- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 23
-
17-12-2007, 07:35 PM #11
Re: Δίας στον Αιγόκερω - Έχουμε αρχίσει να το βιώνουμε;
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-12-2007, 01:02 AM #12
-
18-12-2007, 02:50 AM #13
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
18-12-2007, 03:35 PM #14
Μπα κατά τη γνώμη μου η friary αναφέρεται σε άτομα που υιοθετούν μια τακτική νόσφισης εξουσίας. Σε αυτούς που μέχρι πρότινως έδειχναν ένα πρόσωπο ευχάριστο αλλά οι πλανητικές κινήσεις τους εξανάγκασαν να πετάξουν τις μάσκες και να δείξουν τι πραγματικά είναι. Ειδικά το σημείο περί ασυδοσίας έχει έντονη αναφορά σε όσους υπό το προσωπείο της συγκατάβασης ροκανίζουν ξεδιάντροπα τα θεμέλια του εκάστοτε status quo
Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
Ταδε έφη Ζαρατούστρα
-
18-12-2007, 04:39 PM #15
Κι εμένα τέτοια εντύπωση μου δημιουργήθηκε. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι αυτό ανταποκρίνεται σε μία ερμηνεία Δία στον Αιγόκερω. Δείχνει μάλλον μία θέση ¶ρη ή Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Δίας είναι συνήθως ο ίδιος ήδη πνευματική εξουσία και δεν εισέρχεται υπόγεια για να αμφισβητήσει δομές από μέσα ή το status quo. Η υπόγεια υπόσκαψη δείχνει να είναι πιο πολύ δουλειά του Πλούτωνα. Τα σύμβολα βέβαια πάντα μπορεί και να αντιστρέφονται. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να είναι και Κρόνος στο Σκορπιό. Έτσι είναι η εξουσία που κινείται υπόγεια και παρασκηνιακά, για να αποβάλλει αυτούς που δεν καταφέρνει να κρατήσει υπό τον έλεγχο της. Νομίζω έχουν γίνει κάπου κάποιες αναλύσεις στο site για τη σύγκρουση των δύο γιγάντων του Κρόνου και του Πλούτωνα και πώς ο ένας πολεμάει τον άλλο.
Επίσης από τα λεγόμενα της friary μου δημιουργήθηκε και μία εικόνα που αφορά τους μετανάστες (σε άλλο επίπεδο, πολιτικό) αλλά δεν το ανέφερα, για να μην το πάμε προς το πολιτικό.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
18-12-2007, 08:07 PM #16
Μάλλον το παραγενίκευσα και δεν έγινα κατανοητή. Εννοείται πως δεν τα χω βάλει με τους μετανάστες αν είναι δυνατον. Εννούσα όλους αυτούς που με διάφορους τρόπους, είτε με πλάγιους, είτε απευθείας, μα σίγουρα ξεδιάντροπα όπως είπε και ο Basilakis, προσπαθούν να οικειοποιηθούν καταστάσεις ή θέσεις, με μοναδικό σκοπό την δική τους ανάδειξη και προβολή. Ολοι αυτοί που προσπαθούν να αρπάξουν την οιοδήποτε μορφή "εξουσίας" απο κάποιον και χωρίς να έχουν τις απαραίτητες ικανότητες, θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Οπως λέει και ο Βασίλης όμως ανακάτεψα και τον Πλούτωνα στη μέση.
Πέραν τούτων λέγω, όσοι έχουμε γενέθλιο Δία στον Αιγόκερω, δεν νομίζω να καταλάβουμε καποια διαφορά. Πειθαρχημένοι και με¨σύνεση" θα πορευόμαστε, όσο κι αν μας τραβάνε άλλες θέσεις, ακόμα και απόψεις, αλλού. Τώρα που αυτοί οι δύο Δίας και Πλούτωνας θα συναντηθούν, απευχόμαι τις διάφορες "πληθωρικές υπόγειες" ενέργειες.
-
18-12-2007, 08:18 PM #17
Γιατί σε ενοχλεί; Καλώς ή κακώς, ελεύθερο ανταγωνισμό έχουμε, όλα θεωρούνται θεμιτά.
Την όποια έννοια "δικαίου" ή δεοντολογίας την ορίζει ο τελικώς επικρατών. Κάτι που συναντάμε είτε με τον Πλούτωνα στον Ζυγό, είτε στο Σκορπιό, είτε στον Τοξότη. (μιλάω για όσες διελεύσεις Πλούτωνα έχω προλάβει).Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
¶ντε γεια σας.
-
18-12-2007, 08:27 PM #18
Απόλυτο δίκιο έχεις, αλλα δημιουργούνται τέτοιες διεργασίες, γίνονται τόσες ανακατοσούρες που αν τυχόν βρίσκεσαι κοντά στο πεδίον "μάχης", σε χαλάνε, σου ανακατεύουν το στομάχι και διαταράσσουν και την αρμονία του χώρου. Προς τι "το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός" ; Peace λέμε. Πρέπει κάποια στιγμή μερικοί να αντιληφθούν ποια είναι πραγματικά η "θέση" τους και πόσο τραβάνε...
-
18-12-2007, 08:35 PM #19
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
18-12-2007, 08:38 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.