- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 46 of 46
Thread: Η Μοναξιά...
-
14-12-2007, 09:20 PM #41
Re: Η Μοναξιά...
Αγαπητή nanstenka
Και τα δύο στοιχεία που παραθέτετε δηλώνουν μία προσωπικότητα επιφυλακτική και μοναχική.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
29-12-2007, 10:10 PM #42
Eγω πάντως που εχω τον Κρόνο στον 7ο και τον Πλούτωνα στον 8ο νιώθω πολλή μοναξιά και απογοήτευση βέβαια ιδιαίτερα άσχημα ήταν τα πράγματα την περίοδο που ο Κρόνος βρισκόταν στον καρκίνο επίσης για μεγαλο διάστημα είχα και τον διελαύνοντα Πλούτωνα απέναντι απο την Αφρόδιτη μου...:unsure:
-
30-12-2007, 04:17 PM #43
Εγώ νιώθω μοναξιά απο τότε που γεννήθηκα..Μετά απο πολυ αναζήτηση, ερωτήσεις και αυτοανάλυση κατάλαβα οτι η απάντηση βρίσκεται μέσα μου,και οτι τη μοναξιά την έχω έμφυτη μεσα στον εαυτό μου!!Πιστεύω οτι φταίει η Αφροδίτη στο Καρκίνο στο χάρτη μου αλλα δεν είμαι σίγουρος και γι'αυτό προσπαθώ να αλλάξω τρόπο σκέψης και όσο το κάνω βάζω μια άλλη μάσκα στον εαυτό μου μήπως και με το καιρό θα μείνει μόνιμα...Αλλά ούτε αυτο βοηθάει τελικά........!!
-
30-12-2007, 06:52 PM #44
Αγαπητέ mr_flex_
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δείχνει πολύ τρυφερά και στοργικά συναισθήματα, ίσως λίγο πιο εσωτερικά, λιγότερο εκφραστικά. Αλλά μοναχικότητα από μόνη της δεν δείχνει. Μπορεί αυτό να φανεί από όψεις της Αφροδίτης, ή άλλες όψεις και πλανήτες του χάρτη σας. Δείτε για τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνά σας και τις όψεις ή τους οίκους τους. Μάλλον εκεί είναι το κλειδί.
Έχετε μία πολύ ωραία Αφροδίτη, να την αγαπάτε!
χρόνια πολλά και καλά
Λίλιαν Σίμου
-
31-12-2007, 01:30 AM #45
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Λίλιαν!Το εκτιμώ!Τώρα μόλις κοίταξα τους πλανήτες που μου είπες και είναι ως εξής: Αφροδίτη στο 11ο Οίκο, Πλούτωνας στο Σκορπιό 3ος Οίκος, Ουρανός και Κρόνος συζυγία στο Τοξότη 4ος Οίκος και ο Ποσειδώνας πέφτει στο Αιγόκαιρο 4ος Οίκος με τρίγωνο στο Ηλιο...Βλέπεις κάτι που να υπογραμμίζει αυτές τις τάσεις και συναισθήματα μου?!Η υπάρχει κάτι άλλο?
Σ'ευχαριστώ που νοιάζεσαι για μάς!!
Σου εύχομαι Καλή Χρονιά και να'σαι πάντα καλά!
-
31-12-2007, 04:05 AM #46
Αγαπητέ mr_flex_
Επειδή δώσατε αλλού τα στοιχεία γέννησης, είδα τον χάρτη σας και διαπίστωσα εν συντομία τα εξής: Ο Κρόνος στον 4ο οίκο, δείχνει μία μοναχικότητα μέσα στην οικογένεια, σαν να υπάρχει απόσταση, παγωνιά, που υποβόσκει γιατί κάνει οψη 150ο με την Σελήνη σας. Μπορεί να τους νοιώθετε απόμακρους, αυστηρούς, πολύ τυπικούς. Η Σελήνη είναι σε έξαρση και αυτό δίνει αντοχές ψυχικές. Επίσης την ίδια όψη κάνει και η Αφροδίτη σας.
Συμβαίνει δηλαδή το εξής: έχετε τα σώματα της αγάπης και της συγκίνησης σε πολύ καλές θέσεις, αλλά η όψη 150ο προς τον Κρόνο και των δύο, φέρνει μία χρονίως εξελισσόμενη μοναχικότητα. Αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει, διότι τα σώματα αυτά είναι ισχυρά και σίγουρα θα βρεθεί το άτομο που θα νοιώσει την τρυφερότητα που εκπέμπετε και θα σας προσφέρει με τη σειρά του πληρότητα συναισθηματική.
Επίσης ο Ερμής με τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο μπορεί να δείχνουν πως έχετε μία ονειροπόλα σκέψη που σας θολώνει λίγο την κρίση. Όμως επειδή έχετε δυνατό πλανήτη στον 3ο, τον Πλούτωνα, σίγουρα υπάρχει η δύναμη να σκέπτεστε και να ερευνάτε αυτό που χρειάζεστε.
Είστε σε ευαίσθητη ηλικία ακόμη. Κάνετε υπομονή και κατανοείστε τον εαυτό σας. Σταδιακά τα θετικά σας στοιχεία θα βρουν τον δρόμο τους. Αρκεί να ερευνάτε τον εαυτό σας εσωτερικά και θα έρθουν τα δώρα της ζωής που δικαιούστε.
Σας εύχομαι μία καλή χρονιά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 44 users browsing this thread. (0 members and 44 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.