s
Οι θέσεις των πλανητών σας - Page 176
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 176 of 200 FirstFirst ... 76 126 166 172 173 174 175 176 177 178 179 180 186 ... LastLast
Results 1,751 to 1,760 of 1994
    Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by avrilllll View Post
    γειας σας..εγω γεννηθηκα 28.12.1982. στις 12.30 το μεσημερι στην Αθηνα. ηθελα να μου πειτε σε ποιον οικο εχω τον ηλιο μου!
    Αγαπητή avrilllll,

ο Ήλιος σου βρίσκεται στις 6 μοίρες και 22 λεπτά του Αιγόκερω και βρίσκεται στον 9ο οίκο. Ωστόσο, η ακμή του 10ου οίκου βρίσκεται στις 7 μοίρες και 9 λεπτά του Αιγόκερω. Υπάρχει δηλαδή στενότατη σύνοδος του Ηλιου σου με την ακμή του 10ου.

Quote Originally Posted by TSAXPINOULA View Post
    ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 1975 ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ..ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΡΙΟ ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΛΛΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΟΥ , ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΖΩΔΙΟ ΑΝΗΚΕΙ Η ΛΙΛΙΘ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Αγαπητή TSAXPINOULA,

αν μπορεις πες μου και τόπο γέννησης για να μπορέσω να φτιάξω τον γενέθλιο χάρτη σου.

Quote Originally Posted by MELINE View Post
    καλησπέρα. γεννήθηκα 20-06-1978 στις 19:45 στην Αθήνα. Ο κλήρος της τύχης είναι στον έβδομο? η απορία γεννήθηκε γιατί απο τον χάρτη του προγράμματος βγαίνει οτι η ακμή του 7 είναι στις 15.42' των διδύμων (δηλαδή εκεί ξεκινάει ο έβδομος ε????), ο κλήρος της τύχης βγαίνει στις 13.27' των διδύμων (δηλαδή πριν την ακμή του 7) αλλά παρόλα αυτά γράφει πως είναι στον έβδομο οίκο???? μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει??
    Αγαπητή MELINE,

ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται στις 13 μοίρες και 28 λεπτά των Διδύμων και στον 6ο οίκο. Μάλλον υπάρχει κάποιο προβληματάκι με το πρόγραμμα.

Quote Originally Posted by quinn View Post
    καλησπερα γεννημενη 14/11/1977 ωρα 8*00 το βραδι χωρα Ελλαδα περιοχή Αθήνα με ενδιαφέρει να μαθω θέσεις πλανητων .ευχαριστω πολυ
    Quote Originally Posted by quinn View Post
    Επίσης δεν γνωρίζω που έχω την Ηρα μου.ευχαριστώ
    Αγαπητή quinn,

ο χάρτης σου είναι αυτός. Περιέχεται και η θέσης της Ηρας.

Quote Originally Posted by maer8 View Post
    Καλημέρα!! Είναι εύκολο να μου πείτε που έχω τον Vertex;; Εχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 8/9/1984 στις 7:45 το πρωί!
    Αγαπητή maer8,

το Βέρτεξ βρίσκεται στις 11 μοίρες και 42 λεπτά των Ιχθύων και στον 6ο οίκο.

Quote Originally Posted by THIRA View Post
    Γειά σας
    Έχω γεννηθεί στις 21-10-1966 01.50 (το πρωί) στην Κολωνία Γερμανίας.Θα ήθελα να μου πείτε παρακαλώ εκτός από τις θέσεις των πλανητών και αν έχουν μεταξύ τους αντίθεση,τους δεσμούς σελήνης καθώς και το vertex.Θα προσπαθήσω με τις πληροφορίες που θα μου δώσετε να καταλάβω πως όλα αυτά λειτουργούν και με επηρεάζουν.Ευχαριστώ!
    Αγαπητή THIRA,

μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου όπου περιλαμβάνονται όσα ζητάς.

Quote Originally Posted by GELLO View Post
    Μπορώ να ζητήσω ένα χάρτη συναστρίας;
    Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε σας δίνω τις ημερ/νιες γεννήσεως
    27/09/78 στο Αγρίνιο στις 2.00 πμ και 26/07/66 στις 5.30πμ στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Σας ευχαριστώ..
    Αγαπητή GELLO,

σου παραθέτω τα εξής:

χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός χάρτης με την πρώτη ημερομηνία, εξωτερικός με τη δεύτερη)
    χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός χάρτης με τη δεύτερη ημερομηνία, εξωτερικός με την πρώτη)
    πίνακας με όψεις συναστρίας

Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Γεννήθηκα την 1η 10ου του 1987 ποιοι ειναι οι υποθετικοί πλανήτες της Uranian: Cupido (ΕΡΩΤΑΣ), Hades (ΑΔΗΣ), Zeus (ΖΕΥΣ), Kronos (ΚΡΟΝΟΣ), Apollo (ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ), Poseidon (ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ), Vulcanus (ΗΦΑΙΣΤΟΣ), Admetus (ΑΔΜΗΤΟΣ)?

