- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: Ωροσκόπος - Μεσουράνημα
-
10-01-2008, 03:54 PM #1
Ωροσκόπος - Μεσουράνημα
Καλησπερα σας.:blush:Θα ηθελα πρωτα να κανω μια ερωτηση για τον ωροσκοπο μου.Εχω διαβασει οτι μεγαλη σημασια περα απο το ζωδιο στο οποιο βρισκεται ο ωροσκοπος σημασια εχει κ οι μοιρες στις οποιες βρισκεται.Εγω εχω ωροσκοπο στον Καρκινο στις 26 μοιρες και 51' και 7".Διαβασα οτι εχει σημασια σε ποια μοιρα ειναι γιατι σημαινει και κατι διαφορετικο.Επισης εχω και μια απορια για το μεσουρανημα επειδη καπου εχω βρει οτι το χω στον Κριο και αλλου το χω βρει στον Ιχθυ.Ειμαι γεννημενη 22/06/1989 6:55 το πρωι.Ξερω σας ζαλησα:dizzy: ελπιζω να γινα σαφης:blink:
-
10-01-2008, 04:26 PM #2
Re: Ωροσκόπος-Μεσουράνημα
Καταρχάς, ο ωροσκόπος σου είναι στις 11 μοίρες και 8 λεπτά του Καρκίνου εάν ο τόπος γέννησής σου είναι η Αθήνα. Για την μεταφυσική ερμηνεία όμως των μοιρών δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί δεν τις γνωρίζω.
Το Μεσουράνημά σου είναι στους Ιχθείς, στις 22 μοίρες και 8 λεπτά. Το Μεσουράνημα ή Ζενίθ, σχετίζεται με την επαγγελματική επιτυχία του ατόμου, το πόσο σταθερό και συγκεντρωμένο μπορεί να είναι, τις φιλοδοξίες του, την καριέρα του, την αναγνώριση, την φήμη, την εξωστρέφεια. Επίσης, συνδέεται και με τον πατέρα στην παραδοσιακή αστρολογία. Στα ζώδια του νερού, δείχνει ότι το άτομο επηρεάζεται από τα συναισθήματά του.
-
10-01-2008, 05:56 PM #3
Re: Ωροσκόπος - Μεσουράνημα
OK!Ευχαριστω αν και ξεχασα να πω οτι τοπος γεννησης ειναι η Αλεξανδρουπολη:embarrest
-
10-01-2008, 06:12 PM #4
Τότε αλλάζουν μερικές μοίρες οι θέσεις.
Ωροσκόπο έχεις στις 14 μοίρες και 46 λεπτά του Καρκίνου και το Μεσουράνημά σου είναι στις 24 μοίρες και 29 λεπτά του Ιχθύ.
-
31-03-2008, 03:02 PM #5
Καλημερα. Να ρωτησω κατι (να δω αν εχω καταλαβει καλα). Το μεσουρανημα ειναι η ακμη του 10ου. Οψεις κανει ;
-
31-03-2008, 03:04 PM #6
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.