s
Δίας στον Αιγόκερω - Έχουμε αρχίσει να το βιώνουμε; - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Re: Δίας στον Αιγόκερω - Έχουμε αρχίσει να το βιώνουμε;

Quote Originally Posted by friary View Post
    Πολύ ενδιαφέρον ο προβληματισμός σου Βασίλη. Προσωπικά, δεν έχω νιώσει όλα αυτά που λές τώρα λόγω του Πλούτωνα. Για την ακρίβεια όπως και να χε, θα επιθυμούσα μια πιο "κλειστή" προσέγγιση των πραγμάτων, καθώς η απόλυτη φιλελευθερία και ασυδοσία των πολλών τελευταίων ετών, έχει φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Τα πάντα χύμα, ο καθένας μπαινει στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, στο χώρο σου, και συμπεριφέρεται λες και είναι το δικό του τσιφλίκι, με ξεδιαντροπια, είναι σαν να σου λέει φίλε μπήκα εγώ τώρα και ΕΓΩ νομίζω πως είμαι πιο μάγκας και καλύτερος απο σένα, γιατι είμαι αδικημένος γιατί είμαι κατατρεγμένος, γιατί είμαι καλύτερος, γιατι έτσι ΕΓΩ νομίζω και θα κάνω τα δικά σου δικά μου και θα σου πουλήσω και μούρη κλπ κλπ κλπ. Ελπίζω να μην φτάσουμε βέβαια στο αντίθετο άκρο, μια μέση οδός θα ήταν ότι καλύτερο, αλλα δυστυχώς με μέσες οδούς και μεσαίες καταστάσεις δεν γίνεται τίποτα. Η ζωή αποδυκνύει πως αν δεν τραβάς τα άκρα, πως αν δεν "πέφτουν" κεφάλια, αλλαγές δεν γίνονται.
    Αυτό που λες ειδικά για τις παρέες και τις φιλίες, καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι που θα σου σταθούν όταν τους χρειάζεσαι είναι απο ελάχιστοι μέχρι κανείς. Καλύτερα λοιπόν να μείνει Ο ένας που πρέπει παρά μια αυλή ασκόπως περιφερόμενων στη ζωή μας ανθρώπων, που πιθανότατα κάποια στιγμή θα μας βλάψουν κιόλας.
    Πέραν τούτων, αυτό που για μένα είναι πρωταρχικό, είναι να κάνουμε προσωπικά την αυτοκριτική μας (βέβαια μάλλον Κρόνιο χαρακτηριστικό είναι αυτό και όχι Πλουτώνιο), να δούμε με ανοιχτό μάτια την κοινωνία και τον χώρο που κινούμαστε και όχι μέσα από τις προσωπικές μας επιδιώξεις, ανάγκες, επιθυμίες. Βέβαια για ολόκληρο το κράτος και τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις, δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Πιστεύω πραγματικά όμως πως αν ο κάθε ένας απο εμάς φροντίζαμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να μην παρασυρόμαστε απο το "αφου είναι οι άλλοι κάφροι εγω γιατι να φέρομαι εντάξει" και σιγά σιγά, με μικρά βηματάκια ελπίζω πως οι "άλλοι" θα παρασυρθούν απο το καλό και όχι εμείς απο το "κακό".

Πιθανόν όμως να ξέφυγα απο το θέμα σου sorry.

Μην ξεχνάμε πως είμαστε σε μία ηλικία που έχουμε ανάγκη λίγους και καλούς, θέλουμε επιλεγμένους ανθρώπους δίπλα μας, η ηλικία της ξεγνοιασιάς, που ότι κι αν γινόταν, ε, δεν έτρεχε και τίποτα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
    Συγγνώμη, αλλά τι εννοείς ακριβώς;
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Συγγνώμη, αλλά τι εννοείς ακριβώς;
    Ακριβώς ότι κατάλαβες.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Ακριβώς ότι κατάλαβες.
    Α, δηλαδή, τίποτε συγκεκριμένο. Οκ. :bigsmile: Γιατί προς στιγμήν πήγα να καταλάβω πως αναφερόσουν σε ζητήματα που αφορούν το κράτος, αλλά παρακάτω λες ότι δεν αναφέρεσαι σε αυτά. Προφανώς, παρανόησις. :bigsmile:
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Μπα κατά τη γνώμη μου η friary αναφέρεται σε άτομα που υιοθετούν μια τακτική νόσφισης εξουσίας. Σε αυτούς που μέχρι πρότινως έδειχναν ένα πρόσωπο ευχάριστο αλλά οι πλανητικές κινήσεις τους εξανάγκασαν να πετάξουν τις μάσκες και να δείξουν τι πραγματικά είναι. Ειδικά το σημείο περί ασυδοσίας έχει έντονη αναφορά σε όσους υπό το προσωπείο της συγκατάβασης ροκανίζουν ξεδιάντροπα τα θεμέλια του εκάστοτε status quo
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Basilakis View Post
    Μπα κατά τη γνώμη μου η friary αναφέρεται σε άτομα που υιοθετούν μια τακτική νόσφισης εξουσίας. Σε αυτούς που μέχρι πρότινως έδειχναν ένα πρόσωπο ευχάριστο αλλά οι πλανητικές κινήσεις τους εξανάγκασαν να πετάξουν τις μάσκες και να δείξουν τι πραγματικά είναι. Ειδικά το σημείο περί ασυδοσίας έχει έντονη αναφορά σε όσους υπό το προσωπείο της συγκατάβασης ροκανίζουν ξεδιάντροπα τα θεμέλια του εκάστοτε status quo
    Κι εμένα τέτοια εντύπωση μου δημιουργήθηκε. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι αυτό ανταποκρίνεται σε μία ερμηνεία Δία στον Αιγόκερω. Δείχνει μάλλον μία θέση ¶ρη ή Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο Δίας είναι συνήθως ο ίδιος ήδη πνευματική εξουσία και δεν εισέρχεται υπόγεια για να αμφισβητήσει δομές από μέσα ή το status quo. Η υπόγεια υπόσκαψη δείχνει να είναι πιο πολύ δουλειά του Πλούτωνα. Τα σύμβολα βέβαια πάντα μπορεί και να αντιστρέφονται. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να είναι και Κρόνος στο Σκορπιό. Έτσι είναι η εξουσία που κινείται υπόγεια και παρασκηνιακά, για να αποβάλλει αυτούς που δεν καταφέρνει να κρατήσει υπό τον έλεγχο της. Νομίζω έχουν γίνει κάπου κάποιες αναλύσεις στο site για τη σύγκρουση των δύο γιγάντων του Κρόνου και του Πλούτωνα και πώς ο ένας πολεμάει τον άλλο.

