s
τριγωνα δια-κρονου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

τριγωνα δια-κρονου

Καλημέρα σε όλους,
    επειδή δεν ειμαι πολύ ειδική στα θέματα αστρολογίας μπορεί καποιος να με βοηθήσει σε ενα ερωτημα που με απασχολεί
    είδα ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν τρίγωνα δια-κρόνου 3 φορές .στο γενεθλιο χαρτη μου εχω ενα τριγωνο δια-κρόνου. (hm.gennhshw 16-9-74 , ora 04.45 pm)
    αυτό σημαίνει κατι καλό ή όχι? περισσότερο με ενδιαφερουν τα ερωτικά γιατι ειμαι μονη μου καιρό
    thnks

Όνομα:
    Νικόλαος

Re: τριγωνα δια-κρονου

Το τρίγωνο Δία και Κρόνου είναι μια ευνοϊκή περίοδος κυρίως σε πρακτικά ζητήματα, αφού φέτος συντελείται σε ζώδια της γης. Σίγουρα επιδιώκει να φέρει ισορροπίες και στήριγμα στις ανάγκες μας.
    Εφόσον υπάρχει σαν όψη στον γενέθλιο χάρτη σας είναι πιο θετικό για σας προσωπικά. Υπάρχει σύνδεση με γενέθλια όψη και διελαύνουσα όψη.

Σε θέματα αισθηματικά αν φέρει θετικές προοπτικές, πρέπει να συνδέεται με οίκους των σχέσεων (5ος, 7ος), ή εκεί να υπάρχουν στοιχεία που επιδρούν θετικά για να προκύψει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας. Εξετάστε τα.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Νίκος Δρυς View Post
    Το τρίγωνο Δία και Κρόνου είναι μια ευνοϊκή περίοδος κυρίως σε πρακτικά ζητήματα, αφού φέτος συντελείται σε ζώδια της γης. Σίγουρα επιδιώκει να φέρει ισορροπίες και στήριγμα στις ανάγκες μας.
    Εφόσον υπάρχει σαν όψη στον γενέθλιο χάρτη σας είναι πιο θετικό για σας προσωπικά. Υπάρχει σύνδεση με γενέθλια όψη και διελαύνουσα όψη.

Σε θέματα αισθηματικά αν φέρει θετικές προοπτικές, πρέπει να συνδέεται με οίκους των σχέσεων (5ος, 7ος), ή εκεί να υπάρχουν στοιχεία που επιδρούν θετικά για να προκύψει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σας. Εξετάστε τα.

Έχω μια απορία σύμφωνα με αυτό που αναφέρατε παραπάνω:
    Στον γενέθλιο χάρτη μου έχω Δία και Κρόνο (χωρίς μεταξύ τους όψεις) στον 5ο οίκο στην παρθένο, αυτό σημαίνει οτι υπάρχουν θετικά στοιχεία ώστε να υπάρξει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή μου, η είναι άνευ σημασίας?

Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

κ. Δρυ,
    Ευχαριστώ για την απάντηση .εμενα ο 5ος οικος είναι στον αιγόκερω (3'49') κενος πλανητών ενω ο εβδομος εχει ακμή υδροχόου με δια αναδρομο στα ψάρια (3'40').
    Σε συνέχεια της ερωτησής μου αυτό τι σημαίνει για τα προσωπικά μου φέτος??
    ευχαριστώ παρα πολύ

Όνομα:
    Νικόλαος

Η σύνδεση πρέπει να έχει να κάνει με το τρίγωνο που ήταν η ερώτηση της φίλης μας. Αν δηλαδή κυβερνά ένας εκ των δύο τον 5ο ή τον 7ο, ή αν είναι σε κάποιο οίκο σχέσεων.

Εσείς μου λέτε πως εκεί βρίσκονται και οι δυο πλανήτες, δίχως όψη όμως. Επειδή είναι στη Παρθένο, με το πέρασμα του Κρόνου μπορεί να διαφανεί μία σοβαρή επιλογή για γνωριμία.
    Αλλά αυτό δεν συνδέεται με το τρίγωνο που αναφέρθηκε η προηγούμενη φίλη.
    Φυσικά θα επαναλάβω πως για να συμβεί ένα γεγονός, γνωρίζουμε (εάν σεβόμαστε τον εαυτό μας και τον μαθητή, ή τον συμβουλευόμενό μας) ότι χρειάζεται να συμπέσουν πάνω από τρεις προγνωστικοί παράγοντες.

Quote Originally Posted by panther View Post
    Έχω μια απορία σύμφωνα με αυτό που αναφέρατε παραπάνω:
    Στον γενέθλιο χάρτη μου έχω Δία και Κρόνο (χωρίς μεταξύ τους όψεις) στον 5ο οίκο στην παρθένο, αυτό σημαίνει οτι υπάρχουν θετικά στοιχεία ώστε να υπάρξει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή μου, η είναι άνευ σημασίας?

Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
    Ιουλία

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)