s
8ος οίκος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 11 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 102

8ος οίκος

Καλησπέρα! Πώς μπορεί να ερμηνευθεί ο 8ος οίκος στον Αιγόκερω? Θεωρώ ότι δεν ταιριάζει με την φύση του σκορπιού..

Ο κυβερνήτης του 8ου (κρόνος) βρίσκεται στον 6ο, σε σύνοδο με τον ουρανό.
    Συγκυβερνήτης του 8ου ο ουρανός (καθώς ο 8ος πιάνει και τον υδροχόο)
    Μεγαλώνει άρα η σημασία της συνόδου κρόνου-ουρανού
    Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αυτή τη σύνοδο. Φαίνεται όμως πολύ αντιφατική ανάμεσα στον αυστηρό και πειθαρχημένο κρόνο και στον επαναστάτη ουρανό.

Μέσα στον 8ο υπάρχει η σελήνη (στο υδροχόο)
    Σελήνη - κρόνος (κυβερνήτης του 8ου) κάνουν εξάγωνο.

Ελπίζω να μην σας κούρασα...

Ευχαριστώ πολύ!

Όνομα:
    Αντζελα

Re: 8ος οίκος

Επειδη μπερδευτηκα λιγο απο αυτα που ρωτας θα προσπαθησω να σου πω οσα ξερω...
    Ο 8ος οικος ειναι αυτος των μυστηριων. Εχει να κανει με την σεξουλικοτητα στην βαθυτερη εννοια, τον θανατο, τη δυναμη, τα μυστικα, την ψυχικη αναπτυξη, τις κληρονομιες.
    Ο τροπος λοιπον με τον οποιο πρσεγγιζεις την σεξουαλικοτητα σου φερει τα χαρακτηριστικα του Αιγοκερω ( παραδοσιακα, υπευθυνα, επιφανειακα πουριτανη, ελεγχος που οδηγει στην αποξενωση).
    Η Σεληνη σχετιζεται με τα συναισθηματικα μας θεμελια και την μητερα μας. Στον Υδροχοο δινει εξυπναδα, μυστηριο και "αργη" εκδηλωση συναισθηματων.
    Η οψη Σεληνης - Κρονου δινει πιο ελεγχομενη ευαισθησια, υπομονη,λογικη.
    Η οψη Ουρανου - Κρονου δινει δυνατη διαισθηση σε συνδιασμο με την επιμονη για την επιτευξη στοχων.
    Ελπιζω να σε βοηθησα

Aries&Libra σε υπερ ευχαριστώ! Με βοήθησες αρκετά. Σχετικά με τον 8ο οίκο που έχει ακμή στον αιγόκερω και τη σεξουαλικότητα φαινομενικά πιστεύω ότι είναι έτσι όπως τα λες αλλά δεν με εκφράζουν αρκετά.

Σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την προθυμία σου!!

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Επειδη μπερδευτηκα λιγο απο αυτα που ρωτας θα προσπαθησω να σου πω οσα ξερω...
    Ο 8ος οικος ειναι αυτος των μυστηριων. Εχει να κανει με την σεξουλικοτητα στην βαθυτερη εννοια, τον θανατο, τη δυναμη, τα μυστικα, την ψυχικη αναπτυξη, τις κληρονομιες.
    Ο τροπος λοιπον με τον οποιο πρσεγγιζεις την σεξουαλικοτητα σου φερει τα χαρακτηριστικα του Αιγοκερω ( παραδοσιακα, υπευθυνα, επιφανειακα πουριτανη, ελεγχος που οδηγει στην αποξενωση).
    Η Σεληνη σχετιζεται με τα συναισθηματικα μας θεμελια και την μητερα μας. Στον Υδροχοο δινει εξυπναδα, μυστηριο και "αργη" εκδηλωση συναισθηματων.
    Η οψη Σεληνης - Κρονου δινει πιο ελεγχομενη ευαισθησια, υπομονη,λογικη.
    Η οψη Ουρανου - Κρονου δινει δυνατη διαισθηση σε συνδιασμο με την επιμονη για την επιτευξη στοχων.
    Ελπιζω να σε βοηθησα
    καλημερα

πολυ ωραια η αναλυση σου ..

μηπως θα μπορουσες να με βοηθησεις ;

ο 8 οικος μου ειναι κενος , και ξεκινα απο τα μεσα της παρθενου και τελειωνει στα μεσα του ζυγου ...

σε ευχαριστω εκ των προτερων...

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    Καλησπέρα! Πώς μπορεί να ερμηνευθεί ο 8ος οίκος στον Αιγόκερω? Θεωρώ ότι δεν ταιριάζει με την φύση του σκορπιού..

Ο κυβερνήτης του 8ου (κρόνος) βρίσκεται στον 6ο, σε σύνοδο με τον ουρανό.
    Συγκυβερνήτης του 8ου ο ουρανός (καθώς ο 8ος πιάνει και τον υδροχόο)
    Μεγαλώνει άρα η σημασία της συνόδου κρόνου-ουρανού
    Δεν μπορώ να ερμηνεύσω αυτή τη σύνοδο. Φαίνεται όμως πολύ αντιφατική ανάμεσα στον αυστηρό και πειθαρχημένο κρόνο και στον επαναστάτη ουρανό.

