s
Με τι συγκρίνουμε τον διελαύνοντα Δία;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Με τι συγκρίνουμε τον διελαύνοντα Δία;

Αυτό που δεν καταλαβαίνω πάντα σε κάθε χρονιά που ο Δίας περνάει σε νέο ζώδιο είναι αν θα πρέπει να τον συγκρίνουμε ως οίκο σύμφωνα με τη θέση του ήλιου ή του ωροσκόπου μας; Ποιό είναι το σωστό; Βλέπω ότι στα μεγάλα γενικά ωροσκόπια κάθε νέας χρονιάς χρησιμοποιείται εύλογα ο ήλιος γιατί απευθύνονται σε όλους. Για τον καθένα προσωπικά όμως τι προσεγγίζει την ακρίβεια; Εγώ π.χ. είμαι σκορπιός με ωροσκόπο υδροχόο. ¶ρα ο Δίας από τον αιγόκερω είναι στον τρίτο οίκο μου ή στον δωδέκατο;

Όνομα:
    Μαρία

Re: Με τι συγκρίνουμε τον διελαύνοντα Δία;

Quote Originally Posted by evi View Post
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω πάντα σε κάθε χρονιά που ο Δίας περνάει σε νέο ζώδιο είναι αν θα πρέπει να τον συγκρίνουμε ως οίκο σύμφωνα με τη θέση του ήλιου ή του ωροσκόπου μας; Ποιό είναι το σωστό; Βλέπω ότι στα μεγάλα γενικά ωροσκόπια κάθε νέας χρονιάς χρησιμοποιείται εύλογα ο ήλιος γιατί απευθύνονται σε όλους. Για τον καθένα προσωπικά όμως τι προσεγγίζει την ακρίβεια; Εγώ π.χ. είμαι σκορπιός με ωροσκόπο υδροχόο. ¶ρα ο Δίας από τον αιγόκερω είναι στον τρίτο οίκο μου ή στον δωδέκατο;
    Στις γενικές προβλέψεις που κάνουν οι επαγγελματίες αστρολόγοι, το σύστημα οικοθεσίας που ακολουθούν για να δώσουν κάποιες γενικές τάσεις είναι ο Ήλιος στον 1ο οίκο, ο οποίος και κατέχει και θέση ωροσκόπου. Γι' αυτό και πρέπει, αν τυχόν πέσουν στα χέρια μας κάποιες γενικές προβλέψεις, να διαβάζουμε και τα δύο ζώδια (του ωροσκόπου και του Ήλιου μας).

Τώρα, αν θέλουμε να συγκεκριμενοποιήσουμε την ποιότητα μιας πλανητικής διέλευσης στο δικό μας ωροσκόπιο, κοιτάζουμε πάνω στη γενέθλια οικοθεσία πώς προχωρά ο πλανήτης. Π.χ. στη δική σου περίπτωση που έχεις ωροσκόπο Υδροχόο, ο Δίας διελελαύνει τον 12ο οίκο σου πιθανότατα. Θα πρέπει να δεις τις ακμές των οίκων σου, γιατί μπορεί η ακμή του 12ου να μην ξεκινά απο τη μηδενική του Αιγόκερω, αλλά να πιάνει και από 11ο.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)