s
Αφροδίτη-Κρόνος και...διαφορά ηλικίας!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28

Αφροδίτη-Κρόνος και...διαφορά ηλικίας!

Καλησπέρα! Θα ήθελα να συζητήσουμε για τη σχέση αφροδίτης και κρόνου! Ξέρω πως θετική όψη ευνοεί δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας!Ισχύει??
    Τί συμβαίνει όμως οταν μια σχέση με διαφορά ηλικίας ξεκινά με δύσκολη όψη μεταξύ τους?Ας πούμε ενα τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που επηρεάζει τα φώτα και των δύο ατόμων...Αδιέξοδο?Εμπόδια?Ί ως και ενδυνάμωση της σχέσης μέσα απο δυσκολίες?
    Περιμένω απόψεις!

Re: Αφροδίτη-Κρόνος και...διαφορά ηλικίας!

Quote Originally Posted by iasonas View Post
    Καλησπέρα! Θα ήθελα να συζητήσουμε για τη σχέση αφροδίτης και κρόνου! Ξέρω πως θετική όψη ευνοεί δημιουργία σχέσεων με διαφορά ηλικίας!Ισχύει??
    Τί συμβαίνει όμως οταν μια σχέση με διαφορά ηλικίας ξεκινά με δύσκολη όψη μεταξύ τους?Ας πούμε ενα τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που επηρεάζει τα φώτα και των δύο ατόμων...Αδιέξοδο?Εμπόδια?Ί ως και ενδυνάμωση της σχέσης μέσα απο δυσκολίες?
    Περιμένω απόψεις!
    Αυτός είναι ένας κανόνας, ότι Αφροδίτη σε όψη με Κρόνο δηλώνει σχέσεις με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα. Προσωπικά πιστεύω ότι και τα τετράγωνα και οι υπόλοιπες όψεις Αφρ/Κρόνου μπορεί να περιγράψουν εξίσου αυτό το σημαντικό φρουδικό φαινόμενο, καθώς και ο Κρόνος στον 7ο ή στον 5ο ή ως κυβερνήτης τους, αλλά είναι λάθος να το περιορίζουμε στο ζήτημα της ηλικίας γιατί μπορεί πανέμορφα να έλκεται κάποιος που έχει όλους αυτούς τους δείκτες από σοβαρούς συντρόφους χωρίς να πηγαίνει με μεγαλύτερες. Κάθε άντρας υποσυνείδητα αναζητά τη μαμά του και κάθε γυναίκα τον μπαμπά της σε μια σχέση αν το δούμε φρουδικά, οπότε το φαινόμενο δεν είναι υπόθεση μόνο ενός τριγώνου Αφρ/Κρόνου. Είναι πιο συχνό και έχει άλλες εξηγήσεις.
    Αν πχ στο Ωροσκόπιο του άντρα υπάρχουν ελλείψεις από την μητέρα, τότε μπορεί να ωθήσει το άτομο να την αναζητά στο πρόσωπο μιας ερωμένης του. Αν όμως ο άντρας έχει όψεις που δείχνουν εξάρτηση και υποταγή στην μητέρα, τότε μπορεί να μην ξεκολήσει ποτέ από τη μαμά του, και όταν κάποτε βρει την κοπέλα που αγαπάει, η μαμά θα πάρει το ρόλο της κακιάς πεθεράς (βλέπε ταινία ''Η αμαρτία της ομορφιάς'', μάνα Τασώ Καβαδία - γιόκας Νίκος Γαλανός, και η κακομοίρα η Μπέτυ Λιβανού στο ρόλο της αθώας πλην καταταλαιπωρημένης νύφης :toung 'Οψεις Σελήνης/Κρόνου στο χάρτη του αρσενικού μπορεί να δείχνουν ψυχρότητα και αδιαφορία για τη μητέρα και να της πει bye bye πολύ πιο εύκολα.
    Σκληρές όψεις Σελήνης/Ποσειδώνα αντίθετα είναι πολύ πιο επικίνδυνες γιατί εξιδανικεύει τη μητέρα, αλλά μπορεί και να την σιχαίνεται, γιατί από την εξιδανίκευση συχνά επέρχεται απογοήτευση. 'Οψεις 'Ηλιου/Κρόνου και 'Ηλιου/Ποσειδώνα στο χάρτη του θηλυκού μπορούν να πουν πολλά επίσης γι'αυτό το concept, κάνοντας τη γυναίκα να ανακαλύπτει συνήθως και να παραδέχεται σε πολύ μεγάλη ηλικία ότι το πρόβλημα ήταν ο πατέρας της, κι όχι ο σύζυγος. Πολλές γυναίκες που έχουν δύσκολες όψεις 'Ηλιου/Κρόνου στο γενέθλιο έχουν προβληματάκια στη σχέση με τον πατέρα. Για τους άντρες ; H συμβουλή μου είναι ''Πέτα την μαμά από το τραίνο όσο είναι νωρίς..."Να μην κάνει κανείς σχέσεις με μεγαλύτερες γυναίκες ούτε οι γυναίκες με μεγαλύτερους άντρες. Είναι καταδικασμένες σχέσεις. Η μεν μεγαλύτερη γυναίκα βγάζει όλα τα απωθημένα και τις πληγές της από τις πολλές απογοητεύσεις της στον νεότερο, καλλιεργώντας το ναρκισισμό της - ποιός άλλωστε ο λόγος να αναζητά νεότερους ; -, ο δε άντρας δεν βρίσκει γαλήνη και νοιώθει αντικείμενο ή φέρεται πολύ ψυχρά γιατί διαισθάνεται ότι αυτή είναι μια αφύσικη σχέση. Και οι δυο λένε ψέμματα στον εαυτό τους. Μακρυά από τέτοιες σχέσεις.