Μέσα στον 8ο υπάρχει η σελήνη (στο υδροχόο)
    Σελήνη - κρόνος (κυβερνήτης του 8ου) κάνουν εξάγωνο.

Ελπίζω να μην σας κούρασα...

Ευχαριστώ πολύ!
    Φίλη μου ο Αιγόκερως δεν είναι αταίριαστος με τον 8ο οίκο. Είναι ένας αιγόκερως που σκέφτεται και δρα σκορπίσια. Φιλόδοξος από τη φύση του και σκληρός (κρόνος) θα πάει ακόμη πιο ψηλά τους στόχους του(άρης) από ότι ως σκέτος αιγόκερως. Δυνατός και αγέρωχος μπορεί να νικήσει όλες τις μάχες αν το επιθυμήσει, φτάνει να μην τον πιάνει η καταστροφική του μανία και δίνει μια και τα διαλύει όλα.
    Μπερδεύτηκα με τη σύνοδο που λές αφού ο κρόνος είναι στον 6ο και ο συγκυβερνήτης στον 8ο . Αν είναι σύνοδος πράγματι κι εγώ δεν το έχω καταλάβει, το σλόγκαν αυτής είναι "εγώ θα τραβήξω το δρόμο μου". Αν σου είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια του κρόνου έχεις πιθανότητες να διαθέτεις καλή αυτοπειθαρχία. Αν βρίσκεις ευκολότερο να ακολουθήσεις τον ουρανό μπορεί να σου αρέσουν οι ουτοπικές καταστάσεις. Πάντως από μια τέτοια σύνοδο τα αποτελέσματα δεν φαίνονται νωρίς στη ζωή. Μόνο καθώς ωριμάζεις μπορείς να εκτιμήσεις και να κατανοήσεις την παράδοση (κρόνος) και όμως να είσαι ανοιχτή προς το μέλλον. Θα παίρνεις για παράδειγμα αυτούς που τα έχουν καταφέρει στη ζωή τους και θα θέλεις να τους μοιάσεις.
    Αυτά από μένα και καλή χρονιά!!

Aγαπητή Evi σε υπερ υπερ ευχαριστώ!!!

Ενοούσα ότι έχω σύνοδο κρόνου ουρανού στον 6ο
    ο κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 8ου και ο ουρανός ο συγκυβερνήτης του 8ου.

Αναρωτιέμαι όμως πώς θα λειτουργήσει ο αιγόκερως σε ένα περιβάλλον που έχει να κάνει καί με το σεξ. Πώς μπορεί να εκφραστεί μέσα σε αυτό το περιβάλλον? Δεν βγαίνει λίγο έξω από τα νερά του?
    Συμφωνό με τους στόχους που λες αλλά πέρα από αυτό ο 8ος αφορά τα βαθύτερα ένστικτα τη libido κτλ.
    Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι αιγόκερως..

Quote Originally Posted by katerina2 View Post
    Aγαπητή Evi σε υπερ υπερ ευχαριστώ!!!

Ενοούσα ότι έχω σύνοδο κρόνου ουρανού στον 6ο
    ο κρόνος είναι ο κυβερνήτης του 8ου και ο ουρανός ο συγκυβερνήτης του 8ου.

Αναρωτιέμαι όμως πώς θα λειτουργήσει ο αιγόκερως σε ένα περιβάλλον που έχει να κάνει καί με το σεξ. Πώς μπορεί να εκφραστεί μέσα σε αυτό το περιβάλλον? Δεν βγαίνει λίγο έξω από τα νερά του?
    Συμφωνό με τους στόχους που λες αλλά πέρα από αυτό ο 8ος αφορά τα βαθύτερα ένστικτα τη libido κτλ.
    Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι είμαι αιγόκερως..
    Σχετικά με το παραπάνω δεν θα κάνω κάποια επισήμανση αλλά θα σε παραπέμψω στο "¶λλος Αιγόκερως ή το δεύτερο πρόσωπο του Ιανού"
    Είναι ένα πολύ καλό άρθρο και θα δεις ότι μάλλον παρεξηγημένοι είμαστε οι Αιγόκεροι:bigsmile:

Αγαπητή Kiarra σ'ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη!!!

Ασχετο αλλα ειχα δει παλια μια εκπομπη που εκανε κατι σαν ερευνα για τα ατομα που ψαχνουν περιεργα «παιχνιδακια» μεσω ιντερνετ...Κι οταν ο παρουσιαστης διαβαζε αυτα που εβαζαν στο προφιλ τους αυτο που μου κανε εντυπωση ηταν οτι σχεδον ολοι απ αυτους που διαβασε στο ζωδιο δηλωναν αιγωκεροι!
    Μπορει και να ταν συμπτωση βεβαια...
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Πάντως τη διαστροφή την έχω συνδέσει πιο πολύ με τους σκορπιούς...ίσως κάνω και λάθος

Page 1 of 11 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)