Επίσης από τα λεγόμενα της friary μου δημιουργήθηκε και μία εικόνα που αφορά τους μετανάστες (σε άλλο επίπεδο, πολιτικό) αλλά δεν το ανέφερα, για να μην το πάμε προς το πολιτικό.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Μαιρη

Μάλλον το παραγενίκευσα και δεν έγινα κατανοητή. Εννοείται πως δεν τα χω βάλει με τους μετανάστες αν είναι δυνατον. Εννούσα όλους αυτούς που με διάφορους τρόπους, είτε με πλάγιους, είτε απευθείας, μα σίγουρα ξεδιάντροπα όπως είπε και ο Basilakis, προσπαθούν να οικειοποιηθούν καταστάσεις ή θέσεις, με μοναδικό σκοπό την δική τους ανάδειξη και προβολή. Ολοι αυτοί που προσπαθούν να αρπάξουν την οιοδήποτε μορφή "εξουσίας" απο κάποιον και χωρίς να έχουν τις απαραίτητες ικανότητες, θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Οπως λέει και ο Βασίλης όμως ανακάτεψα και τον Πλούτωνα στη μέση.
    Πέραν τούτων λέγω, όσοι έχουμε γενέθλιο Δία στον Αιγόκερω, δεν νομίζω να καταλάβουμε καποια διαφορά. Πειθαρχημένοι και με¨σύνεση" θα πορευόμαστε, όσο κι αν μας τραβάνε άλλες θέσεις, ακόμα και απόψεις, αλλού. Τώρα που αυτοί οι δύο Δίας και Πλούτωνας θα συναντηθούν, απευχόμαι τις διάφορες "πληθωρικές υπόγειες" ενέργειες.

Γιατί σε ενοχλεί; Καλώς ή κακώς, ελεύθερο ανταγωνισμό έχουμε, όλα θεωρούνται θεμιτά.

Την όποια έννοια "δικαίου" ή δεοντολογίας την ορίζει ο τελικώς επικρατών. Κάτι που συναντάμε είτε με τον Πλούτωνα στον Ζυγό, είτε στο Σκορπιό, είτε στον Τοξότη. (μιλάω για όσες διελεύσεις Πλούτωνα έχω προλάβει).

¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Μαιρη

Απόλυτο δίκιο έχεις, αλλα δημιουργούνται τέτοιες διεργασίες, γίνονται τόσες ανακατοσούρες που αν τυχόν βρίσκεσαι κοντά στο πεδίον "μάχης", σε χαλάνε, σου ανακατεύουν το στομάχι και διαταράσσουν και την αρμονία του χώρου. Προς τι "το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός" ; Peace λέμε. Πρέπει κάποια στιγμή μερικοί να αντιληφθούν ποια είναι πραγματικά η "θέση" τους και πόσο τραβάνε...

Όνομα:
    Φωτεινή

Απόλυτο δίκιο έχεις, αλλα δημιουργούνται τέτοιες διεργασίες, γίνονται τόσες ανακατοσούρες που αν τυχόν βρίσκεσαι κοντά στο πεδίον "μάχης", σε χαλάνε, σου ανακατεύουν το στομάχι και διαταράσσουν και την αρμονία του χώρου. Προς τι "το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός" ; Peace λέμε. Πρέπει κάποια στιγμή μερικοί να αντιληφθούν ποια είναι πραγματικά η "θέση" τους και πόσο τραβάνε...
    Συμφωνώ απολύτως:bigsmile:...όσο για την τελευταία πρόταση πιστευω πως τα επόμενα χρόνια ο καθένας μας,άσχετα με τις γενέθλιες θέσεις του, θα αξιολογήσει και τον εαυτό του,τη θέση του στον κόσμο αλλά και ποιά η σχέση του με μορφές εξουσίας...:bigsmile::bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Συμφωνώ απολύτως:bigsmile:...όσο για την τελευταία πρόταση πιστευω πως τα επόμενα χρόνια ο καθένας μας,άσχετα με τις γενέθλιες θέσεις του, θα αξιολογήσει και τον εαυτό του,τη θέση του στον κόσμο αλλά και ποιά η σχέση του με μορφές εξουσίας...:bigsmile::bigsmile:

Και αυτο δεν γινεται -δυστυχως?- χωρις "ανακατωσουρες" και προσωπικο κοστος.:weird:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)