- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Πρόοδοι
-
15-01-2008, 06:47 PM #1
Πρόοδοι
Καλησπέρα! Καλή Χρονιά! Ελπίζω να μην κάνω λάθος που γράφω εδώ...
Τελευταία ασχολούμαι πιο επισταμένα με την αστρολογία και αυτές τις μέρες "παίζω" λίγο με τις προόδους. Διαπίστωσα, λοιπόν, ότι διανύω μια περίοδο όπου η προοδευμένη Αφροδίτη μου σχηματίζει στενή σύνοδο με το γενέθλιο ωροσκόπο μου και επίσης ο προοδευμένος Ήλιος μου τείνει να σχηματίσει στενή σύνοδο με τη γενέθλια Αφροδίτη μου. Μπορώ να καταλάβω ότι σηματοδοτεί κάτι ευνοϊκό αλλά πως θα μπορούσα να το εξηγήσω πιο συγκεκριμένα? Επίσης αν την ίδια περίοδο η προοδευμένη Αφροδίτη ενός άλλου προσώπου είναι σε σύνοδο με τη γενέθλια Αφροδίτη μου και η προοδευμένη Αφροδίτη μου σε σύνοδο με το γενέθλιο Ήλιο του τι πληροφορίες μπορεί να προσθέσει στην περίπτωσή μου??
Γενικά, στις προόδους δίνουμε μεγαλύτερη βάση όταν έχουμε ακριβή όψη ή είμαστε πιο ανεκτικοί και αν ναι, πόσο?
-
16-01-2008, 01:57 AM #2
Re: Πρόοδοι
Αγαπητή melit
Πρόοδοι υπάρχουν πολλές και κάθε μία έχει τους δικούς της κανόνες. Δεν ξέρω για ποια μιλάτε. Αλλά αν και δίνει ως στοιχείο αυτό που αναφέρετε, μία αίσθηση χαράς, ευεξίας και ίσως μία καλή γνωριμία, θα σας υπογραμμίσω πως δεν είναι δυνατόν από δύο ή τρία στοιχεία μίας προόδου να βγει συμπέρασμα. Όπως έχουμε ξαναπεί σε άλλα ποστς, ένα γεγονός πρέπει να το λένε τουλάχιστον τρία προοδευτικά συστήματα, συν η Ηλιακή επιστροφή. Επομένως μόνο μία ψυχολογική αίσθηση και προσέγγιση έχετε με την πληροφορία αυτή.
Ανοχή στις προόδους δεν υπάρχει. Είναι συμβολικές κατευθύνσεις κι όχι πραγματικοί χάρτες κίνησης πλανητών, άρα έχουμε όψεις μόνο με ακρίβεια.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
16-01-2008, 11:20 AM #3
Re: Πρόοδοι
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις κατευθύνσεις, κα Σίμου!
Θα προσπαθήσω να δω και τα υπόλοιπα που συστήσατε (είμαι αρκετά αρχάρια ακόμα και δεν ξέρω τι θα καταφέρω!) και ίσως επανέλθω!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.