s
Τυχερή σύνοδος;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    Αντζελα

Τυχερή σύνοδος;

Σαν τρελαμενη αγορομάνα και γω, κοιτάζω συχνα τον χαρτη του γιοκα μου που ειναι 9 χρονων και προσπαθω να δω ποσο "ευννοημενος" θα ειναι στη ζωη του (ανησυχω δικαιολογημενα, νομιζω). Απ'οσα εχω μαθει με την βοηθεια σας με εχει χαροποιησει η συνοδος της σεληνης του (ιχθυες) και κυβερνητης του ωροσκοπου του (καρκινος-1ος) στον 10ο οικο με την Αφροδιτη (ιχθυες) και τον Δια (κριος) στον ιδιο οικο. Μονο που στην τελευταια μοιρα του οικου αυτου ειναι ο Κρονος (κριος) ο οποιος κανει εξαγωνο με τον ηλιο (Υδροχοος- 9ος οικος). Ποσο ευννοικα και ποσο αρνητικα ειναι τα παραπανω;
    Επισης ο κρονος ειναι κυβερνητης του 7ου οικου και το εχω ερμηνευσει οτι θα παντρευτει καποια απο τον χωρο της εργασιας του η οποια θα εχει υψηλη θεση με ακαδημαϊκες γνωσεις. Καλα το παω; Παρεπιπτοντως και ο ιδιος εχει γνωσεις πολυ προχωρημενες για την ηλικια του.
    Σας ευχαριστω πολυ

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Τυχερή σύνοδος;

Αγαπητή φίλη

Λόγω του ότι σαν μητέρα κι εγώ είχα και έχω αγωνία για το παιδί μου, σας κατανοώ. Πάντα όμως σαν γονείς υπερβάλλουμε και υπερτονίζουμε κάποια θέματα.
    Η τριπλή σύνοδος έχει καλά στοιχεία, κυρίως γιατί το παιδάκι θα είναι ικανοποιημένο συναισθηματικά και θα έχει ένα δικό του τρόπο να βιώνει τις συγκινήσεις σε έξαρση, ή ρομαντισμό ή ονειρεμένα. Η Σελήνη στους Ιχθείς θα χρειαστεί μία γείωση, από άλλα στοιχεία του χάρτη ενδεχομένως ή από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα που θα ήταν καλό να προσφέρετε στο παιδί.
    Το θέμα του Κρόνου στην τελευταία μοίρα του οίκου δεν απασχολεί τον 10ο γιατί ανήκει πλέον στον 11ο οίκο και εκφράζεται για στόχους ή φίλους. Θα είναι ίσως λίγο κριτικός προς αυτούς με καυστικό τρόπο (Κριός) ή θα είναι επιλεκτικός. Ο Κρόνος έχει αδυναμία στο ζώδιο αλλά είναι σε καλό οίκο κι αυτό μετριάζει την αδυναμία του. Οι όψεις που κάνει είναι καλές, άρα έχει ευχέρεια να επιλέγει τα σχέδια που τον εκφράζουν (Ήλιος) και να ικανοποιείται. Στο θέμα της συντρόφου, θα την ονειρεύται ως κάτι το μοναδικό λόγω Σελήνης, αλλά ο Κρόνος μπορεί να δείξει αυτό που λέτε, ή ένα άτομο με Κρόνια χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα, ή να είναι η γνωριμία μέσα από φίλους (11ος οίκος).

Φυσικά ένας χάρτης έχει πολλές συνισταμένες αλλά θέλει πολύωρη μελέτη και ανάπτυξη που δεν γίνεται στα πλαίσια ενός φόρουμ, με χαρακτήρα ενημερωτικό.

Να τον χαίρεστε και να είστε καλά
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Αντζελα

Re: Τυχερή σύνοδος;

Κα Σιμου,
    Σας υπερ υπερ ευχαριστω
    Να χαιρεστε κι εσεις το παιδι σας, το οποιο ειναι σιγουρα τυχερο γιατι εκτος του οτι εχετε τη δυνατοτητα να το αποτρεψετε απο τις παγιδες μεσω των αστρολογικων σας γνωσεων ειστε και ατομο το οποιο φαινεστε να σας αρεσει να βοηθατε γενικοτερα, πραγμα το οποιο παντα αμοιβεται.
    Με εκτιμηση

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)