- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 16
-
06-01-2008, 12:00 AM #1
Δυσμενείς όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.
Στο γενέθλιο ωροσκόπιό μου υπάρχουν πάρα πολλές αντιθέσεις και δυσμενείς όψεις. Γενικά οι πλανήτες μου όταν γεννήθηκα στις 22/7/1975 είχαν ως εξής:
Ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Κρόνος στον Καρκίνο
η Σελήνη στον Αιγόκερω,
η Αφροδίτη στην Παρθένο
ο ¶ρης στον Ταύρο,
ο Δίας στον Κριό,
ο Ποσειδώνας στον Τοξότη
και οι Πλούτωνας και Ουρανός στον Ζυγό.
Δεν έχω καθόλου καλές γνώσεις αστρολογίας, αλλά ενημερώθηκα ότι όλα αυτά μπορούν να φέρουν πολλές δυσκολίες και ατυχίες, τόσο στις σχέσεις μας με τους άλλους όσο και για τον ίδιο μας τον εαυτό. Δόξα τω Θεώ μέχρι τώρα δεν είχα καμία σοβαρή ατυχία στη ζωή μου, μόνο κάποιες μικροατυχίες που δεν μου έφεραν τα πράγματα όπως τα ήθελα. Όταν ένα άτομο έχει αρκετές δυσμενείς όψεις στο ωροσκόπιό του αντιμετωπίζει πάντοτε δυσκολίες στη ζωή; Γενικώς πάντοτε δεν ήμουν ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και οτιδήποτε αναλάμβανα στη ζωή μου το διεκπεραίωνα με μεγάλη δυσκολία και πάντοτε παρουσιαζόταν κάτι εμπόδια που ανάτρεπαν όλα τα σχέδιά μου. Φέτος με το Δία στον Αιγόκερω και τον Κρόνο στην Παρθένο θα έχω καλύτερη χρονιά; Η απάντησή σας θα μου φαινόταν αρκετά σημαντική.
Ευχαριστώ
-
06-01-2008, 12:14 PM #2
Re: Δυσμενείς όψεις στο γενέθλιο ωροσκόπιο
Όντως στο χαρτη σου εχεις αρκετές αντιθέσεις και τετράγωνα, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς τόσο. Τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.
Αν θα πρέπει κάτι να σε απασχολεί λιγάκι, είναι η Σελήνη που είναι μοναχούλα της στον 12ο οίκο στον Υδροχόο, γιατί δέχεται όλες τις όψεις από τους άλλους πλανήτες. Και στο λέω αυτό γιατί η Σελήνη γενικά απορροφά τις ιδιότητες (θετικές - αρνητικές) των άλλην πλανητών και δυσκολεύεται να αντιδράσει.
Ο Ήλιος σου είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο και οι 2 πλανήτες στον 6ο οίκο στον Καρκίνο. Και ο Κρόνος (6ος οίκος) σου κάνει σύνολο με τον Ερμή (5ος οίκος) σε διαφορετικούς οίκους αλλά πάλι στο ζώδιο του Καρκίνου.
Ακμή 7ου στον Λέοντα και εμπεριέχονται άλλα 2 ζώδια, όλο το ζώδιο της Παρθένου και πιάνει και λίγο από Ζυγό, Με 2 πλανήτες Αφροδίτη στην Παρθένο και Πλούτωνα στον Ζυγό.
Ζήτα τον χάρτη σου από την DR Maroulita για να μπορέσεις να τον μελετήσεις.
