s
Δυσμενείς όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16

Re: Δυσμενείς όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Quote Originally Posted by panther View Post
    Να ξέρεις πως από τα λάθη μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
    Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη και όλοι μας θα κάνουμε και θα ξανακάνουμε λάθη.:toung:

Υπάρχουν πολλά άρθρα στο σαιτ που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξηγήσεις τις όψεις του χάρτη σου. Και να ξέρεις ότι μπορεί μια όψη να είναι αρνητική αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες θετικές όψεις που βοηθάνε αυτή την αρνητική όψη. Απλά, ψάξε να βρεις τις θετικές όψεις που θα σε βοηθήσουν να "δυναμώσεις" τη Σελήνη σου:bigsmile:

Φιλικά
    Ιουλία
    Σ' ευχαριστώ προσωπικά που ασχολήθηκες με το θέμα μου και μελέτησες κάποια πράγματα για το ωροσκόπιό μου.
    Μόνο αν μπορείς να μπορείς να λύσεις μία ακόμα απορία μου: τι σημαίνει "να δυναμώσω τη Σελήνη μου";

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Σ' ευχαριστώ προσωπικά που ασχολήθηκες με το θέμα μου και μελέτησες κάποια πράγματα για το ωροσκόπιό μου.
    Μόνο αν μπορείς να μπορείς να λύσεις μία ακόμα απορία μου: τι σημαίνει "να δυναμώσω τη Σελήνη μου";
    Αν δεις το χάρτη σου η Σελήνη σου είναι μόνη της ενώ σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες είναι ακριβώς απέναντί και κάποιοι δημιουργούν αντίθεση με τη Σελήνη σου. Η Σελήνη (δες χαρακτηριστικά) ως πλανήτης απορροφά και τις θετικές αλλά και τις αρνητικές επιρροές. Δλδ, δεν είναι σαν τον ¶ρη που όταν δέχεται αρνητικές επιρροές αντιδρά με εγωισμό, με δράση κλπ.
    ¶ρα, θα πρέπει δεις τις όψεις που δημιουργεί με τους άλλους πλανήτες για να καταλάβεις πχ τι δεν κάνεις σωστά, που είναι ευάλωτη η Σελήνη (που είσαι ευάλωτη ως άνθρωπος) ή τι κάνεις σωστά ή τι πρέπει να κάνεις σωστά ώστε να μην πληγώνεσαι!!!

Ελπίζω να βοήθησα
    Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Καλή Χρονιά! Πολύ ωραίες οι απόψεις που έχετε καταθέσει. Αυτό που δεν κατά λαβα είναι πότε μια σελήνη θεωρείται ''μόνη''. όταν δεν κάνει όψεις με άλλους πλανήτες?

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    Καλή Χρονιά! Πολύ ωραίες οι απόψεις που έχετε καταθέσει. Αυτό που δεν κατά λαβα είναι πότε μια σελήνη θεωρείται ''μόνη''. όταν δεν κάνει όψεις με άλλους πλανήτες?
    Απλά σε μερικούς χάρτες όπως του μέλους "KASSY" όλοι οι πλανήτες της είναι μαζεμένοι στο πάνω αριστερό ημισφαίριο ενώ η Σελήνη στο κάτω δεξί. ¶ρα, θεωρούμε ότι η Σελήνη είναι μόνη της.

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Αγαπητή Ιουλία σε ευχαριστώ πολύ!

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by kassy View Post
    Σας ευχαριστώ όλους που συζητήσατε το θέμα που με απασχολεί και έτσι πήρα κάποιες απαντήσεις. Απ' ότι κατάλαβα κυρίως η Σελήνη που "είναι μοναχούλα" δημιουργεί όλες αυτές τις αντιθέσεις και αντιπαραθέτει πάντοτε το συναίσθημα απέναντι στη λογική και αντίστροφα. Έτσι δεν υπερέχει ποτέ κανένα του άλλου και δεν ξέρεις πότε πρέπει να υπερισχύσει η λογική και πότε το συναίσθημα. Ίσως γι'αυτό όλα εξελίσσονται τόσο δύσκολα και ποτέ δεν μπορώ να βρω λύση στα προβλήματά μου και παίρνω κακές αποφάσεις ή δεν παίρνω καθόλου αποφάσεις. Η ατυχία ξεκινάει καθαρά μέσα από τον εαυτό μου. Γιατί όταν υπερισχύει η λογική καταπιέζονται τα συναισθήματα. Και όταν υπερισχύουν τα συναισθήματα η λογική δημιουργεί ενοχές και τύψεις. Τότε καταφεύγω στο ένστικτό μου που ενώ είναι ισχυρό, αλλά λόγω αυτής της διαμάχης παρασύρεται από την απόγνωση και δίνει λάθος μηνύματα. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι φριχτά λάθη έχω κάνει στη ζωή μου.
    Μέσα στην πορεία της ζωής μου όμως ένα κατάλαβα: πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι να τον αγαπάμε και να τον σεβόμαστε, όπως πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε τους άλλους ανθρώπους, γιατί αυτοί είναι ο καθρέφτης του εγώ μας. Έχω ανακαλύψει ότι όταν δημιουργείται το δίλημμα ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα τότε είναι καλύτερο να παραθέτω τη λογική μπροστά σεβόμενη τα αισθήματά μου, γιατί αυτή τελικά είναι πιο ισχυρή και τότε αφήνεται ελεύθερο το ένστικτό μου να εκδηλωθεί. Έτσι καταφέρνω να βρω την καλύτερη λύση για τον εαυτό μου χωρίς να νιώθω ανασφάλειες και ενοχές.
    Με αυτά τα λίγα σταματάω να σας ζαλίζω και εύχομαι σε όλους καλή τύχη και προπαντώς καλά μυαλά, γιατί με το μυαλό μας και την πίστη καταφέρνουμε τα πάντα.

kassy
    Πολύ σωστά τα όσα είπες και μπράβο σου!Όντως πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι.Και εγώ που προσπαθώ να μην είμαι ευαίσθητη και ευάλωτη,αρχίζω και καταλαβαίνω ότι πρέπει να βοηθάς τις δύσκολες όψεις και όχι να τις απορρίπτεις,ούτε να τις αφήνεις να σε καθοδηγούν λάθος.Να χρησιμοποιείς στοιχεία που πιστεύεις ότι μπορούν να σε βοηθούν να ξεπερνάς τις αδυναμίες σου.
    Ευχαριστώ όλα τα μέλη για αυτή την υπέροχη συζήτηση.Με βοήθησε αρκετά να σκεφτώ πολλά πράγματα για τον εαυτό μου!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)