s
Σύνοδος Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    Κατερίνα

Σύνοδος Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο

Επειδή αυτή η Σύνοδος, αφορά στην ίδια τη γενιά μου και προσωπικά με ενδιαφέρει να γνωρίζω ποιες είναι οι επιρροές της, θα ήθελα να μου επιτραπεί η παρακάτω ερώτηση προς όποιαν ή όποιον γνωρίζει σχετικά: Ως γνωστόν ο Ουρανός διανύει εδώ και καιρό τους Ιχθείς. Και κάνει Αντίθεση με τη Σύνοδο Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο. Για μας λοιπόν όλες και όλους που γεννηθήκαμε το 1966 με την (σπάνια) Σύνοδο αυτή, ποιές είναι οι επιδράσεις αυτής της Αντίθεσης: Προσωπικά ρωτάω γιατί σε λίγο η Αντίθεση αυτή γίνεται πάνω στην μοίρα μου (16η).
    Μαζί με την ερώτηση, αεπυθύνω παράλληλα σε όλες και όλους μας από καρδιάς τις θερμότερες ευχές μου για την καινούρια χρονιά.

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Σύνοδος Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο

Αγαπητή Βεγκάνα

Η γενιά αυτή είναι μία γενιά με επαναστατικές ιδέες και ανάγκη για αλλαγές πάνω στο φυσικό περιβάλλον, την υγιεινή, τις εναλλακτικές θεραπείες κλπ.

Το φαινόμενο της διαμέτρου διελαύνοντα Ουρανού με γενέθλιο Ουρανό είναι γύρω στα 40 όλων μας. Αφορά την κρίση των σαράντα ετών (40-42 για την ακρίβεια), όπου μία σειρά από σημαντικές όψεις βαρέων πλανητών συνδυάζονται και το άτομο θέλει να κάνει ανατροπές και να φέρει αλλαγή στη ζωή του.

Πολλές ευχές και σε σας για το νέο έτος
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    Κατερίνα

Κυρία Σίμου,
    ευχομαι και σε σας καλή χρονιά και σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Αυτό που μου κάνει εντύπωση και δεν μπορώ να βρω μια ικανοποιητική απάντηση είναι η συμμετοχή του Πλούτωνα
    παρέα με τον Ουρανό στην Αντίθεση και όχι η όψη που σχηματίζει εκεί γύρω στα 40 , ο διευλάνων Ουρανός με τον γενέθλιο.

Πολύ φιλικά,
    Βεγκάνα

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητή Βεγκάνα

Η σύνοδος Πλούτωνα με Ουρανό ενισχύει την ανάγκη αλλαγής του Ουρανού και την κάνει επιτακτική. Ο Πλούτωνας δραστηριοποιείται για να κάνει μία αλλαγή και να δώσει στην ανατροπή βάση και ουσιαστική μεταμόρφωση. Εκεί που μόνος ο Ουρανός διαλύει, ο Πλούτωνας ανατρέπει αλλά και ανασυνθέτει. Αυτό είναι το μήνυμα της συνόδου. Όμως αφορά μία γενιά ατόμων και μάλιστα 2-3 ετών. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εξαρτηθεί από τον οίκο του καθενός σας και από τις όψεις με μικρούς προσωπικούς πλανήτες.

Με την κρίση των 40, τα άτομα αυτής της γενιάς θα έχουν μία εντονότερη περίοδο δράσης και αντίδρασης από άλλα που δεν συμμετέχει άμεσα στο σχήμα αυτό ο Πλούτωνας.

καλή σας χρονιά
    Λίλιαν Σίμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)