- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 17 of 17
-
13-12-2007, 01:36 PM #11
Re: Ζωή & Ζώδια Ιανουαρίου, 2πλό τεύχος
Ενημερωτικά να σας πούμε ότι, λόγω της χθεσινής απεργίας, το Ζωή & Ζώδια Ιανουαρίου με τις αναλυτικές προγνώσεις για όλο το 2008 θα κυκλοφορήσει τελικά αύριο, 14/12ου :bigsmile:
Ζωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
-
14-12-2007, 02:28 PM #12
Στο Περιστέρι πάντως ΔΕΝ, το πρωί που το αναζήτησα.
Μπορεί όταν σχολάσω να είμαι πιο τυχερός :bigsmile:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
15-12-2007, 04:26 PM #13
Πάντως και στην Πάτρα στο ψάξιμο είμαι και εγώ
Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
15-12-2007, 08:10 PM #14
Πάντως και στην Πάτρα στο ψάξιμο είμαι και εγώ
Στην συνέχεια και με αφορμή την δυστοκία στην προσπάθειά σας, να εξηγήσουμε συνοπτικά τα εξής:
α) Το σύστημα διανομής των εντύπων χωλαίνει απαράδεκτα. Μία από τις απόρροιες αυτής της κατάστασης είναι και η αντικειμενική δυσκολία να βρισκόμαστε σε όλα τα σημεία πώλησης που υπάρχουν, και αυτό δεν αποτελεί δική μας επιλογή. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, επιπλέον δυσχερής παράγοντας, πέρα από την γενικότερη παθογένεια του συστήματος διανομής, υπήρξε και η προηγηθείσα απεργία. Φανταστείτε ότι στο σύστημα διανομής εμπλέκονται σε καθημερινή βάση περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι, οπότε είναι λογικό, ιδίως μετά από μια γενική και έκτακτη στάση δραστηριοτήτων, να υπάρχουν αστοχίες και καθυστερήσεις.
β) Το Ζωή & Ζώδια, πέρα από την υποστήριξη του My Horoscope, την εμπιστοσύνη από τους αναγνώστες του και την ποιότητα των των συνεργατών του και των εργαζομένων σε αυτό, δεν έχει άλλες άλλες πηγές υποστήριξης. Δεν έχει από πίσω του ούτε άλλα συμφέροντα, ούτε κατασκευαστικές, ούτε κανάλια τηλεοπτικά. Ο τριπλασιασμός των πωλήσεών του σε διάστημα ενός ετούς οφείλεται αποκλειστικά στους παράγοντες που αναφέρθηκαν, σε πείσμα όλων των αντιξοοτήτων, αντιξοότητες που περιλαμβάνουν από γραφικές προσεγγίσεις (όπως πχ από, συμπαθή κατά τα άλλα, αστρολόγο που μας αποκαλούσε "περιοδικάκι" απλώς επειδή ζηλεύει), συνεχίζουν με αναλήθειες που προτάσσονται από τα εμπορικά τμήματα των ανταγωνιστικών περιοδικών (για μειωμένη διαφημιστική ανταπόκριση) και καταλήγουν στην εγκεφαλική αγκύλωση των περισσότερων από τους διανομείς (αγκύλωση που δεν τους αφήνει να καταλάβουν το κοινό συμφέρον).
Ξέρουμε ότι όσο περισσότερο προχωράμε και αναπτυσσόμαστε τόσο εντονότερες θα είναι και οι προσπάθειες να μας περιορίσουν. Ξέρουμε ακόμα όμως ότι όσο μας περιβάλλετε με την αγάπη σας, εσείς οι αναγνώστες μας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η υποχρέωση να συνεχίσουμε.Ζωή & Ζώδια
Όπως πάνω, έτσι και κάτω
-
15-12-2007, 10:36 PM #15
Μία παρέμβαση για να βοηθήσω ίσως...
Μπορείτε να ζητήσετε από το περίπτερο που συνήθως αγοράζετε να σας το φέρνει. Μία φίλη αυτό έκανε και το παραγγέλνει. Πιθανώς θα σας εξυπηρετήσει.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
04-01-2008, 11:05 PM #16
καλησπερα και απο μενα.. και καλη χρονια
εγω διαβασα το περιοδικο πρωτη φορα στα κομωτηρια ΝΙΚΟΛΑΣ..
[ναναι καλα οι ανθρωποι]
γιατι ειχα ξεχασει την εγγραφη μου εδω...
εκει προλαβα να διαβασω για τον πλουτωνα στον αιγοκερω
[υπεροχο αρθρο]
αλλα εριξα μια ματια γρηγορη και στα αλλα θεματα τα οποια
μου αρεσαν..
το ζητησα λοιπον κ εγω απο το περιπτερο και μου το εφεραν[απλο??]
απο το περιοδικο ξαναμπηκα κι εδω για να εντυπωσιαστω και στο φορουμ για την δουλεια σας...
ειμαι φιλη της αστρολογιας.. διαβαζω οτι πεσει στα χερια μου
και σας ευχαριστω που διαθετε τοσο μερακι στο περιοδικο κι εδω...Perfect
ευχομαι μια καλη συνεχεια
-
05-01-2008, 05:21 PM #17
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.