s
άρης σε 7ο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

άρης σε 7ο

Καλησπέρα!!

Τα περισσότερα κείμενα που διαβάζω δεν περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο έναν άρη στον 7ο οίκο (άσχετα από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται).

Απλά αναρωτιόμουν -πέρα από τις όποιες προκλήσεις- αν υπάρχει κάποια θετική διάσταση για την εν λόγω θέση και ποια είναι αυτή, κοιτώντας πάντα μεμονωμένα έναν άρη στον 7ο και όχι το σύνολο του χάρτη.

Καλές γιορτές σε όλους!

Gen Y

Re: άρης σε 7ο

Αγαπητή φίλη, αν και θα πάρεις απάντηση από τους αστρολόγους , μπορώ να σου πω από αυτά που γνωρίζω ότι ένας άρης στον 7ο χαρακτηρίζει ένα άτομο ισχυρό με ανάγκη να αποδείξει τον εαυτό του. Τείνεις να παντρευτείς νωρίς ή βιαστικά με τέτοια όψη, αν βέβαια συγκλίνουν και άλλες βοηθητικές όψεις σε αυτό. Σου αρέσει να περνάει το δικό σου και οι σχέσεις πάνε καλά όταν αυτό γίνεται. Η γνώμη του συντρόφου σου μετράει πολύ για σένα καθώς και η γνώμες των άλλων. Καλό θα είναι να μην συνεταιρίζεσαι ή να είσαι επιφυλακτική με τις συνεργασίες σου. Σου ταιριάζει κάτι που θα δημιουργείς μόνη σου.
    Ένας άρης στον 7ο είναι δραστήριος και μοιάζει με τον άρη στο ζυγό. Διπλωματικός ! ¶ρη στον 7ο είχε ο Τσάρλι Τσάπλιν και έχει ο Κέβιν Κόσντνερ, πολύ πετυχημένοι και οι δυο, καθώς και άλλοι πολλοί.
    Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο! Καλές γιορτές!

Αγαπητή Evi,

Σε υπερευχαριστώ για το χρόνο σου!

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα για τα θετικά σημεία ενός άρη στον 7ο, γιατί οι περισσότερες απαντήσεις που αναφέρονται σε αυτή τη θέση περιστρέφονται γύρω από συγκρούσεις σε σχέσεις, γάμο ή συνεργασίες, εριστικότητα, αντιπαλότητα και γενικά όχι ήρεμες καταστάσεις. Ως εκ τούτου μου κινήθηκε η περιέργεια για τη θετική του πλευρά (αν υπάρχει).

Από αυτά που μου ανέφερες αρνητικό θεωρώ επίσης το γεγονός ότι σε ωθεί σε ένα βιαστικό γάμο ή το ότι θες να περνάει μόνο το δικό σου σε μια σχέση για να ικανοποιηθείς.

Αλλά θα κρατήσω σαν τη θετική του διάσταση τη διπλωματικότητα και ότι ενδιαφέρεσαι για τη γνώμη των άλλων γενικά,αν και πάλι τα αρνητικά φαίνεται να υπερτερούν!!

Να σαι καλά και ό,τι καλύτερο για το νέο έτος!!

Gen Y

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by GEN Y View Post
    Αγαπητή Evi,

Σε υπερευχαριστώ για το χρόνο σου!

Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα για τα θετικά σημεία ενός άρη στον 7ο, γιατί οι περισσότερες απαντήσεις που αναφέρονται σε αυτή τη θέση περιστρέφονται γύρω από συγκρούσεις σε σχέσεις, γάμο ή συνεργασίες, εριστικότητα, αντιπαλότητα και γενικά όχι ήρεμες καταστάσεις. Ως εκ τούτου μου κινήθηκε η περιέργεια για τη θετική του πλευρά (αν υπάρχει).

Από αυτά που μου ανέφερες αρνητικό θεωρώ επίσης το γεγονός ότι σε ωθεί σε ένα βιαστικό γάμο ή το ότι θες να περνάει μόνο το δικό σου σε μια σχέση για να ικανοποιηθείς.

Αλλά θα κρατήσω σαν τη θετική του διάσταση τη διπλωματικότητα και ότι ενδιαφέρεσαι για τη γνώμη των άλλων γενικά,αν και πάλι τα αρνητικά φαίνεται να υπερτερούν!!

