- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: vertex
-
27-12-2007, 10:21 PM #1
vertex
΄Ηθελα να ρωτήσω και εγω κατι για το vertex ...τι ακριβώς συμβαίνει οταν ενεργοποιειται? Πριν λίγο καιρό μου είπαν πως το vertex μου ενεργοποιείται σύντομα...αν είναι έτσι πως μπορεί να με επηρεάσει ?
(εχω γεννηθεί 22/7/1977 20,45 αθήνα )
Σας ευχαριστώ :bigsmile:
-
28-12-2007, 12:02 AM #2
Re: vertex
Αγαπητή φίλη
Το Βέρτεξ ενεργοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο με το πέρασμα του Κρόνου. Στη συνέχεια θα υπάρχει μία νέα επαφή με τον Κρόνο ανάδρομο τον Μάιο και ορθόδρομο τον Ιούνιο.
¨Οταν ενεργοποιείται το Βέρτεξ από μία σοβαρή όψη υπάρχει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή μας. Ένα γεγονός-σταθμός, μία σημαντική γνωριμία (όχι απαραίτητα ερωτική), κάτι που αλλάζει τη στάση μας για τη ζωή. θα τη θυμόμαστε αυτή τη περίοδο πάντα. Είναι ένα σκαλοπάτι ανάπτυξης, εξέλιξης. Αν δεν συνέβη κάτι ιδιαίτερο τον Σεπτέμβριο, θα υπάρχει ίσως τους άλλους δύο μήνες, ειδικά προς τον Ιούνιο, που ο Κρόνος ολοκληρώνει το πέρασμά του.
Πολλές ευχές
Λίλιαν Σίμου
-
29-12-2007, 01:00 PM #3
Κ.Σίμου Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά ,
Το δικό μου vertex ενεργοποιείται απο σοβαρή όψη?
Ο οίκος στον οποίο βρίσκεται το vertex στον γενέθλιο χάρτη μας ,μας δίνει πληροφορίες σχετικά με τους τομείς τους οποίους θα συμβούν όσα αναφέρετε ?
Σας ευχαριστώ πολύ!: :bigsmile:
-
29-12-2007, 01:06 PM #4
Αγαπητή φίλη
Έχετε βάλει ερωτηματικό στις φράσεις σας, στο δεύτερο μήνυμα. Αλλά σας έχω ήδη απαντήσει πια επιρροή υπάρχει στο Βέρτεξ και για τον τομέα, θα διαβάσετε καλύτερα στο άρθρο πάνω στο Βέρτεξ που υπάρχει στο φόρουμ.
Να είστε καλά και καλή Πρωτοχρονιά
Λίλιαν Σίμου
-
03-01-2008, 11:00 PM #5
Kα Σίμου καλησπέρα σας και με συγχωρείτε που επανέρχομαι :embarrest
΄Ηθελα να σας ρωτήσω το εξής,υπάρχει το ενδεχόμενο αυτο το γεγονός που θα συμβεί να είναι κάτι αρνητικό και άσχημο ενα κακο μαντάτο δηλαδη ?
Σας ευχαριστώ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.