s
Nightmare lying here in the dark... - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7
Results 61 to 63 of 63

Re: Nightmare lying here in the dark...

Μια και συζητάμε τέτοια θέματα εγώ θα ήθελα να καταθέσω ότι ονειρεύομαι να ταξιδέψω με το αεροπλάνο επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ στα τόσα χρόνια. Κάθε φορά όμως που έρχομαι κοντά να πάω ένα ταξίδι, όλο το αναβάλλω. Κάτι μέσα μου με φοβίζει. Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Φοβάμαι όταν θα κλείσει η πόρτα και μου έρθει να κατέβω. Τι θα κάνω μετά; Θα φωνάζω σταματήστε να κατέβω; Γιατί στο αυτοκίνητο ή με ότι άλλο ταξιδέψεις , έχεις τις επιλογές σου. Έτσι δεν είναι;
    Βέβαια λένε, ότι όσο αναφέρεις κάτι και το σκέφτεσαι γίνεται χειρότερο. Γιαυτό πρέπει να μην το σκέφτομαι και να πάω. Ωχ, μου ήρθε ένας κόμπος στο λαιμό. Λέτε να τα καταφέρω κάποτε ή θα με γράψουν στις ειδήσεις;

Όνομα:
    Σέβη

Re: Nightmare lying here in the dark...

Αν και έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με αεροπλάνο, οργανώνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό τώρα και βλέπω στο όνειρο μου αυτές τις μέρες ότι αποσυμπιέζεται και παθαίνω εγκεφαλικό και πεθαίνω. Είναι τόσο έντονο το συναίσθημα που ακόμα και όταν το σκέφτομαι με λούζει κρύος ιδρώτας και μου φαίνεται πολύ ανεξήγητο, δεν ξέρω αν πρόκειται για προφητικό όνειρο πάντως σκέφτομαι πολύ τελικά να μην ταξιδέψω γιατί στο διάστημα που θέλω να πάω πέφτει ο ωροσκόπος στο solar με σύνοδο τον ουρανό. Εύχομαι βέβαια μέχρι τότε να έχω ξεπεράσει αυτή τη φοβία μου

3. Re: Nightmare lying here in the dark...

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Αν και έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με αεροπλάνο, οργανώνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό τώρα και βλέπω στο όνειρο μου αυτές τις μέρες ότι αποσυμπιέζεται και παθαίνω εγκεφαλικό και πεθαίνω. Είναι τόσο έντονο το συναίσθημα που ακόμα και όταν το σκέφτομαι με λούζει κρύος ιδρώτας και μου φαίνεται πολύ ανεξήγητο, δεν ξέρω αν πρόκειται για προφητικό όνειρο πάντως σκέφτομαι πολύ τελικά να μην ταξιδέψω γιατί στο διάστημα που θέλω να πάω πέφτει ο ωροσκόπος στο solar με σύνοδο τον ουρανό. Εύχομαι βέβαια μέχρι τότε να έχω ξεπεράσει αυτή τη φοβία μου
    Σου το εύχομαι κι εγώ γιατί δεν ξέρω τι είναι "solar"..Μήπως αυτό από μόνο του σου γεννά τους φόβους?...!συνήθως όταν περιμένεις πως κάτι θα πάει στραβά όλα μα όλα πάνε καλά!!!εξ' άλλου όταν βλέπεις στον ύπνο σου πως πεθαίνεις σημαίνει μακροζωία!!!Καλά ταξίδια κι επιτυχίες πολλές!!!
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)