Να σαι καλά και ό,τι καλύτερο για το νέο έτος!!

Gen Y
    Απλά να θυμάσαι ότι ενας ¶ρης δεν μπορει να λειτουργησει σωστα σε τετοιο οίκο και ειδικα στον 7ο (στον οίκο του Ζυγου). Δες τα χαρακτηριστικα των κυβερνητων και των ζωδίων που αντιστοιχουν σε αυτούς τους οίκους για να καταλάβεις τι εννοώ. Βέβαια, έχει σημασια σε ποιο ζώδιο είναι ο Αρης στον 7ο, γιατι αν ειναι στον Κριο και στον 7ο, καταλαβαίνεις οτι ειναι δύσκολα τα πράγματα, από ότι αν ειναι στον Ζυγό στον 7ο.
    Ελπίζω να βοήθησα.

Φιλικά
    Ιουλία
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Απλά να θυμάσαι ότι ενας ¶ρης δεν μπορει να λειτουργησει σωστα σε τετοιο οίκο και ειδικα στον 7ο (στον οίκο του Ζυγου). Δες τα χαρακτηριστικα των κυβερνητων και των ζωδίων που αντιστοιχουν σε αυτούς τους οίκους για να καταλάβεις τι εννοώ. Βέβαια, έχει σημασια σε ποιο ζώδιο είναι ο Αρης στον 7ο, γιατι αν ειναι στον Κριο και στον 7ο, καταλαβαίνεις οτι ειναι δύσκολα τα πράγματα, από ότι αν ειναι στον Ζυγό στον 7ο.
    Ελπίζω να βοήθησα.

Φιλικά
    Ιουλία
    Φυσικά και βοήθησες Ιουλία, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου να σαι καλά!

Το χα καταλάβει ότι σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη θέση του, απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει και κάτι το θετικό από αυτή τη θέση. Μου πέρασε δηλ. σα σκέψη για όλους τους πλανήτες που δε λειτουργούν σωστά σε συγκεκριμένους οίκους, αν θα μπορούσαμε να δώσουμε και μια θετική διάσταση και απλά έπιασα το παράδειγμα του άρη που έχω συναντήσει αρκετά συχνά...

Στη δική μου περίπτωση αν και ανάδρομος είναι στο Ζυγό και τον 7ο και όχι στον Κριό και τον 7ο, ευτυχώς.
    :toung:

Καλή χρονιά σου εύχομαι!

GEN Y

Quote Originally Posted by GEN Y View Post
    Φυσικά και βοήθησες Ιουλία, σε ευχαριστώ για την απάντησή σου να σαι καλά!

Το χα καταλάβει ότι σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη θέση του, απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει και κάτι το θετικό από αυτή τη θέση. Μου πέρασε δηλ. σα σκέψη για όλους τους πλανήτες που δε λειτουργούν σωστά σε συγκεκριμένους οίκους, αν θα μπορούσαμε να δώσουμε και μια θετική διάσταση και απλά έπιασα το παράδειγμα του άρη που έχω συναντήσει αρκετά συχνά...

Στη δική μου περίπτωση αν και ανάδρομος είναι στο Ζυγό και τον 7ο και όχι στον Κριό και τον 7ο, ευτυχώς.
    :toung:

Καλή χρονιά σου εύχομαι!

GEN Y

Ενώ εμένα που ειναι στον Κριό και στον 7ο έχω καλοπεράσει...:embarrest
    Καλή χρονιά σε όλους:bigsmile:
    Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
    Για να χαίρομαι.
    Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
    Για να μαθαίνω!

Εμενα ειναι στους Διδυμους στον 7ο! Θελω δεν θελω, ο,τι εχω να πω θα το πω γιατι αλλιως θα σκασω...!:embarrest

Όνομα:
    Αντζελα

Και εγω εχω Αρη στον 7ο στο ζωδιο του Ταυρου. Πεισμα πολυ πεισμα! Τις περισσοτερες φορες το απολαμβανω ομως. Οσο κι αν λεω οτι πρεπει να χαμηλωσω τους τονους παλι αναβω. Ξεπερασα βεβαια μετα κοπων το να αποδεικνυω τον εαυτο μου στους αλλους και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. Να σας πω ομως και κατι; Ας μας ανεχτει οποιος μας αγαπαει!!! Για τους υπολοιπους...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)