Πάντως, μην ανησυχείς<!--[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" oreferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"> <v:stroke joinstyle="miter"/> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"/> <v:f eqn="sum @0 1 0"/> <v:f eqn="sum 0 0 @1"/> <v:f eqn="prod @2 1 2"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @0 0 1"/> <v:f eqn="prod @6 1 2"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="sum @8 21600 0"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @10 21600 0"/> </v:formulas> <vath o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"/> <o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"/> </v:shapetype><v:shape id="_x0000_i1025" type="#_x0000_t75" alt="" style='width:12pt; height:12pt'> <v:imagedata src="file:///C:\DOCUME~1\july\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_im age001.gif" o:href="http://myhoroscope.gr/images/smilies/bigsmile.gif"/> </v:shape><![endif]--><!--[if !vml]-->
Φιλικά
ΙουλίαI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
06-01-2008, 06:09 PM #3
Αγαπητή Panther,
Επειδή και εγώ έχω σελήνη στον Υδροχόο και τον 12ο οίκο και με -δυσκολεύει ιδιαίτερα- καμία πρακτική συμβουλή για να μη δυσκολεύεται ν αντιδράσει ή για να μην είναι τόσο μοναχούλα της?
Πώς να προσεγγίσει ο άνθρωπος όλο αυτό που γίνεται στον ψυχισμό του?!
Θα ακουστεί πάρα πολύ μοιρολατρικό αυτό που θα πω, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι τάσεις που διαφαίνονται μέσα (και) από την αστρολογία δεν μένουν μόνο τάσεις, αλλά εκδηλώνονται κάποια στιγμή ούτως ή άλλως. Και επίσης αναρωτιέμαι πόσο μπορεί ο άνθρωπος να ξεπεράσει τον εαυτό του, το μέσα του, αυτό που είναι την ουσία του?
Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο, κρίνοντας και από ανθρώπους γύρω μου, άντε ένα διάστημα να προσπαθούν να βελτιώσουν κάτι, να δουλέψουν πάνω σε αυτό, μετά όμως καταλήγουν να βγάζουν αυτό που είναι μέσα τους ή τη δυσκολία που κρύβουν μέσα τους...
Εγώ τουλάχιστο νιώθω ώρες ώρες ότι αυτή τη σελήνη και τις διακυμάνσεις τις δε μπορώ να τις διαχειριστώ, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου ό,τι και αν κάνω, τι να προσέξω δηλαδή? Και ειλικρινά κάνω ό,τι μπορώ..
Συγγνώμη αν σας μαύρισα την ψυχή μέρες που είναι, θα μαι λίγο πεσμένη φαίνεται!!:toung: :toung: Αλλά είχα ανάγκη να το βγάλω από μέσα μου και όποιος θέλει να πει τη γνώμη του θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... και συγχωρέστε με αν ακούγομαι απόλυτη, πάντα προσπαθώ να μην είμαι, αλλά ίσως καταλήγω ν ακούγομαι έτσι..
Φιλιά
-
06-01-2008, 08:30 PM #4
Αγαπητή GEN Y,
Μάλλον θα είσαι λίγο πεσμένη... γιατί δεν μπορεί να είσαι κάθε μέρα έτσι. Θα υπάρχουν και μέρες που αισθάνεσαι μια χαρά. Επειδή κι εγώ δεν έχω τις καλύτερες όψεις και όταν ήμουν πιο μικρή θυμάμαι με λέγανε κλαψιάρα γιατί όλα με πείραζαν (κι αυτό ισχύει ακόμα και σήμερα), απλά έμαθα να δουλεύω πάνω στις καλές όψεις μου. Δηλαδή αφού έχω ένα κρόνο στον 1ο οίκο στους ιχθείς που με προίκισε με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αρκετά ντροπαλή και φοβισμένη όπως ήμουν πάντα, προσπάθησα να ενεργοποιήσω τον ¶ρη μου στον Αιγόκερω, να λειτουργώ με το μυαλό και τη λογική στα περισσότερα θέματα, προσπάθησα να βάζω στόχους που να μπορώ να υλοποιώ και "εκπαίδευσα" αν το θέλεις τον εαυτό μου να τα βγάζει πέρα στα δύσκολα με αυτά, προσπαθώντας να αφαιρέσω όσο περισσότερο συναίσθημα μπορούσα για να μην καταρρακώνομαι.
Όχι ότι πάντα θα τα καταφέρνεις, αλλά σιγά σιγά θα νιώθεις καλύτερα μέχρι που κάποια στιγμή θα λειτουργείς αυθόρμητα καλύτερα.
