s
Δίας στον Αιγόκερω - Έχουμε αρχίσει να το βιώνουμε;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 23
    Όνομα:
    Βασίλης

Δίας στον Αιγόκερω - Έχουμε αρχίσει να το βιώνουμε;

Έχετε αρχίσει να αισθάνεστε στην ατμόσφαιρα την αλλαγή του Δία προς τον Αιγόκερω; Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και φαντασιοπληξία, αλλά υπάρχουν κάποιοι ενδιαφέροντες συνειρμοί που περνάνε απο το νου μου τις τελευταίες ημέρες. Κάποια αισθήματα συρρίκνωσης των οριζόντων (όχι πια μακρινά όνειρα), ένας περιορισμός της αισιοδοξίας, μία πιο κλειστή κοινωνικότητα, βασισμένη σε δοκιμασμένες παρέες. Και παράλληλα εικόνες ανθρώπων που έχουν κάποια εξουσία σε κάποιο χώρο ή ευθύνη και χάνουν τη σοβαρότητα τους (βλέπε φιλοξενούμενους Ινδούς, και όχι μόνο). Τι σας λένε αυτές οι προσλαμβάνουσες; Αισθάνεστε κι εσείς παρόμοια ερεθίσματα; Είναι ίσως μία πρόγευση της αλλαγής του Δία ή απλά υπερβολικοί συνειρμοί;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Γεωργία

Re: Δίας στον Αιγόκερω - Έχουμε αρχίσει να το βιώνουμε;

Και εγώ έχω μία ανάλογη αίσθηση.Μήπως φταίει και η σύνοδος Δία-Πλούτωνα;;
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Δεν ξέρω γιατί ίσως είναι ο Δίας, ίσως οι αλλαγές που τρέχουν και δεν τις φτάνουμε, ίσως ότι τελειώνει μια χρονιά κι έρχεται μια άλλη... πάντως αιωρείται κατι στην ατμόσφαιρα...κι αυτό είναι γεγονός!

Όνομα:
    Μαιρη

Πολύ ενδιαφέρον ο προβληματισμός σου Βασίλη. Προσωπικά, δεν έχω νιώσει όλα αυτά που λές τώρα λόγω του Πλούτωνα. Για την ακρίβεια όπως και να χε, θα επιθυμούσα μια πιο "κλειστή" προσέγγιση των πραγμάτων, καθώς η απόλυτη φιλελευθερία και ασυδοσία των πολλών τελευταίων ετών, έχει φέρει αντίθετα αποτελέσματα. Τα πάντα χύμα, ο καθένας μπαινει στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, στο χώρο σου, και συμπεριφέρεται λες και είναι το δικό του τσιφλίκι, με ξεδιαντροπια, είναι σαν να σου λέει φίλε μπήκα εγώ τώρα και ΕΓΩ νομίζω πως είμαι πιο μάγκας και καλύτερος απο σένα, γιατι είμαι αδικημένος γιατί είμαι κατατρεγμένος, γιατί είμαι καλύτερος, γιατι έτσι ΕΓΩ νομίζω και θα κάνω τα δικά σου δικά μου και θα σου πουλήσω και μούρη κλπ κλπ κλπ. Ελπίζω να μην φτάσουμε βέβαια στο αντίθετο άκρο, μια μέση οδός θα ήταν ότι καλύτερο, αλλα δυστυχώς με μέσες οδούς και μεσαίες καταστάσεις δεν γίνεται τίποτα. Η ζωή αποδυκνύει πως αν δεν τραβάς τα άκρα, πως αν δεν "πέφτουν" κεφάλια, αλλαγές δεν γίνονται.
    Αυτό που λες ειδικά για τις παρέες και τις φιλίες, καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι που θα σου σταθούν όταν τους χρειάζεσαι είναι απο ελάχιστοι μέχρι κανείς. Καλύτερα λοιπόν να μείνει Ο ένας που πρέπει παρά μια αυλή ασκόπως περιφερόμενων στη ζωή μας ανθρώπων, που πιθανότατα κάποια στιγμή θα μας βλάψουν κιόλας.
    Πέραν τούτων, αυτό που για μένα είναι πρωταρχικό, είναι να κάνουμε προσωπικά την αυτοκριτική μας (βέβαια μάλλον Κρόνιο χαρακτηριστικό είναι αυτό και όχι Πλουτώνιο), να δούμε με ανοιχτό μάτια την κοινωνία και τον χώρο που κινούμαστε και όχι μέσα από τις προσωπικές μας επιδιώξεις, ανάγκες, επιθυμίες. Βέβαια για ολόκληρο το κράτος και τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις, δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Πιστεύω πραγματικά όμως πως αν ο κάθε ένας απο εμάς φροντίζαμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και να μην παρασυρόμαστε απο το "αφου είναι οι άλλοι κάφροι εγω γιατι να φέρομαι εντάξει" και σιγά σιγά, με μικρά βηματάκια ελπίζω πως οι "άλλοι" θα παρασυρθούν απο το καλό και όχι εμείς απο το "κακό".

