- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 46
Thread: Η Μοναξιά...
-
27-11-2007, 03:19 PM #31
Re: Η Μοναξιά...
Γνώρισα ένα άτομο πρόσφατα που δεν έχει αισθανθεί,λέει, ποτέ πραγματικά κοντά σε κάποιον.Μετά από συζητήσεις μεταξύ μας,πιστεύω πως αυτού του είδους η μοναξιά,προέρχεται από τον απίστευτα ιδιόμορφο τρόπο που επικοινωνεί . Κοιτάζοντας τον χάρτη του, είδα πως ο ερμής του στον 3ο και στους ιχθείς, είναι η κορυφή ενός τ-τετραγώνου που συμμετέχουν ο ποσειδώνας από τον 12ο και η σελήνη από τον 6ο. Δεν ξέρω αν αυτό είναι η ένδειξη της προβληματικής του επικοινωνίας,γιατί δεν είμαι και expert:bigsmile: στην αστρολογία..πάντως πιστεύω πως η αίσθηση της μοναξιάς που νιώθει προέρχεται από την έλλειψη ουσιαστικής επικοινωνίας που δείχνει ο ''χτυπημένος'' ερμής του.
Διορθώστε με αν κάνω κάπου λάθος..
-
27-11-2007, 03:29 PM #32
Είναι πολύ πιθανό αν και πρέπει να δει κανείς όλο το χάρτη.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
28-11-2007, 11:55 AM #33
Συμφωνώ με κάποια πράγματα που ειπώθηκαν από άλλα μέλη όπως το ότι ο Κρόνος λειτουργεί περισσότερο περιοριστικά αλλά και ο Πλούτωνας ότι λειτουργεί υποσυνείδητα. Η ¶ποψη μου για την διαφορά επιρροής του Κρόνου και Πλούτωνα είναι ότι η μοναξιά του Πλούτωνα επιφέρει και τη ριζική αλλαγή μιας κατάστασης χωρίς να καταλαβαίνουμε τη στιγμή που γίνεται,αλλά αφού η κατάσταση έχει αλλάξει ριζικά και έχει τελειώσει ενώ ο Κρόνος έχει ως αποτέλεσμα την ωρίμανση με σκληρά μαθήματα που τα βλέπεις και τα καταλαβαίνεις αμέσως, και νομίζω ότι αυτός είναι και ο περιορισμός που όλοι λένε για τον Κρόνο. Διορθώσεις δεκτές!:bigsmile:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
29-11-2007, 01:29 AM #34
Αγαπητά μέλη
hatmir Πράγματι το στοιχείο του Ποσειδώνα και του 12ου οίκου φέρνουν σύγχυση και ασάφεια. Αλλά και διάθεση το άτομο να είναι απόμακρο σε ένα δικό του ιδεατό κόσμο. Είναι περισσότερο επιλογή του η απομόνωση κι ας θεωρεί πως δεν έχει αισθανθεί κοντά σε κάποιον. Με το στοιχείο που περιγράφετε ακόμη κι αν έχει έρθει κοντά σε κάποιον, δύσκολα θα το συνειδητοποιήσει. Είναι ο ίδιος απόμακρος.
zeta1987 Όπως και άλλα μέλη, έτσι κι εσείς προσεγγίσατε τους δύο παράγοντες πολύ σωστά και πράγματι έτσι είναι η λειτουργία του Κρόνου και του Πλούτωνα. Καλή συνέχεια!
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
09-12-2007, 02:25 AM #35
Κα.Σίμου καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω για τις πάντα άμεσες, κατατοπιστικές και κατανοητές σας απαντήσεις.
Στο παράδειγμα που ανέφερα, ο ποσειδώνας βρισκόταν στον 12ο οίκο.Όμως ύστερα από αλλαγή στα στοιχεία γέννησης, ο ποσειδώνας βρίσκεται τελικά στον 1ο οίκο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο.Υποθέτω πως αυτό αλλάζει τελείως την έκφραση του πλανήτη.Με τα προηγούμενα δεδομένα μου φαινόταν πιο λογική η ''εξήγηση'' της αίσθησης της μοναξιάς,τώρα δεν ξέρω πως ερμηνεύεται..
Και μια προσωπική μου άποψη- και για να το συνδέσω με ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον θέμα- υπάρχουν άτομα που αισθάνονται μοναχικά απλά και μόνο γιατί είναι τόσο απροκάλυπτα εγωιστές, ώστε οι άνθρωποι γύρω τους να μην έχουν πλέον την διάθεση να τους πλησιάσουν ή ακόμα και να νιώθουν ότι δεν τους ''επιτρέπεται''.
-
09-12-2007, 12:04 PM #36
Είμαι Ιχθυς και πράγματι είμαι μοναχικός άνθρωπος..Η μοναχικότητα είναι ένα βήμα ανάπτυξης κι ανάτασης..¨Οποιος πλανήτης κι αν βρίσκεται όπου,κι αν νοιώθεις όλη τη μοναξιά του κόσμου,αν κάνεις το συναίσθημα λέξεις αυτό που μετά θα διαβάσεις θα είναι ένα ποίημα...κάθε συναίσθημα και κατάσταση που μας χαρίζει η ζωή όση μοναξιά κι αν φέρουν μέσα τους η συνήδειση πως τίποτα δεν είναι τυχαίο κάνει την αγάπη να ρέει...:embarrest
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
13-12-2007, 12:59 PM #37
Η μοναχικότητα , έφη τάδε, σίγουρα αποτελεί γόνιμο έδαφος για δημιουργία!!! Οι άνθρωποι που αποσύρονται από τα κοινωνικά γίγνεσθαι συχνά πυκνά, θαρρώ πως έχουν την τάση να σκάβουν βαθειά και να κάνουν τομές στα θέματα που τους απασχολούν. :bigsmile:
-
13-12-2007, 03:30 PM #38
-
13-12-2007, 11:48 PM #39
Αγαπητή φίλη
Αλλάζει κάπως η ανάγκη σας, αλλά επειδή ο Ποσειδώνας δίνει την απόσυρση, δηλαδή το άτομο είναι σε ένα δικό του ονειρικό κόσμο, το να χρωματίζει την προσωπικότητά σας, προσδίδει ένα παρεμφερές χρώμα. Επίσης, σας κάνει δεκτική σε πολλές εξωτερικές επιδράσεις. Το να είστε σε ένα δικό σας "κόσμο" και να βλέπετε τη ζωή πιο διαισθητικά, μπορεί να φέρει την εικόνα της μοναξιάς. Αλλά ίσως διακρίνεται κι από άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς σας στο σύνολο του χάρτη.
Για τη δεύτερη παράγραφο έχετε δίκιο. Αυτό είναι ένα είδος αλαζονείας και θα μπορούσε να οδηγήσει σε μοναξιά.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
14-12-2007, 04:07 PM #40
Επειδή οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι πενιχρές...διορθώστε με αν κάνω λάθος ή λέω βλακείες.
¶σχετα με τη διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο μου επειδή η ίδια είμαι άτομο σχετικά μοναχικό και ενίοτε απόμακρο νομίζω πως αυτό οφείλεται στο ότι έχω Κρόνο στο 12ο και Πλούτωνα στον 1ο.Ειδικά ο Πλούτωνας δεν μπορεί να παίζει έναν τέτοιο ρόλο?Και μάλιστα σε τετράγωνο με Ερμή?
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.