε να βγαλουμε ανθρωπους απο τη ζωη μας που μας κανουν κακο.
    Ευχαριστω πολυ!
    Δεν μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι η διέλευση του τάδε πλανήτη κάνει το τάδε πράγμα μιας και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι όψεις κάνει με τους γενέθλιους πλανήτες κάποιου αλλά και ποιον οίκο=τομέα ενεργοποιεί!
    Μόνο σε γενικές γραμμές αλλά παρακινδυνευμένα ο Κρόνος είναι σαν αδέκαστος κριτής καταστάσεων και προσώπων.:embarrest

Όνομα:
    DR WHO

Quote Originally Posted by yoO View Post
    χμμμμ...εχω την εντυπωση οτι οι σχεσεις κ ο χαρακακτηρας ενος ατομου αλλαζουν μετα απ την διευλευση του κρονου....
    Nαι και οχι παντα προς το καλυτερο (ουτε στον χαρακτηρα ουτε στις σχεσεις)

Απο οσο ξερω ο Κρονος ειναι ο μεγαλος κριτης, αλλα μπορει κατα τη διαρκεια της επιδρασης του να αισθανεται καποιος πολυ πεσμενος ψυχολογικα με αποτελεσμα να ακινητοποιειται. Υπαρχει καποια διελευση που να σε κανει να αισθανεσαι πιο αισιοδοξος και τυχερος, πχ.καποια οψη του Δια ή η διελευση του Δια απο τον 1ο οικο, που εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλη για την ψυχολογικη κατασταση ενος ανθρωπου?

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by kelp View Post
    Απο οσο ξερω ο Κρονος ειναι ο μεγαλος κριτης, αλλα μπορει κατα τη διαρκεια της επιδρασης του να αισθανεται καποιος πολυ πεσμενος ψυχολογικα με αποτελεσμα να ακινητοποιειται. Υπαρχει καποια διελευση που να σε κανει να αισθανεσαι πιο αισιοδοξος και τυχερος, πχ.καποια οψη του Δια ή η διελευση του Δια απο τον 1ο οικο, που εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλη για την ψυχολογικη κατασταση ενος ανθρωπου?
    Όντως ο Κρόνος είναι σκληρός κριτής και αφού περάσει η επιρροή του,τότε ωριμάζουμε και γινόμαστε καλύτεροι.Αλλά θα έλεγα ότι αυτό το κάνει και ο Πλούτωνας αλλά δεν το καταλαβαίνουμε αμέσως.Πιο πολύ καταλαβαίνουμε τον Κρόνο.Και πραγματικά όταν έχεις μία διέλευση κρόνου ίσως ψυχολογικά νιώσεις πεσμένος,γιατί και εγώ έχω τετράγωνο Κρόνου-Σελήνης αυτόν τον καιρό και είμαι κάπως πεσμένη. Για εμένα όψεις (γενικά όμως,εννοείται ότι πρέπει να ψάξουμε και τον υπόλοιπο χάρτη), είναι ο Δίας σε σύνοδο με τον ωροσκόπο ή τον 1ο οίκο ή να βρίσκεται στον 5ο οίκο που μπορεί να κάνουν καλό στην ψυχολογική κατάσταση ενός ανθρώπου .
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)