s
ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    Ιουλία

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Καλησπέρα σε όλους και Καλή Χρονιά:bigsmile:

Για κάποιο λόγο έχω μπερδευτεί και θα ήθελα τη βοήθεια σας.
    Γνωρίζω ότι γύρω 27,5 έτη έως τα 30 έτη κάθε ανθρώπου, γίνεται κάποια επιστροφή, αυτή είναι η ηλιακή επιστροφή ή η κρόνια επιστροφή?:blink:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Re: ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μα γι' αυτό το λόγο την λέμε Κρόνια επιστροφή. Στα 27,5 με 30 έχουμε την επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του. Ηλιακή επιστροφή έχουμε κάθε χρόνο! :bigsmile:

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kia View Post
    Μα γι' αυτό το λόγο την λέμε Κρόνια επιστροφή. Στα 27,5 με 30 έχουμε την επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του. Ηλιακή επιστροφή έχουμε κάθε χρόνο! :bigsmile:

Όχι ρε γμτ!!! Δεν θα το αντέξω άλλο αυτό!!! Ήλπιζα ότι δεν θα ήταν Κρόνια επιστροφή!!! Κία, μου έκανες την καρδιά ... αγγινάρα

Για 2,5 χρόνια τον είχα στον ωροσκόπο μου (Ταύρος), μετά με ξαναθυμήθηκε στο ηλιακό (Καρκίνος) και τώρα με ξανα επισκέφτεται για άλλα 2,5 χρόνια

Εγώ πότε θα δω άσπρη μέρα???:toung:

Καλή Χρονιά σε όλους:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Θα μάθεις να ζεις μαζί του :toung:

Καλή χρονιά! :bigsmile:

Quote Originally Posted by panther View Post
    Όχι ρε γμτ!!! Δεν θα το αντέξω άλλο αυτό!!! Ήλπιζα ότι δεν θα ήταν Κρόνια επιστροφή!!! Κία, μου έκανες την καρδιά ... αγγινάρα

Για 2,5 χρόνια τον είχα στον ωροσκόπο μου (Ταύρος), μετά με ξαναθυμήθηκε στο ηλιακό (Καρκίνος) και τώρα με ξανα επισκέφτεται για άλλα 2,5 χρόνια

Εγώ πότε θα δω άσπρη μέρα???:toung:

Καλή Χρονιά σε όλους:bigsmile:
    Εγώ τί να πω..Εσένα τουλάχιστον όταν ήταν στο δίδυμο σε είχε αφήσει λίγο ήσυχη..Εγώ..Στο ζώδιο μου καρκίνος, μετά ωροσκόπο λέων κ τώρα η περιβόητη κρόνια επιστροφή!!!Αφού πλέον νομίζω ότι όταν με αφήσει ήσυχη θα έχω ένα κενό!!!

Καλή χρονιά!!
    when there is a will..there is a way...

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by mariamilo View Post
    Εγώ τί να πω..Εσένα τουλάχιστον όταν ήταν στο δίδυμο σε είχε αφήσει λίγο ήσυχη..Εγώ..Στο ζώδιο μου καρκίνος, μετά ωροσκόπο λέων κ τώρα η περιβόητη κρόνια επιστροφή!!!Αφού πλέον νομίζω ότι όταν με αφήσει ήσυχη θα έχω ένα κενό!!!

Καλή χρονιά!!

καλό ... αλλά μην το παρακάνουμε
    Κουράγιο και καλή χρονιά σε όλους μας:bigsmile:
    Voltaire

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)