Και τα κοριτσάκια που πάνε με την γερουσία ας αλλάξουν χόμπυ, γιατί στους γέρους που ''διδυμο-φέρνουν'' ή ''τοξοτο -φέρνουν'' και τους αρέσουν τα τρυφερά κατσικάκια, τους ανεβαίνει η χοληστερίνη εύκολα και μπορεί να τους μείνουν στα χέρια καμμιά ώρα. Και καλά να'χουν έναν Δία στον 8ο να τα κονομήσουν γερά από καμμιά περιουσία oι κοπελίτσες, αλλά μην τους βρει άλλο κακό.
    Θεωρώ ότι πρέπει να αναζητήσετε τα μυστικά τέτοιων σχέσεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, Καρκίνου/Αιγόκερου και στα πλανητικά ζεύγη Ερμή/Δία, 'Ηλιου/Σελήνης, όπου ο άξονας Διδύμων/Τοξότη συμβολίζει την απόριψη του γήρατος και της φωλιάς, ενώ ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως ακριβώς το αντίθετο, όπου ο Καρκίνος συμβολίζει τη μητέρα και ο Αιγόκερως τον πατέρα που και οι δυο προσφέρουν ασφάλεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και είναι τα ζώδια του άξονα της τροφοδοσίας, ψυχικής και βιολογικής.
    'Οσο για το ξεκίνημα της σχέσης δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα από μια ένδειξη μόνο, θα ήταν ανεύθυνο.

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Και τα κοριτσάκια που πάνε με την γερουσία ας αλλάξουν χόμπυ, γιατί στους γέρους που ''διδυμο-φέρνουν'' ή ''τοξοτο -φέρνουν'' και τους αρέσουν τα τρυφερά κατσικάκια, τους ανεβαίνει η χοληστερίνη εύκολα και μπορεί να τους μείνουν στα χέρια καμμιά ώρα. Και καλά να'χουν έναν Δία στον 8ο να τα κονομήσουν γερά από καμμιά περιουσία oι κοπελίτσες, αλλά μην τους βρει άλλο κακό.
    φίλτατε...:respect:

Θεωρώ ότι πρέπει να αναζητήσετε τα μυστικά τέτοιων σχέσεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, Καρκίνου/Αιγόκερου και στα πλανητικά ζεύγη Ερμή/Δία, 'Ηλιου/Σελήνης, όπου ο άξονας Διδύμων/Τοξότη συμβολίζει την απόριψη του γήρατος και της φωλιάς, ενώ ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως ακριβώς το αντίθετο, όπου ο Καρκίνος συμβολίζει τη μητέρα και ο Αιγόκερως τον πατέρα που και οι δυο προσφέρουν ασφάλεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και είναι τα ζώδια του άξονα της τροφοδοσίας, ψυχικής και βιολογικής.
    'Οσο για το ξεκίνημα της σχέσης δεν μπορούμε να βγάλουμε πόρισμα από μια ένδειξη μόνο, θα ήταν ανεύθυνο.
    Εννοείς στις σχέσεις μεταξύ τους σε συναστρία;:unsure:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    ....

