s
ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟΥΛΗ...ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟΥΛΗ...ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

Καλησπέρα...ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει να με διαφωτίσει...η αφροδίτη μου στον 8 οίκο σε τετράγωνο με τον ουρανό υποδηλώνει ξαφνικό θάνατο απο ατύχημα????? απλά διάβασα ότι η αφροδίτη στον 8 φανερώνει ειρηνικό τέλος, και μετά στο καπάκι είδα ότι η δικιά μου κάνει τετράγωνο με ουρανό....:weird:
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

Re: ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟΥΛΗ...ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

Αν και δεν έχω τις απαιτούμενες λεπτομερείς γνώσεις για να απαντήσω, γενικά μια Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό δηλώνει την επιθυμία-ανάγκη για συναισθηματική ανεξαρτησία. Μπορεί να φανερώνει άτομο που δεν εκφράζεται συναισθηματικά γιατί μπλοκάρεται ή εκφράζει έναν αμφιλεγόμενο ερωτισμό. Ούσα δε στον όγδοο οίκο μπορεί να μην αναφέρεται σε έναν ήρεμο θάνατο αλλά και σε υλικές απολαβές από κληρονομιές αλλά και έντονη σεξουαλική ορμή. Συνδυαστικά, μάλλον θα έλεγα ότι έχει να κάνει με κάποια μπλοκαρισμένη (σεξουαλική ίσως) ενέργεια αυτή η όψη Αφροδίτης-Ουρανού και όχι με θάνατο.

Αυτά που αναφέρεις σχετικά με συναισθηματική ανεξαρτησία είναι απολύτως λογικά σε μια τέτοια όψη, και μάλιστα φανερώνει και μια ξαφνική μεταστροφή των συναισθημάτων. Πολύ σωστά τα θέτεις. Και σχετικά με κληρονομιά και ξαφνικά χρήματα σαφώς ισχύει και αυτό εφόσον εμπλέκεται η αφροδίτη. Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ελπίζω όπως σωστά μου τα αναφέρεις όλα , να ισχύει και ότι ξαφνικός θάνατος δεν υποδηλώνεται, τουλάχιστον όχι απο αυτή την όψη!!!!! :bigsmile:
    Θέλω να σου κάνω ότι η άνοιξη στις κερασιές.....

Ο 8ος οίκος σαφώς και δεν δηλώνει μόνο θάνατο. Έχει πολλές εκδοχές. Ακόμα και ο θάνατος στον 8ο υποδηλώνει μια δύναμη αναγέννησης και κατ' αυτόν τον τρόπο μια συναισθηματική αποξένωση που βοηθά να αξιολογήσουμε, να επανεξετάσουμε τα συναισθήματα μας και μέσα από αυτό να κάνουμε μια νέα αρχή.

απο τον 8ο δεν φαίνεται ο θανατός μας ,εξαρτάται απο τα λίγα που ξέρω και απο το Ναδιρ του ωροσκοπίου,απο τις όψεις του Ποσειδώνα και τον οίκο που βρίσκεται, κατά κύριο λόγο, βεβαίως όλοι οι πλανήτες Ουρανός (ξαφνικά γεγονότα) και Πλούτωνας (ξαναγέννηση μεσα απο τελος) ο Αρης αν πρόκειται για βίαιο θ΄΄ανατο.

επειδή έχω τονισμένο τον 8ο οίκο νομίζω ότι περισσότερο έχει σχέση με τα συναισθηματά μας και το πως ξαναγεννιόμαστε μέσα απο καταστάσεις απωλειών είτε υλικών είτε συναιασθηματικών

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)