s
Συνοδος γενεθλιου Δια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Συνοδος γενεθλιου Δια

Καλησπερα και χρονια πολλα.Ευχομαι μια χρονια ηρεμη χωρις σοβαρα προβληματα για ολους.
    Στο θεμα μας.Αυτη τη χρονια (αν θελετε να μου πειτε και ποτε ακριβως) εχω συνοδο γενεθλιου με διελαυνωντα Δια.Θα ηθελα μια εξηγηση αυτης της οψης η οποια γινεται στον 9ο οικο μου.Επισης ο γενεθλιος Διας σε προοδευτικο ωροσκοπιο θα συναντησει τον γενεθλιο Ηλιο μου αρχες Απριλη αν δεν κανω λαθος.
    Οτι μπορειτε να μου πειτε πανω σε αυτα τα 2 θεματα θα ειναι ευπροσδεκτο.Ευχαριστω.

Όνομα:
    Νικόλαος

Re: Συνοδος γενεθλιου Δια

Η σύνοδος γενέθλιου Δία με διελαύνοντα Δία, συμβαίνει κάθε 12 χρόνια και σηματοδοτεί μία νεά φάση στη ζωή μας, ένα νέο κύκλο ευκαιριών και επέκτασης που θα διαρκέσει 12 χρόνια.
    Υπάρχει ειδικό ωροσκόπιο, το ωροσκόπιο επιστροφής του Δία, που περιγράφει λεπτομερώς τις προδιαγραφές αυτής της διέλευσης.
    Σημασία έχει ο χάρτης της επιστροφής κι όχι ακριβώς το πέρασμα από τον 9ο. Σαν οίκος, επεκτείνεται σε θέματα γνώσης, νομικών, ταξιδίων και άλλα θέματα 9ου.
    Στην προοδευτική θέση, η σύνοδος με τον Ήλιο μπορεί να φέρει ευημερία και υγεία και αν συνηγορούν κι άλλοι παράγοντες, (κάτι που ίσως σας χαροποιήσει και θυμάστε περισσότερο από τη λιτή μου απάντηση) έναν σύντροφο.

Όσον αφορά ημερομηνίες διελεύσεων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλειο που παρέχει το myhoroscope.gr στα μέλη του, τις Αστρολογικές εφημερίδες.

Σας εύχομαι Υγεία και θετική "επέκταση" του νέου κύκλου πραγματων

Ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σας.Θα ηθελα μονο μια διευκρηνηση οταν λετε στο ωροσκοπιο επιστροφης ενοειτε στο solar return? Αν ναι τοτε εκει κοιταω σε ποιον οικο βρισκεται και κανω συγκριση με το γενεθλιο?
    Ειχατε δικιο οντως θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη αν εμφανισθει επιτελους καποιος καταληλος για συντροφος.
    Πρεπει ομως να ζητησω συγγνωμη γιατι εχω κανει λαθος και σας εβαλα σε κοπο αδικως.Η επιστροφη Δια θα αργσησει 2 χρονια νομιζω ακομα νιας και βρισκεται στις 0,12 του Υδροχοου και στον 10ο οικο μου.Ο διελαυνων Διας θα κανει οψη συνοδου με τον γενεθλιο Αρη μου στον 9ο.Αν μπορειτε να μου πειτε κατι πανω σε αυτο καλως.Το αλλο με τον προοδευμενο Δια ισχυει

Τι λετε λοιπον?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)