:bigsmile:πολυ ωραια τα γραφεις αργοναυτη. ομως αυτο που ειπες για τον δια στον 8ο οικο με εβαλε σε σκεψεις. τι εννοεις;

Quote Originally Posted by avrilllll View Post
    :bigsmile:πολυ ωραια τα γραφεις αργοναυτη. ομως αυτο που ειπες για τον δια στον 8ο οικο με εβαλε σε σκεψεις. τι εννοεις;
    Πολλές φορές γυναίκες που παντρεύτηκαν έναν πλούσιο άντρα έχουν τον Δία στον γενέθλιο 8ο οίκο, που είναι ο 2ος από τον 7ο του γάμου, και συμβολίζει και τα κέρδη ή τις ζημίες από το γάμο. Συνήθως ο Δίας στον 8ο είναι κέρδη από γάμο, αλλά δεν εννοώ ότι όλες οι γυναίκες που έχουν Δία στον 8ο βλέπουν τον άντρα τους ως πορτοφόλι. Αν ο σύζυγος είναι πολύ μεγαλύτερος και πλούσιος, ζουν πολύ άνετα αυτές οι γυναίκες μετά το θάνατό του. Πολλοί άνθρωποι κάνουν οφελιμιστικούς γάμους, και ο προσβαλλόμενος Δίας στον 8ο, πολύ συχνό σύμβολο τυχοδιωκτισμού από γάμο. Αν δω και ένα Μεσουράνημα ή Ωροσκόπο στον Ταύρο επιπρόσθετα, θα δυσκολευόμουν πολύ να εμπιστευτώ ότι μια γυναίκα όσο έξυπνος και καλός να'ναι ο άντρας, αν είναι φτωχός, θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να επισημοποιήσει τη σχέση μαζί του. Παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμοί για οικονομικά του γάμου, διαφωνίες πάνω σε θέματα οικονομικής διαχείρισης με τον σύζυγο ή ακόμα και μεγάλες καταστροφές παρατηρήθηκαν σε χάρτες αντρών και γυναικών που έχουν Πλούτωνα στον 8ο, όπου αν χωρίσουν τα παίρνει όλα ο σύντροφος ή φθείρονται με οικονμικά-νομικά ζητήματα, ενώ ο Δίας στον 8ο συνήθως εγγυάται ασφάλεια. Πολλές πλούσιες χήρες και ζωντοχήρες έχουν επίσης Δία στον 8ο, όπως και πολλά κορίτσια που ψάχνουν sugar daddy. :bigsmile:

Όνομα:
    ....

Αργοναυτη σε ευχαριστω για την διευκρινιση. απλα παραξενευτηκα επειδη εχω και εγω δια στον 8ο στον τοξοτη και δεν εχω αυτη την ταση του υλισμου. συμφωνω απολυτα για το συνδιασμο με το Mc στον ταυρο. ειναι που ωραια τα αρθρα σου!

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    αλλά δεν εννοώ ότι όλες οι γυναίκες που έχουν Δία στον 8ο βλέπουν τον άντρα τους ως πορτοφόλι.
    Πράγματι γιατί και εγώ που έχω στον 8ο, Δία (στον τοξότη) και σε σύνοδο με ουρανό,ούτε οικονομική κατάσταση κοίταξα ποτέ μου,ούτε αυτοκίνητα κ.τ.λ κ.τ.λ ...

Δεν είπαμε για υλισμό βρε παιδιά. Για κέρδη και οφέλη απ'το γάμο λέμε και σε μεμονωμένες περιπτώσεις οφελιμιστικούς γάμους.

Οκ οκ κατανοητόν..!:bigsmile:

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ έχω σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου και από προσωπική εμπειρία μου μπορώ να πω ότι κάποιες φορές έχω ανασφάλειες στις σχέσεις μου αλλά και πολύ καταπίεση,γκρίνια.Βασανίζο μαι πολύ.Για σχέσεις με μεγαλύτερους δεν νομίζω.Βέβαια εξαρτάται και από τις υπόλοιπες όψεις και της αφροδίτης αυτό.Εκτός και αν η παρουσία του μπαμπά Κρόνου είναι γενικότερα έντονη.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)