- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: ταυ τετραγωνο
-
29-12-2007, 06:17 PM #1
ταυ τετραγωνο
έχει κάποιος την καλυσύνη να με ξεμπερδέψει όσον αφορά τα τετράγωνα??? γίνονται με ζώδια της ίδιας τετραπλότητας διάβασα (δηλαδή μεταξύ σταθερών ή παρορμητικών ή μεταβλητών). σωστά τα λέω??? εμένα πως γίνεται το πρόγραμμα να μου βγάζει ήλιος (διδύμους) τετράγωνο με μεσουράνημα (ζυγό) (μεταβλητό με παρορμητικό). λάθος? βασικά έψαχνα να βρω αν έχω ταυ τετράγωνο και νόμιζα ότι είχα βρει (ηλιος τετραγωνο MC, σελήνη τετράγωνο MC, και ήλιος αντίθεση σελήνη)....που κάνω λάθος???
ευχαριστώ πολύ. μελινέ.Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....
-
29-12-2007, 07:08 PM #2
Re: ταυ τετραγωνο
'Αλλο είναι όμως το τετράγωνο, άλλο το Ταυ τετράγωνο. Είναι σωστό ότι ένα τετράγωνο σχηματίζεται μεταξύ πλανητών που βρίσκονται σε ζώδια που ανήκουν στην ίδια τετραπλότητα. Το Ταυ Τετράγωνο το σχηματίζουν δυο τετράγωνα μεταξύ δυο πλανητών και μια αντίθεση ενός τρίτου πλανήτη με έναν από τους τους δυο αυτούς πλανήτες όπως λες. Μήπως όμως ο 'Ηλιος σου βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων ; πχ 28-29 μοίρες Διδύμων σε τετράγωνο με το Μεσουράνημα στην πρώτη - δεύτερη μοίρα του Ζυγού ; Η γωνιακή απόσταση μεταξύ δυο πλανητών πρέπει να είναι 90 μοίρες, και πάντα έχουμε κάποιες ανοχές στις μοίρες, οπότε κάποιες φορές οι δυο πλανήτες που σχηματίζουν το τετράγωνο δεν είναι σε ζώδια της ίδιας τετραπλότητας. Πχ. 'Ηλιος 29 Διδύμων τετράγωνο με Μεσουράνημα στην 1η μοίρα του Ζυγού, έστω όχι ακριβές.
-
29-12-2007, 08:41 PM #3
Re: ταυ τετραγωνο
A.....ναι......ο ήλιος μου είναι στις 29 των διδύμων και το MC στις 3,49 του ζυγού, οπότε μάλλον έτσι εξηγείται....σ ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Έχω υπόψη μου ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ τετραγώνου και ταυ - τετραγώνου αλλά δεν την γνωρίζω ποια είναι (πρακτικά την κατάλαβα. θεωρητικά δεν ξέρω τι θα πει το ταυ τετράγωνο, και στην αναζήτηση δεν βρήκα κάποια εξήγηση) αν έχεις κάποια στιγμή την δυνατότητα θα μου εξηγήσεις συνοπτικά?
καλή χρονιά να έχεις, ναι?Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.