s
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ 8ο ΟΙΚΟ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ 8ο ΟΙΚΟ

Καλησπέρα,
    Εχω μια απορία σχετικά με τον 8ο οίκο. Δεν γνωρίζω πολλά απο αστρολογία αλλά διαπίστωσα ότι ταιριάζω πάρα πολύ, στο πώς αντιλαμβάνομαι τον έρωτα και την δέσμευση, με το ζώδιο που ανήκει στον 8ο οίκο μου.

Έχει κάποια βάση η διαπίστωσή μου και αν ναι μήπως τότε αναιρούνται κατα κάποιο τρόπο οι θεωρίες σχετικά με την Αφροδίτη και το ζώδιο που κατέχει στον χάρτη του κάθε ατόμου? και μήπως έχει κάποια καρμική σημασία το ζώδιο του 8ου οίκου?

Ευχαριστώ πολυ

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ 8ο ΟΙΚΟ

Quote Originally Posted by christies View Post
    Καλησπέρα,
    Εχω μια απορία σχετικά με τον 8ο οίκο. Δεν γνωρίζω πολλά απο αστρολογία αλλά διαπίστωσα ότι ταιριάζω πάρα πολύ, στο πώς αντιλαμβάνομαι τον έρωτα και την δέσμευση, με το ζώδιο που ανήκει στον 8ο οίκο μου.

Έχει κάποια βάση η διαπίστωσή μου και αν ναι μήπως τότε αναιρούνται κατα κάποιο τρόπο οι θεωρίες σχετικά με την Αφροδίτη και το ζώδιο που κατέχει στον χάρτη του κάθε ατόμου? και μήπως έχει κάποια καρμική σημασία το ζώδιο του 8ου οίκου?

Ευχαριστώ πολυ
    Κατ' αρχήν δεν αναιρούνται αυτά που λέγονται για την Αφροδίτη ως πλανήτη της αγάπης καθώς σε ένα ωροσκόπιο δεν είναι επαρκές στοιχείο για πληροφορίες η θέση αυτού του πλανήτη. Από την άλλη ο 8ος οίκος συμβολίζει και τη σεξουαλική μας συμπεριφορά και ταυτότητα. Και αυτά αποτελούν έναν παράγοντα εκδήλωσης έρωτα και αγάπης. Συνεπώς δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σε παραξενεύει. ¶λλωστε μπορεί η Αφροδίτη σου να είναι αδύναμη και να κάνει δύσκολες όψεις που την αποδυναμώνουν και άρα τονίζεται ο 8ος οίκος.
    Ελπίζω να βοήθησα κάπως:bigsmile:

Πράγματι με βοήθησες, αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι με έλκουν άνθρωποι που ζωδιακά ανήκουν στο ίδιο στοιχείο που καταλαμβάνει ο 8ος οίκος μου. Συνήθως είναι σχέσεις που δεν λειτουργούν.

Αναρωτιέμαι μήπως παίζει κάποιο ρόλο που στον 8ο οίκο μου έχω και τον Νότιο Δεσμό?
    Μήπως καρμικά θα πρέπει να κινούμαι με βάση τον 2ο οίκο για να βρώ ισορροπία στις σχέσεις μου?

Πράγματι με βοήθησες, αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι με έλκουν άνθρωποι που ζωδιακά ανήκουν στο ίδιο στοιχείο που καταλαμβάνει ο 8ος οίκος μου. Συνήθως είναι σχέσεις που δεν λειτουργούν.

Αναρωτιέμαι μήπως παίζει κάποιο ρόλο που στον 8ο οίκο μου έχω και τον Νότιο Δεσμό?
    Μήπως καρμικά θα πρέπει να κινούμαι με βάση τον 2ο οίκο για να βρώ ισορροπία στις σχέσεις μου?
    Σαφέστατα όλα αυτά είναι κάποια δεδομένα που πρέπει να ληφθούν υπόψη όπως επίσης είναι σημαντικό και το ζώδιο της ακμής του 8ου οίκου. Αλλά για τα καρμικά δεν είμαι η κατάλληλη να απαντήσω!:embarrest

Ευχαριστώ πολύ kiarra!!:bigsmile:

Όνομα:
    Φωτεινή

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και στα ανάλογα άρθρα της καρμικης αστρολογίας, ο νότιος δεσμός αντιπροσωπεύει πρακτικές και αντιλήψεις που είχαμε υιοθετήσει στο παρελθόν.Και αυτά τα χαρακτηριστικά που συμβολίζονται μας είναι οικεία και πολλές φορές νιωθουμε ευκολοτερο να συνεχίσουμε με βαση αυτά όπως και να μας ελκύουν άτομα με αυτα τα χαρακτηριστικά.
    Η πρόκληση είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε ότι χρήσιμο "μαθαμε" και να προχωρήσουμε στον Βόρειο δεσμό μας, που δείχνει τον "προορισμό" η σύνολο συμπεριφορών και αντιλήψεων που πρέπει να εξασκήσουμε σε αυτή την ζωή.

Ελπίζω να βοηθησα λιγάκι...:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Ευχαριστώ πολύ! με βοήθησες πολύ!

Το έχω ψάξει αρκετά θα έλεγα πως έχω διαπιστώσει οτι πράγματι, ότι έχει σχέση με τον Β. δεσμό μου και το ζώδιό του είναι μια τάση που όταν την υιοθετώ νιώθω απελευθερωμένη και ήρεμη ψυχικά.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι έχω έναν Σκορπίσιο 2ο οίκο και έναν Ταυρίσιο 8ο! Δεν είναι πολύ μπερδεμένο αυτό? γιατί εγώ νομίζω πως είναι... Σαν ανταλλαγή μου ακούγεται!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)