Αλλά, κι από την άλλη δεν είναι τυχαίο που γεννήθηκες με αυτή τη σελήνη και με αυτά τα χαρακτηριστικά. Όπως και όλοι μας. Θέλω να πω, υπάρχει κάποιος λόγος που πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με αυτά τα χαρακτηριστικά που μας δόθηκαν. Μέσα από αυτά, κάτι θα μάθουμε, για την εξέλιξή μας σε αυτή τη ζωή. Κανείς δεν είναι τέλειος. Και σε κανέναν δεν αρέσει το τέλειο.
Απλά θέλω να σου πω ότι δεν είσαι μόνη σου, αν αυτό σου κάνει καλό. Όλοι μας έχουμε "εξισώσεις" ζωής να λύσουμε. Απλά βρες το πιο εύκολο "μονοπάτι" μέσα από το χάρτη σου.
Αυτά από μένα και καλή χρονιά να έχεις.
-
07-01-2008, 04:00 AM #5
Γεια σου Evi!!
Σε ευχαριστώ πολύ για την άποψη που κατέθεσες και τις συμβουλές σου, είναι σίγουρα πολύ σημαντικές για μένα. :embarrest
Σαφώς και δεν είμαι κάθε μέρα έτσι, αλίμονο, απλά έθεσα το θέμα γιατί πιστεύω ότι ίσως δε μπορώ να διαχειριστώ αυτή την όψη και δεν ξέρω αν μπορώ να ξεπεράσω αυτό που είμαι (γενικά μιλώντας). Εσύ ας πούμε μπορείς να ξεφύγεις από το ότι θεωρείς τον εαυτό σου κλαψιάρα? και επίσης αναρωτιόμουν κατά πόσο τελικά μπορούμε συνειδητά να εστιάσουμε σε μια θετική όψη και να εξελιχτούμε μέσω αυτής. Είναι στο χέρι μας να τη λειτουργήσουμε ή θα λειτουργήσει αυτή την κατάλληλη στιγμή αλλά όχι εν γνώσει μας?
Τέλοσπάντων, πολύ το φιλοσφώ και το ζαλίζω το θέμα και δεν βοηθάει αυτή η αντιμετώπιση. Σίγουρα όπως προείπες δεν είμαι μόνη μου και αυτό είναι πολύ παρηγορητικό, καθώς και ότι δεν είναι όλα τυχαία...
Καλή χρονιά και σε σένα με ό,τι ποθεί η καρδιά σου
-
07-01-2008, 01:16 PM #6
Αγαπητή GEN Y,
Για να ξεπεράσεις κάτι πρέπει πρώτα να το αποδεχθείς ότι είναι κομμάτι του εαυτού σου. Κι εγώ έλεγα ... όχι όχι δεν είμαι κλαψιάρα, ούτε στεναχωριέμαι με το παραμικρό... κι όσο το έλεγα, τόσο ήμουνα πιο πολύ. Αλλά κάποια στιγμή είπα... ωραία λοιπόν, είσαι κλαψιάρα και είσαι και συναισθηματική... πολύ όμως... θα αφήσεις τις καταστάσεις να σε ελέγχουν για πάντα ή κάποια στιγμή θα ψάξεις μέσα στο "μπαούλο" σου και θα βρεις ότι εκτός από το κλάμα και τα υπόλοιπα συναφή, υπάρχουν κι άλλα καλύτερα όπως ας πούμε το κουράγιο, το πείσμα, η θέληση να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου και να αποδείξεις σε σένα ότι δεν είσαι μόνο αυτό.... αλλά και κάτι άλλο.
Όλοι μας, πιστεύω είμαστε πολύπλευρα όντα!
Πάντως, έχεις τη σελήνη που έχεις αλλά σίγουρα έχεις κι ένα σωρό άλλα καλύτερα. Γιατί δεν κοιτάς αυτά ;
Φιλιά πολλά
-
07-01-2008, 01:46 PM #7
Η Evi θέλει να μας επισημάνει ότι ελέγχοντας τις όψεις μας μπορούμε να καλυτερεύσουμε τις θετικές και να διορθώσουμε τις αρνητικές. Έτσι και αλλιώς, μια όψη από μόνη της, δεν μπορεί να μας εξηγήσει ή να μας λύσει τις απορίες μας, πρέπει να δούμε το χάρτη ως σύνολο!