Γεια σας
    Γενννήθηκα στις 6 Ιανουαρίου 1958 στην Αθήνα στις 3,00 η ώρα το πρωί.
    Θα ήθελα να μάθω σε ποιό ζώδιο και σε ποιό οίκο βρίσκεται ο Χείρωνας μου.
    Ευαχριστώ

Όνομα:
    Μαρία

Post Re: Οι θέσεις των πλανητών σας

Quote Originally Posted by mtheo View Post
    Γεννήθηκα την 1η 10ου του 1987 ποιοι ειναι οι υποθετικοί πλανήτες της Uranian: Cupido (ΕΡΩΤΑΣ), Hades (ΑΔΗΣ), Zeus (ΖΕΥΣ), Kronos (ΚΡΟΝΟΣ), Apollo (ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ), Poseidon (ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ), Vulcanus (ΗΦΑΙΣΤΟΣ), Admetus (ΑΔΜΗΤΟΣ)?
    Αγαπητή mtheo,

αν μπορείς πες μου ώρα και τόπο γέννησης για να μπορέσω να σου δώσω τις θέσεις που ζητάς.

Quote Originally Posted by GIOL View Post
    Γεια σας
    Γενννήθηκα στις 6 Ιανουαρίου 1958 στην Αθήνα στις 3,00 η ώρα το πρωί.
    Θα ήθελα να μάθω σε ποιό ζώδιο και σε ποιό οίκο βρίσκεται ο Χείρωνας μου.
    Ευαχριστώ
    Αγαπητή GIOL,

ο Χείρων βρίσκεται στις 15 μοίρες και 11 λεπτά του Υδροχόου και στον 3ο οίκο.

Καλησπέρα, έχω γεννηθεί στις 26-03-1981 στην Αττική. Ώρα 17:20 απόγευμα.
    Γνωρίζω πού είναι οι πλανήτες μου αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως θα τα δέσω όλα αυτά μεταξύ τους.(Μεσουράνημα; βόρειος δεσμός

Καλησπέρα, έχω γεννηθεί στις 26-03-1981 στην Αττική. Ώρα 17:20 απόγευμα.
    Γνωρίζω πού είναι οι πλανήτες μου αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως θα τα δέσω όλα αυτά μεταξύ τους.(Μεσουράνημα; βόρειος δεσμός θα ήθελα όμως να μου πείτε για όλα αυτά γιατί μπορεί να έχω κάνει λάθος.Ευχαριστώ πολύ.

DrMaroulita ευχαριστώ πάρα πολύ για τους χάρτες που μου έκανες!

Μία ερώτηση μόνο, επειδή τα .gif αρχεία που μου στείλατε δεν μεγενθύνονται και δεν μπορώ να ξεχωρίσω καθαρά τα ονόματα των πλανητών, υπάρχει κάποιο ποστ εδώ που θα μπορούσα να βρω τα ονόματα τους βάσει των συμβόλων στο χάρτη που μου στείλατε;

Και πάλι ευχαριστώ

:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    DrMaroulita ευχαριστώ πάρα πολύ για τους χάρτες που μου έκανες!

Μία ερώτηση μόνο, επειδή τα .gif αρχεία που μου στείλατε δεν μεγενθύνονται και δεν μπορώ να ξεχωρίσω καθαρά τα ονόματα των πλανητών, υπάρχει κάποιο ποστ εδώ που θα μπορούσα να βρω τα ονόματα τους βάσει των συμβόλων στο χάρτη που μου στείλατε;

Και πάλι ευχαριστώ

:bigsmile:
    Μπορείς να δεις αυτή τη σελίδα: Αστρολογικά σύμβολα

19-03-1978
    05:15πμ
    Ιωάννινα Ελλάδα

Dear Dr Maroulita ,
    Exw gennh8ei 09:31am sthn Athina thn 1h 10ou tou 1987,
    Sas euxaristw polu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 350 users browsing this thread. (0 members and 350 guests)