- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: Varuna και Βερτεξ 2 ερωτησεις
-
28-12-2007, 01:39 AM #1
Varuna και Βερτεξ 2 ερωτησεις
Τι ειναι ο πλανητοειδης Varuna, με τι σχετιζεται, τι ειδους επιρροη εχει?
και κατι αλλο βερτεξ στον 6ο σκορπιο σε συνοδο με κρονο, πως μπορει να ερμηνευτει?οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
28-12-2007, 11:50 AM #2
Re: Varuna και Βερτεξ 2 ερωτησεις
Αγαπητή skorpion
Ο Varuna ανακαλύφθηκε το 2001 και δεν είναι πολλές οι μελέτες πάνω σ' αυτόν ακόμη. Φυσικά ανήκει στα δεύτερα σε κατηγορία σώματα που γυρίζουν γύρω από τον Ήλιο, εκτός των κλασσικών πλανητών. Αλλά οι μελέτες συνεχίζονται γύρω από αυτόν. Είναι στα άκρα του Ηλιακού συστήματος και σχετίζεται αστρολογικά με τα βαθιά νερά (κάτι σαν τον Ποσειδώνα) και καταστροφές γύρω από αυτά. Πολλοί τον συνέδεσαν με το Τσουνάμι στην Ινδονησία και όντως συμμετείχε, αλλά επειδή είναι βαρύς, δεν μπορούμε να βασιστούμε σε γεγονότα μόνο σ' αυτόν.
Το Βέρτεξ με τον Κρόνο δηλώνει πως κάποια γεγονότα της φύσης του Βέτρεξ θα έχουν βαρύτητα και διάρκεια.
Πολλές ευχές
Λίλιαν Σίμου
-
28-12-2007, 04:17 PM #3
Χρονια Πολλα και ευτυχισμενα!!!
Θεματα που σχετιζονται με το βερτεξ θα εχουν μακρια διαρκεια και ιδιατερη βαρυτητα τωρα καλο ειναι αυτο:unsure: δε ξερω...
Ρωτησα για τον varuna γιατι προσεξα οτι κανει συνοδο με τον ωροσκοπο μου,τη σεληνη και τον βορειο δεσμο μου στους διδυμους, τωρα με τις πληροφοριες που μου γραψατε δε μου ακουγεται πολυ καλοοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
28-12-2007, 11:20 PM #4
Αγαπητή skorpion
Ο Varuna είναι πολύ βαρύς, πιο αργός από τον Πλούτωνα, θέλει 286 χρόνια στη περιστροφή του. Φανταστείτε λοιπόν πως είναι διεισδυτικός και δίνει ένα χρώμα ιδιαίτερο στο άτομο, αν έρθει σε επαφή με πολύ προσωπικά στοιχεία, διαφορετικά αφορά γενιές.
Στην περίπτωσή σας, αν είναι σε στενή σύνοδο με τον ωροσκόπο, τότε όντως έχετε μία σχέση, ως προς ένα στοιχείο Ποσειδώνιο περισσότερο, δηλαδή, διαίσθηση, ευχέρεια στον οραματισμό, αλλά και τάση να χάνεστε σε "βαθιά νερά" αν δεν προσέξετε. Πιστεύω πως αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με τη Σελήνη και τον Β. Δεσμό, βοηθά στο επάγγελμα που διαλέξατε, αλλά και στο να αναπτύξετε την διαισθητική σας ικανότητα που φαίνεται κι από άλλα στοιχεία.
Το σημαντικό είναι να κάνετε τη προσπάθεια αυτή με συνέπεια, να μην παρασύρεστε από ασάφειες ή θολές καταστάσεις.
Για το Βέρτεξ δεν είναι κάτι άσχημο. Φέρνει καρμικά μαθήματα έτσι κι αλλιώς. Μαζί με τον Κρόνο αυτό επιβεβαιώνεται ακόμη μία φορά. Θα έλεγα πως οι περίοδοι ενεργοποίησης θα είναι για σας πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής και θα σας κάνουν πιο ώριμη, πιο σοφή.
Να έχετε καλή Πρωτοχρονια
Λίλιαν Σίμου
-
31-12-2007, 06:27 PM #5
Η συνοδος του Varuna με τον βορειο Δεσμο στις 3 μοιρες ενω με τον ωροσκοπο στις 5 μοιρες, με τη σεληνη δε κανει τελικα εκανα λαθος νομιζω δε δινεται τοση μεγαλη ανοχη ειναι στις 6 μοιρες οποτε δεν ισχυει. Ενω η συνοδος βερτεξ Κρονου στις 2 μοιρες.
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου δωσατε! Καλη Πρωτοχρονια ευχομαι και σε σας±οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.