Για παράδειγμα, αν η Σελήνη είναι μόνη της και απορροφάει τις ιδιότητες των άλλων πλανητών (θετικές ή αρνητικές) απλά θα πρέπει να πάψουμε να παίρνουμε κάποια πράγματα πολύ στα σοβαρά ώστε να την προστατεύουμε από μελαγχολίες και από στεναχώριες.
Μόνο εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και κανένας άλλος!:bigsmile:
Φιλικά
ΙουλίαI disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
07-01-2008, 03:52 PM #8
-
08-01-2008, 12:25 PM #9
Σας ευχαριστώ όλους που συζητήσατε το θέμα που με απασχολεί και έτσι πήρα κάποιες απαντήσεις. Απ' ότι κατάλαβα κυρίως η Σελήνη που "είναι μοναχούλα" δημιουργεί όλες αυτές τις αντιθέσεις και αντιπαραθέτει πάντοτε το συναίσθημα απέναντι στη λογική και αντίστροφα. Έτσι δεν υπερέχει ποτέ κανένα του άλλου και δεν ξέρεις πότε πρέπει να υπερισχύσει η λογική και πότε το συναίσθημα. Ίσως γι'αυτό όλα εξελίσσονται τόσο δύσκολα και ποτέ δεν μπορώ να βρω λύση στα προβλήματά μου και παίρνω κακές αποφάσεις ή δεν παίρνω καθόλου αποφάσεις. Η ατυχία ξεκινάει καθαρά μέσα από τον εαυτό μου. Γιατί όταν υπερισχύει η λογική καταπιέζονται τα συναισθήματα. Και όταν υπερισχύουν τα συναισθήματα η λογική δημιουργεί ενοχές και τύψεις. Τότε καταφεύγω στο ένστικτό μου που ενώ είναι ισχυρό, αλλά λόγω αυτής της διαμάχης παρασύρεται από την απόγνωση και δίνει λάθος μηνύματα. Καταλαβαίνετε λοιπόν τι φριχτά λάθη έχω κάνει στη ζωή μου.
Μέσα στην πορεία της ζωής μου όμως ένα κατάλαβα: πρέπει να μάθουμε να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι να τον αγαπάμε και να τον σεβόμαστε, όπως πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε τους άλλους ανθρώπους, γιατί αυτοί είναι ο καθρέφτης του εγώ μας. Έχω ανακαλύψει ότι όταν δημιουργείται το δίλημμα ανάμεσα στη λογική και στο συναίσθημα τότε είναι καλύτερο να παραθέτω τη λογική μπροστά σεβόμενη τα αισθήματά μου, γιατί αυτή τελικά είναι πιο ισχυρή και τότε αφήνεται ελεύθερο το ένστικτό μου να εκδηλωθεί. Έτσι καταφέρνω να βρω την καλύτερη λύση για τον εαυτό μου χωρίς να νιώθω ανασφάλειες και ενοχές.
Με αυτά τα λίγα σταματάω να σας ζαλίζω και εύχομαι σε όλους καλή τύχη και προπαντώς καλά μυαλά, γιατί με το μυαλό μας και την πίστη καταφέρνουμε τα πάντα.
kassy
-
08-01-2008, 12:46 PM #10
Να ξέρεις πως από τα λάθη μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.
Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη και όλοι μας θα κάνουμε και θα ξανακάνουμε λάθη.:toung:
Υπάρχουν πολλά άρθρα στο σαιτ που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξηγήσεις τις όψεις του χάρτη σου. Και να ξέρεις ότι μπορεί μια όψη να είναι αρνητική αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες θετικές όψεις που βοηθάνε αυτή την αρνητική όψη. Απλά, ψάξε να βρεις τις θετικές όψεις που θα σε βοηθήσουν να "δυναμώσεις" τη Σελήνη σου:bigsmile:
Φιλικά
Voltaire
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.