- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 63
-
26-12-2007, 07:41 PM #51
Re: Nightmare lying here in the dark...
Για την κυρια ή οτι αλλο, δεν μπορω να πω τιποτα! Δεν εχουμε συναντηθει ποτε στα ονειρα μου μεχρι στιγμης, ουτε εχω ξανακουσει γι αυτην...
Αλλα το να μην μπορεις ν αναπνευσεις και να κουνηθεις στην διαρκεια ενος εφιαλτη ή μολις ξυπνησεις απο αυτον μου φαινεται πολυ λογικο!! Ειναι αυτο που λεμε "παραλυω απο τον φοβο μου". Οσο για την ανασα μονο, απλως εχει να κανει με τον τροπο που κοιμομαστε ή με υπνικη απνοια! Αντιμετωπισιμη κατασταση μετα την διαγνωση! :toung::toung:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
26-12-2007, 07:48 PM #52
δεν έπρεπε να μοιραστώ κάτι τέτοιο...γράψε λάθος!!!:clapping:
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
27-12-2007, 01:31 PM #53
-
27-12-2007, 02:25 PM #54
Μην το λες αυτό... Εγώ αν και δεν το έχω πάθει ποτέ, έχω ακούσει πολύ κόσμο να λέει ότι του έχει συμβεί και μάλιστα ότι είναι αρκετά οδυνηρό μέχρι να καταφέρεις να ξυπνήσεις και να κουνηθείς.
Η κολλητή μου το παθαίνει αρκετά συχνά και η μαμά μου μέχρι τα 30 της περίπου το πάθαινε συνέχεια. Επιστημονικά έχω ακούσει ότι δίνεται μια εξήγηση που έχει να κάνει με την κυκλοφορία του αίματος, ότι δηλαδή σταματάει για ελάχιστα δευτερόλεπτα ή κάτι τέτοιο τελοςπάντων, αν κάποιος ξέρει και κάνω λάθος διορθώστε με. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
:embarrest
Όσο για το δικό μου εφιάλτη έχει να κανει με τα ύψη και μικρή έβλεπα συνέχεια ότι ένα χέρι με έσπρωχνε και έπεφτα μέσα σε ένα λιμάνι με βρώμικο νερό.
Τον τελευταί ο καιρό βλέπω όνειρα που έχουν να κάνουν με αυτοκίνητο, είτε ότι χάνομαι ενώ οδηγώ ή ότι βρίσκομαι σε ανηφόρα και προσπαθώντας να την ανέβω με παίρνει πίσω, ή ότι προσπαθώ να παρκάρω και δεν βρίσκω , προχτές έβλεπα ότι έψαχνα να βρω το δρόμο μου περπατώντας, ενώ κρατούσα μια ρόδα αυτοκινήτου στο χέρι... άλλο και αυτό πάλι!!!! Ξυπνάω με μια δυσφορία όμως!!
Μπορεί να έχουν να κάνουν και με τη δεινότητά μου στην οδήγηση!!
-
27-12-2007, 06:22 PM #55
-
27-12-2007, 07:35 PM #56
Η αντιμετώπιση κάνει τη διαφορά...άλλο δεν καταλαβαίνω κάτι και άλλο επειδή δεν το καταλαβαίνω το χλευάζω...από τη δική μου πλευρά επειδή πιστεύω -και δεν κάνω ότι πιστεύω- στο άγνωστο αυτή η συμπεριφορά από ανθρώπους που "ψάχνονται" με σοκάρει...ως έτσι λέω πως δεν έπρεπε να το μοιραστώ...απαντάω στο γιατί δεν έπρεπε,γιατί σέβομαι...!εύχομαι σε σένα και σε όλους μας Υγεία,Δύναμη,Πάθος,Χαρά για μια Ζωή γεμάτη Στιγμές Μαγικές
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
-
28-12-2007, 12:34 AM #57
-
28-12-2007, 12:53 AM #58
-
28-12-2007, 11:25 AM #59
Δεν εχεις αδικο στο οτι η αντιμετωπιση κανει την διαφορα, ομως απ οσο ειδα δεν υπηρξε χλευασμος! Ισως κανω λαθος, σιγουρα υπαρχει κλιμακα ευαισθησιας σε ορισμενα πραγματα, ομως χλευασμο δεν ειδα. Μια επιφυλαξη ισως...
Απο την αλλη, το να ψαχνεται καποιος δεν σημαινει οτι, ο,τι και να ακουσει/διαβασει θα το πιστεψει ή θα το αποδεχθει μονο και μονο επειδη ψαχνεται! Κι εδω παιζουν πολλες παραμετροι, απο τον βαθμο ευαισθησιας, τον βαθμο της κοινης λογικης μεχρι τις προσωπικες φοβιες και τις αντιστασεις που εχει κανεις. Ας πουμε πως υπαρχουν πολλοι διαφορετικοι κοσμοι: εσυ "διαλεγεις" ποιον θα κατοικησεις. Οι υπολοιποι εξακολουθουν να υπαρχουν, αλλα ερημην σου συνηθως.
Δεν κατηγορω ουτε κοροϊδευω καποιον για τον κοσμο που διαλεγει, αυτο ομως δεν με εμποδιζει να κρινω αν υπαρχουν σημεια ταυτισης με αυτον τον κοσμο! :bigsmile::bigsmile:
Οπως και να χει, ανταποδιδω τις πολυ ομορφες ευχες σου!!:bigsmile::bigsmile:Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
28-12-2007, 09:18 PM #60
Συμφωνώ μαζί σου...Αλοίμονο αν κάθε τι που έλεγε/έγραφε ο κάθε άσχετος το καταπίναμε!όπως είπα και στην αρχή της εγγραφής μου είμαι εντελώς άσχετη με forum..Για μένα ο άνθρωπος που ψάχνεται ξέρει και να επικοινωνεί..Δεν έγραψα ούτε για Μπαμπούλα ούτε για Λάμια ούτε για κάποιο καρτούν...είδα το θέμα και επειδή είμαι επικοινωνιακή είπα την εμπειρία μου..Ϊσως να μην κατάλαβα το αστείο μέσα στα σχόλια γιατί κατέθεσα κάτι ιδιαίτερο για μένα.Δεν γνωριζομαι με κανέναν από σας κι έτσι δεν παίρνω τίποτα προσωπικά.¨Ομως σκέψου αν αυτό στο έλεγε η κολλητή σου όσο κουλό κι αν σου φαινόταν πως θα την αντιμετώπιζες εσύ και κάθε ένας από μας τον φίλο του.Νομίζω όμως πως το θέμα το καλύψαμε..ίσως πολύ θόρυβος για το τίποτα!!!:embarrest:embarrest
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.