Πιθανόν όμως να ξέφυγα απο το θέμα σου sorry.

Μην ξεχνάμε πως είμαστε σε μία ηλικία που έχουμε ανάγκη λίγους και καλούς, θέλουμε επιλεγμένους ανθρώπους δίπλα μας, η ηλικία της ξεγνοιασιάς, που ότι κι αν γινόταν, ε, δεν έτρεχε και τίποτα, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Βασίλης

Έχεις δίκιο. Προγεύεσαι περισσότερο τον Πλούτωνα. Αλλά πήρες κι ένα ευχαριστώ από μένα για την κατάθεση ψυχής.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Βασίλης

Ο Αιγόκερως δοκιμάζει γενικά. Φαίνεται ότι όλα και όλοι θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο της δοκιμής. Τόσο οι προσδοκίες κι οι φιλίες μας (Δίας) όσο και οι δεσμεύσεις / εξουσίες που έχουμε δεχτεί πάνω από το κεφάλι μας τόσα χρόνια (Πλούτωνας). Οι σκοπιμότητες μακροχρόνιων συμβάσεων / συμβολαίων, απορρήτων, αφοσίωσης και πίστης θα κριθούν και θα επαναξιολογηθούν πιστεύω. Τίποτα από αυτά δε θα μείνει όρθιο αν δεν αξίζει.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Ο Αιγόκερως δοκιμάζει γενικά. Φαίνεται ότι όλα και όλοι θα μπουν κάτω από το μικροσκόπιο της δοκιμής. Τόσο οι προσδοκίες κι οι φιλίες μας (Δίας) όσο και οι δεσμεύσεις / εξουσίες που έχουμε δεχτεί πάνω από το κεφάλι μας τόσα χρόνια (Πλούτωνας). Οι σκοπιμότητες μακροχρόνιων συμβάσεων / συμβολαίων, απορρήτων, αφοσίωσης και πίστης θα κριθούν και θα επαναξιολογηθούν πιστεύω. Τίποτα από αυτά δε θα μείνει όρθιο αν δεν αξίζει.
    Όντως νιώθω ότι η ατμόσφαιρα είναι πια πιο βαριά..ακόμαι και η σκέψη πιο συγκροτημένη..αλλά το "μικροσκόπιο της δοκιμής" και οι "κρίσεις" και "επαναξιολογήσεις" μου φαίνονται πολύ θετικά..ας μείνει επιτέλους ότι αξίζει και δεν πειράζει..ας πονέσει η διαδικασία..!
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Χαμός θα γίνει και με τον Πλούτωνα και με το Δία και ειδικά με τον τελευταίο που τελικά μόνο παραμύθι πουλάει και σε παρασέρνει. Να είναι καλά και ο Αιγοκεράκος που τον συμαζεύει κάπως.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ είμαι ευγνώμων στον Δία στον Αιγόκερω, μιας και μας αποκαλύπτει τι αξίζει και τι όχι. Δείχνει την αληθινή όψη πραγμάτων, ατόμων, καταστάσεων. ¶λλωστε ένας τέτοιος Δίας σέβεται την εξουσία στην οποία υπόκειται και δεν έχει την ασυδοσία που τυχόν θα είχε σε μια άλλη πλανητική θέση. Προφανώς αυτό που μας ενοχλεί στον Δία στον Αιγόκερω είναι η απροκάλυπτη αποκάλυψη της αξίας μας και η δίκαια ανταμοιβή μας μέσα από ηθικές και μόνο διόδους
    Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: Πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

Ταδε έφη Ζαρατούστρα

Εγω ακομα δεν εχω παρει τη προγευση Δια στον Αιγοκερω αλλα καλως να ρθει μαλλον να συμμαζευτουμε και λιγο γιατι το παρακαναμε με τον Δια στον Τοξοτη:nuts: Αν και στη δικη μου περιπτωση καποιο ρολο πρεπει να παιξε και ο Ουρανος....
    Αντε εμενα θα μπει και στον 8ο μηπως φερει και κανα ψιλο γιατι ξοδευα αλογιστα, αλλα τωρα πρεπει να μαζευτω αναγκαστικα δε μ αρεσει καθολου

Τωρα τη συνοδο Δια-Πλουτωνα που κανουν συνοδο και με τον Ποσειδωνα μου παρεπιμτοντως δε ξερω ακριβως αν με αγγιξε και πως, το ψαχνω.... Αλλα ισως φανει και λιγο αργοτερα
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)